maanantai 1. helmikuuta 2016

Tähtitarjous on Protection Sport sk 50 aurinkosuojavoide

Seuraavan kahden viikon ajan on Protection Sport sk 50 39€ (norm.53€). Saat ostoksen mukana matkakokoisen Total Eye Care sk15  silmänympärysvoiteen ja neljä kappaletta Daily Resurfacer hoitotassuja. Arvo 26€

Tässä tarjouksessa on nimenomaan muistettu talvilomalaisia. Sekä Lapissa, että etelässä tarvitaan tehokasta UV-suojaa, koska talvikalpea iho palaa todella herkästi. Protection Sport sk50 sopii vartalolle ja kasvoille ja sitä voi käyttää koko perhe. Se on aivan ihanan ohut ja hyvin levittyvä voide, joka ei tee tahmeaa pintaa iholle. Levittäminen käy nopeasti ja siksi lapset ja miehetkin suostuu tätä tuotetta käyttämään. Etelän lämmössä Protection Sport sk 50 käy kasvojen kosteusvoiteeksi yksinään ja sen päälle voi laittaa myös meikkiä. Kylmemmässä ilmassa talven hiihtolenkillä sen alle voi laittaa täyteläisemmän hoitovoiteen, jos iho on kovin kuiva.

Dermalogican aurinkosuojavoiteissa on päiväykset, jotka tarkoittavat viimeistä käyttöönotto kuukautta. Tästä päiväyksestä tuote on kunnossa niin kauan, kun tuotteen käyttö kestää ja yleensä se on kolmekuukautta. Tuo päiväys kertoo nimenomaan tästä UV-suojasta. Itse voide on käyttökelpoista 2-3 vuotta, mutta suojakertoimen määrä saattaa alentua. Se ei haihdu kovin voimakkaasti, mutta yli-ikäisenä sk50 putoaa noin viitisen pykälää eli sk 45. Amerikassa tämä on erittäin tärkeä asia, koska aurinkosuojatuotteet katsotaan lääkeaineiksi ja niiden kriteerit ovat erittäin tarkkoja. Nyt myynnissä olevissa aurinkosuojatuotteissa on käyttöönotto ajankohta 06/2016 eli ensi kesäkuu. Siitä kolmekuukautta eteenpäin voide on taatusti suojakertoimeltaan 50 eli syyskuulle asti. Tämä tähtitarjous kannattaa hyödyntää ensi kesääkin varten. Vielä talvella 2017 voide on käyttökunnossa, mutta suojakerroin on alentunut. Huomioikaa aina aurinkosuojia käyttäessänne, että ylivuotisiin kylppärin kaapissa seisoneisiin aurinkovoiteisiin ei voi täysin luottaa. Tämä hidas aleneminen koskee vaan Dermalogicaa ja muissa sarjoissa se voi olla ihan toisin.

Hyödynnä nyt todella edullinen tarjous koko perheelle. Samalla saat matkalle mukaan myös hoitotassut jotka ovat ihanat ja helpot tehotuotteet reissusta rasittuneelle iholle.

1 kommentti:

  1. Tämä lähti tilaukseen, asunhan suomen aurinkoisimmassa kaupungissa.
    Edellinen paketti tuli nopeasti ja tuotteet ja testerit tuntuivat erittäin hyviltä. Kerralla tulin dermalogican faniksi. Entiset purkkiini ovat sensain, että hyvien tähtitarjousten ansiosta dermalogica taitaa tulla edullisemmaksi.

    VastaaPoista