torstai 18. helmikuuta 2016

Hyödynnä Pimeän Kaupan tarjoukset!

Perjantaina 19.2 on taas Hämeenlinnassa vipinää, kun Pimeän Kaupan tapahtuma alkaa iltapäivällä. Lähes kaikissa keskustan liikkeissä on hyvät tarjoukset ja kaupat on auki klo 21-22. Me suljemme kello 21 ja aloitamme kello 14, päivän viimeinen kasvohoitoasiakas lähtee n.klo 14 ja olemme sen jälkeen vapaana palvelemaan ostosasiakkaita. Kaikki iltapäivän tarjoukset ovat alkuviikon postauksessa ja ne ovat voimassa myös verkkokaupassa sunnuntaihin klo 24 saakka. Tilauksen voitte tehdä suoraan verkkokauppaan, tai sitten voitte laittaa sähköpostina listan, tai soittaa sen meille.

KAIKISTA NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA SAAT -20% ja yli 100€ ostoksesta saat Winter Rescue tuotepaketin arvo 64€. Tuotepaketissa on Ultra Calming Cleanser 7ml puhd.maito, Intensive Moisture Balance 7ml kosteusvoide, Super Sensitive Shield sk30 3ml päivävoide, Barrier Repair 3ml hoito-ja suojavoide,  Solar Defence Booster sk 50 10ml aurinkosuojavoide. Tuotteet riittää noin 10-15 päivän tehohoitoon. Paketti sopii hyvin talvilomalle mukaan lähtee sitten Lappiin, tai etelään. Aurinkosuojatuotteet riittävät kasvoille pari viikkoa, ja Intensive Moisture Balance ja Barrier Repair hoitaa ja palauttaa kosteutta yöaikaan.

Kolmesta suosikkituotteesta on vielä erikoisalennus, joka on voimassa 15.3 saakka. DAILY MICROFOLIANT NYT 52€ (72€) mikrokuorinta, OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 72€, (98€) arganöljyä sisältävä tehoseerumi, MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 52€ (69€) naamio.

Kehtaankohan ollenkaan edes kertoa mikä ongelma nyt on tilauksen kanssa. Taitaa olla jo tähtiin kirjoitettu, että aina tapahtumapäivien tilaukset on jotenkin hukassa, tai sekaisin. Nyt olin jo kaukaa viisas ja tein tilaukset jo viime viikolla. Tavarat tuli alkuviikosta ja purimme laatikoita keskiviikkoon asti. Keskiviikkona tajusimme Marin kanssa, että tilauksesta oli unohtunut Multivitamin Power Recovery Masque naamio. Tarkistin vielä, että en itse ollut jättänyt sitä vahingossa tilaamatta, mutta onneksi se ei ollut minun moka. Samapa tuo tietysti on kenen vahinko se on ettei sitä ollut. Toisaalta ymmärrän, että tilauksemme on iso, moninkertainen verrattu normaalitilaukseen, niin erehdyksen mahdollisuus on suurempi. Toivon, että naamiot ehtivät vielä perjantaiksi Hämeenlinnaan ja melko varmasti ehtivätkin. Onneksi huomasimme sen ajoissa ettemme purkaneet laatikoita vasta
perjantaiaamuna.

TERVETULOA! Ota ystäväsikin mukaan. 

7 kommenttia:

 1. Onneksi huomasitte naamion uupuvan..sitä juuri aion hankkia.

  VastaaPoista
 2. Onneksi huomattiin se ajoissa. Paketti on Hämeenlinnassa perjantai-aamuna ellei nyt joku kummallisuus taas tapahdu.
  Multivitamin Power Recovery Masque on erinomainen juuri tähän vuodenaikaan. Tuo mukana tuleva pikkukoko Daily Microfoliantia on hyvä lisä naamion kanssa käytettäväksi. Kuori iho ensin ja levitä sen jälkeen naamio, niin hyvin kuoritulle iholle hoitoaineet imeytyvät paremmin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Kerron vielä näistä kaupanpäällistuotteista. Tuo Winter Rescue pakkaus on muovin sisällä ja tarkoitus on käyttää se kokonaisuutena. Emme voi vaihtaa pakkauksen tuotteita muihin. Viimeksi tätä kysyttiin useamman kerran, koska joku asiakas jolla oli tuote jo käytössä ei halunut siitä matkapakkausta. Kannattaa antaa ylimääräinen, vaikka ystäville.

