maanantai 15. helmikuuta 2016

Hyvä kotihoito Dermalogican tuotteilla jatkaa kasvohoitojen vaikutusta merkittävästi

Meidän kasvohoidoissa ja Nanolift hoidossa käytetään Dermalogican ammattikäyttöön kehitettyjä tuotteita. Ei olisi mitään mieltä käyttää samoja tuotteita kasvohoidossa mitä asiakas jo muutenkin kotona käyttää. Kasvohoitoihin käytetyt tuotteet sekoitetaan erilaisista raaka-aineista aina asiakkaan ihotyypin ja tilanteen mukaan. 

Kasvohoidossa käytetyt hoitoaineet imeytyvät ihonkerroksiin ja vaikuttavat siellä noin 3-4 viikkoa. Nanolift kasvohoidossa käytetty mikrovirta moninkertaistaa imeytymisen ja vaikutus saattaa kestää 6-7 viikkoa. Vaikutusaineet poistuvat ihosta kuolleen hilseilevän solukon mukana. Esimerkiksi antioxidanttinen C-vitamiini vähentää uv-säteilyn vanhentavaa ja ohentavaa vaikutusta. Kaurauute lisää soluväliaineen määrää ja sitoo kosteutta ja hidastaa ihon ohentumista. Tässä vain pari esimerkkiä raaka-aineiden vaikutuksista. Kun asiakas käyttää kotona hänelle valittuja Dermalogican tuotteita voidaan hidastaa näiden kasvohoidossa käytettyjen aineiden poistumista. Dermalogican kotihoitotuotteet ovat suunniteltu niin, että ne tukevat aina hoitolassa käytettyjen aineiden vaikutusta. Tämän takia suosittelen aina kasvohoidon jatkeeksi Dermalogican tuotteita kotiin. Asiakkaalla voi olla kotona ihan hyviä ja hänelle sopivia hoitotuotteita, mutta niistä puuttuu tämä kasvohoidon vaikutusta jatkava ominaisuus. 

Dermalogica on hoitosarja joka on tarkoitettu ainoastaan kosmetologien käyttöön ja myyntiin. Sen vaikutusainepitoisuudet ovat huomattavasti suuremmat, kuin yleisessä myynnissä olevien kosmetiikkasarjojen vaikutukset. Siksi hyvän ihonhoidon kannalta ei ole järkevää käyttää kotona ihan muita hoitotuotteita. Harva voi hankkia kerralla kaikki Dermalogican tuotteet ja jättää käyttämättä entiset aineensa. Se on ihan ymmärrettävää ja kannattaa käyttää ensin vanha kosmetiikka loppuun, jos ne vaan sopii ihotyypille. Hyvin usein asiakkailla on ihan väärin valittuja kotihoitotuotteita ja ne olisi hyvä vaihtaa pikaisesti sopivanpiin. Alkuun voi hankkia muutaman Dermalogican tuotteen jotka olemme valinneet sen mukaan mitkä ovat kotikäyttöön järkevät ja jatkavat riittävästi kasvohoidon vaikutusta. Dermalogican tuotteita voi aivan hyvin käyttää jonkun muun hoitosarjan kanssa yhtäaikaa. Paras vaikutus tulee tietysti, kun kaikki tuotteet ovat Dermalogicalta, mutta siirtymisvaiheessa tämä "sekakäyttö" voidaan tehdä, koska ei kannata heittää vanhoja tuotteita roskiin. Kerromme aina Marin kanssa mikä tuote kannattaa hankkia ensimmäiseksi. Sitten, kun on siirtynyt kokonaan Dermalogicaan ei tarvitse enää päätään vaivata sillä mitä käyttäisi ja mikä sopii eikä mikään tuote mene hukkaan. Näin kotihoito on edullisempaa ja helpompaa.

5 kommenttia:

 1. Olen ikionnellinen, että löysin teidän hoitolan. Taistelin vuosikausia ihoni kanssa joka välillä kuivuuttaan hilseili ja välillä taas finnit iskivät. Kävin monenlaisissa kasvohoidoissa milloin missäkin ja kylppäri oli täynnä purnukoita joista puolet oli ihan sopimattomia.
  Nyt käyn säännölliseti Nanoliftissä ja yksikään Dermalogican hoitoaine ei ole mennyt hukkaan. En viitsi edes laskea kuinka paljon halvemmaksi nykyinen hoito tulee, kun ennen meni eurot solkenaan ihan turhiin aineisiin.

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mieltä olen. Tulee paljon halvemmaksi, kun ei tarvii heittää epäonnistuneita ostoksia roskiin.

  VastaaPoista
 3. Olen hyvin allerginen ja hoitoaineiden löytyminen on ollut tosi hankalaa. Nyt olen muutaman vuoden käyttänyt Dermalogicaa ja mitään reaktioita ei tule. Olen aina saanut Inkeriltä uudesta tuotteesta ensin kokeilupussukan, että voi varmistaa sopiiko tuote oikuttelevalle iholleni. On ollut suuri helpotus, kun ihottumat, kutina ja kirvely jäi pois.
  Tuire

  VastaaPoista
 4. Olen käyttänyt yli 30 v kosmetiikkaa ja lahjoittanut sopimattomia tuotteita paksunahkaisemmille ystävilleni. Nyt olen hankkinut muutaman Inkerin suositteleman tuotteen ja testannut näitä näytteitä. Ja nyt nyt olen ihan hurahtanut dermalogicaan. Iho tuntuu ja näyttää niin paljon paremmalta kuin koskaan ennemmin. Ja olen siis testannut apteekin, luonnon kuin selektiivisen kosmetiikan merkkejä aiemmin.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että olette tyytyväisiä meihin ja Dermalogicaa. Varmaan kaikilla ihmisillä on halu käyttää parhaita mahdollisia työvälineitä. Kosmetologin tärkein työväline on käytetty ihonhoitosarja, ilman sitä ei voi toimia. Dermalogica on paras kosmetiikkasarja ja työ on paljon helpompaa, kun hoitotuotteet toimii niin kuin pitääkin. Ellei Dermalogica olisi niin hyvä, tai joku parempi kehitettäisiin vaihtaisin ilman muuta heti parempaan.

  Inkeri

  VastaaPoista