perjantai 26. helmikuuta 2016

Kokemuksia Overnight Retinol Serumista

Nyt tuo Overnight Retinol Serum (147€)on ollut markkinoilla yli kolmekuukautta ja moni vakioasiakas on ehtinyt sen jo käyttämään. Ensimmäinen kommentti kaikilta on ollut, että tuubi riittää yllättävän kauan. Sehän on ihan tyypillistä Dermalogican tuotteissa.

Overnight Retinol Serum sisältää A-vitamiinihapon johdannaista retinolia, joka on vaikutukseltaan ihoa uudistava. Tuo uudistaminen tarkoittaa sitä, että voide nopeuttaa kuolleen solukon irtoamista ja samalla uusien solujen syntyminen nopeutuu. Kun vanhat kuolleet, kuivat ja joustamattomat ihosolut irtoaa pois tulee ihosta pehmeän sileä, kirkkaan värinen ja pienet kuivat juonteet ja rypyt siliävät. Asiakkaat kertovat, että noin viikon käytön jälkeen iho tuntuu paljon sileämmältä, napakammalta ja pehmeältä. Asiakkailla joilla on ollut nuorena acneiho on ihon ulkonäkö muuttunut silmissä. Iho siloittuu ja vanhat acnearvet tasoittuu ja ihon kirjavuus vähenee. Yli viisikymppisillä acneihoisilla vaikutus on ollut huikea ja vastaavaa en ole nähnyt millään muulla tuotteella. Kuiva ja normaali-ihoiset kiittelevät ihon sileää pintaa ja kiinteyttä, sekä ihon väri kirkastuminen silminnähden muuttuu.

Kokemuksista huomaan, että on hyvin tärkeää noudattaa Overnight Retinol Serumin kanssa käyttöohjeita. Joidenkin on ollut vaikea mieltää, että tuote on tehotippa ja sen päälle pitää laittaa voide. Varsinkin meidän pakkasaikana iho alkaa hilseilemään liikaa ja kuivumaan, jos Overnight Retinol Serumia käytetään yksin ja se ei missään tapauksessa ole niin tarkoitettu. Pakkauksen mukana on Buffer Cream voide johon retinolivoide sekoitetaan aluksi, että iho alkaa tottumaan retinolin käyttöön. Tuo Buffer Cream riittää noin kolme viikkoa ja sen loputtua retinolivoidetta käytetään yksin puhtaalle iholle ja Intensive Moisture Balance, tai jokin muu hoitovoide päälle. Päivällä pitää ehdottomasti käyttää aurinkosuojavoidetta suojakertoimena 50.

Näin keväällä Overnight Retinol Serumin käyttö on tehokkainta, koska se tasoittaa ihon väriä ja poistaa talven tuoman epätasaisuuden ja hilseilyn. Voide vähentää myös uv-säteilyn tekemää ihorasitusta ja ennalta ehkäisee näin ihon vanhenemista ja rypistymistä. Kirjavalle pigmenttiläiskistä kärsivälle iholle Overnight Retinol Serum on aivan ihanteellinen. Voidetta suositellaan 2-3 kuuria vuodessa. Yksi pakkaus riittää noin 6-10-viikkoa ja yksi pakkaus käytetään kerralla loppuun ja sitten pidetään saman verran taukoa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Mitä epätasaisempi ja ongelmallisempi iho on sitä suuremmat vaikutukset voide saa aikaan.


7 kommenttia:

 1. Tuubbi kesti kyllä ihmeen kauan, vaikka se oli niin ohutta rasvaa. Tuon kirjavuuden häipymisen huomasin jo parissa viikossa ja kylläjhän iho tuntui sileämmältä. Tyytyväinen kyllä olen.

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin kovasti ja ostan takuulla toisen vielä ennen kesää. Huokoset supistui niin paljon etten luullut sen olevan edes mahdollista. Voide loppui yli kuukausi sitten ja vaikutus näkyy edelleen. Suosittelen

  VastaaPoista
 3. Ostin Overnight retinol serumin tammikuun alussa juuri kovan pakkaskauden alkaessa. Ihoni on kuiva, ohut kuusikymppinen naama ja ensi kokemus toi jo viikossa sileän pinnan, niin kuin Inkeri sanookin. Onneksi sain häneltä hyvät neuvot rasvojen käytöstä, koska ihoni alkoi kiristämään ja hilseilemään muutaman viikon käytön jälkeen. Varmaan pakkanenkin lisäsi kuivuutta. Lisäsin intensive balancen käyttöä ja laitoin sitä yöksi parikin kertaa ja kiristys loppui siihen. Tuubista on vielä jäljellä ja nyt olen jo huomaavinani, että rypyt ovat vähentyneet ja iho on paljon paremman tuntunen ja näköinen.

  VastaaPoista
 4. Overnight kestänyt kauan ja erinomainen voide. Ihan kohta on ensimmäinen tuubi loppu. Iho on kiinteämpi ja sileämpi sekä kymmenen vuotta ollut pigmenttiläiskä on himmentynyt. Kasvot ovat jotenkin valaistuneisuut ja ryhdikkäämmän oloiset. Voiko Inkeri vetää toisen tuubin heti perään vai pitääkö pitää taukoa välissä? Koukkuun tähän jäi :)

  VastaaPoista
 5. Suosittelisin, että pidät kuukauden verran taukoa ja käytät sillä aikaa PowerBright tuotteita, jotka ylläpitävät saavutettua kirkkautta ja ihonvärin tasaisuutta. Tuote on kyllä ihana ja sen käyttö on parhaimmillaan nyt ennen kesää. Ehdit käyttämään vielä yhden tuubin ennen kesää, jos aloitat pääsiäisen tienoilla.

  Inkeri

  VastaaPoista
 6. Tuote on ihana rasva! Ennen iho oli kirjava ja ihan hilseili. Rasvaa käytin kaksikuukautta ja nyt rypytkin pois.

  VastaaPoista
 7. Olen paksunahkainen yli kuusikymppinen ja epäilin kyllä kovasti voiteen tehoa. Pakko myöntää, että ihosta tuli selvästi kiinteämpi ja ohimoille leviävät "naururypyt" väheni. En oikein osaa selittää vaikutusta, mutta muutos ihossa tapahtui silmin nähden.

  Marja

  VastaaPoista