  Me emme voi ostaa erilaisia pakkauksia mielin määrin, vaan niitä ostetaan joidenkin tuotteiden mukana. Yleisemmin ostaessani kaksi myyntikokoa saan ostaa yhden matkapakkauksen. Ainoastaan puhdistusmaitoja ja hoitosuihkeita on Dermalogicalla myynnissä aina. Riippuu siis ihan sattumasta mitä matkakokoja meillä on olemassa. Nuo pienet matkakoot tulee suhteessa, niin kalliiksi ettei niitä kannata valmistaa isoja eriä. Itse pakkaus maksaa lähes saman, kuin isotkin tuotteet. Niistä ei voi ottaa asiakkaalta todellista hintaa, kun kukaan ei niistä niin paljoa maksaisi. Esimerkiksi tuo 50 ml Ultra Calming Cleanser maksaa oikeasti 22€, kun viisi kertaa isompi 250 ml on 51€. Tässä siis syy miksi emme voi antaa asiakkaalle muita tuotteita, kuin ne mitä on suunniteltu.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaako tuo Hämeenlinnan postin siirtyminen cittariin teidän työhön, tai verkkokauppaan?
  Kävin siellä ekaa kertaa äsken ja palvelu oli ainakin nopeampaa, kuin varsinaisessa postissa oli. Hyvää on myös pidennetyt aukioloajat.
  Joudutteko usein kärsimään siitä, että rasvoja ei tule niin kuin pitäisi?Tuleeko nämä Dermalogicat Suomesta teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PR-Cosmetic eli Dermalogican suomalainen maahantuoja on Helsingissä ja tavara tulee sieltä. Heidän paketit tulee matkahuollon kautta ja heidän palvelu on erinomaista. He ovat ystävällisiä, nopeita ja kaikki sujuu paljon helpommin, kuin postissa. Youbloodin meikit tulee Vaasan läheltä ja he käyttävät postia. Samoin me käytämme vielä toistaiseksi postia verkkopaketeissamme, mutta harkitsen siirtymistä matkahuoltoon. En ole vielä käynyt uudessa postissa, mutta toivon palvelun parantuneen. Minulle ja Marille oli suorastaan jo vastenmielistä käydä postissa, kun kaikki kävi niin hitaasti eikä palvelu toiminut muutenkaan. Ärsyynnyin suunnattomasti, kun joka käyntikerralla kaupattiin jotain, milloin koruja, tai suklaata yms.krääsää.

   PR-Cosmeticin lähettämö toimii erinomaisesti ja tavarat tulee aina oikein. Paitsi aina, kun meillä on joku tapahtuma, jotain on pielessä, kummallista. Kerranhan matkahuolto hukkasi monta laatikkoa ja ne löytyi vartia ennen heidän sulkemisaikaansa. Sen muistan aina ja silloin oli verenpaineet korkealla.
   Olen erittäin tyytyväinen PR-Cosmeticin palveluun ja tietysti helpottaa, että tunnen nuo ihmiset 80-luvulta saakka.

   Inkeri

   Poista
 5. Ikävä kuulla jos kosmetologit joutuvat vielä maksamaan näistä pakkauksista, jotka ovat tarkoitettu annettavaksi kaupanpäälllisiksi? Kerrassaan kummallista... Luulisi että Dermalogica haluaisi tukea jälleenmyyjiään antamalla ilmaiseksi näitä pakkauksia

  VastaaPoista
 6. Kerroin tämän asian siksi, että jos joku yrittäjäksi aikova, tai jo aloittanut yrittäjä näitä lukee niin saisi yrittäjyystietojakin.
  Kyllä me kaikista maksamme aina ns.ilmaisia tuotteita ei ole olemassa, koska kaikki maksetaan jossain kohtaa. Dermalogican muiden tuotteiden hinnat nousisi, jos nämä pikkupakkaukset olisi ilmaisia. Parempi on, että jokainen maksaa sen mitä tarvitseekin. Näyttepusseista me maksamme 0,20-3,00€ kappale eli tämän takia emme voi jakaa näytteitä ihan tuhottomasti.
  Ehkä asiakkaiden on hyvä tietää mitä nämä kaupanpääliset maksaa, niin se nostaa aina tavaran arvostusta.

  Inkeri

  VastaaPoista