lauantai 27. helmikuuta 2016

Uusin rajauskynä tuli ja meni!

Youngbloodilta alkaa uusia kevään meikkivärejä saapumaan Suomeenkin ja meille. Kaikkia en ota myyntiin, koska meidän asiakaskunta ei kaipaa mitään erikoisia pintamuodin värejä. Suurin osa Youngbloodin kevään uutuuksista noudattaa kuitenkin tyylikästä ja hillittyä väriskaalaa.

Eye-Mazing Liquid Liner Pen (39€) rajauskynään tuli aivan ihana turkoosi, joka sopii suomalaisille oikein hyvin. Tämä rajauskynä on siis tussikynämäinen ja tosi helppo käyttää. Aikaisemmin siinä on ollut musta Noir ja mustaruskea Marron sekä harmaa Griss, uutuus väri on nimeltään Azul. Tussimaista rajausta on helppo käyttää ja sillä saa hyvin kapeankin rajauksen tehtyä. Eye-Mazing on vedenkestävä, mutta lähtee tosi hyvin pois Dermalogican Precleansella. Vedenkestävyys takaa sen, ettei rajaus ala päivän mittaan sotkeutumaan koko luomeen. Itse ihastuin tähän Azul väriin heti, kun se ei ole mikään perinteinen sähkönsininen, tai kirkkaan sininen. Azul on juuri oikea sävy korostamaan sinisiä, tai vihreitä silmiä. Se sopii hyvin liilaan, harmaaseen ja siniseen silmämeikkiin. Jo pelkän rajauskynän väriä vaihtamalla saa meikin uudistumaan ja näyttämään raikkaan keväiseltä. Huulille Mimosa, tai Sorbet huulipuna (32€)ja poskille, joko aurinkopuuteri Sundance (71€),tai poskipuna Petal (42€)ja siinä on muodikas ja keväisempi päivämeikki.

Youngblood on ainoita meikkisarjoja joita Suomen Allergia-ja Astmaliitto suosittelee. Younblood ei sisällä hajusteita, eikä muita väriaineita, kuin mineraalipigmenttiä. Me olemme myynneet Youngbloodia noin kymmenisen vuotta ja koko sinä aikana ei ole tullut yhtään herkistymistä.

3 kommenttia:

  1. Ostin uuden värin jo alkuviikosta, kun kävin kasvohoidossa. Olin ihastunut jo tuon tussirajauksen laatuun ja käytin koko talven tuota marron sävyä. Nyt yhdistin tourmaline luomivärin ja uuden rajauksen ja olin tosi tyytyväinen. Siihen vielä mimosa huulipuna, niin työlook on valmis. En ole enää aikoihin ostanut muita meikkejä, kun younbloodin.

    VastaaPoista
  2. Komppaan. Paras rajaus mitä oon käyttäny.

    VastaaPoista
  3. Ihoni on atooppinen ja olen saanut monista meikeistä ärsytyksiä ja ihottumaa. Youngblood on ainoa sarja mistä ei koskaan ole tullut reaktioita. Mineraalipuuteri on atooppisellekin sopivaa eikä ärsytä lisää, jos kasvoilla on läiskiä ja ihottumaa, se peittää hyvin, mutta ei ole mikään maski.

    VastaaPoista