tiistai 27. syyskuuta 2016

Pimeän Kaupan tarjoukset!

Tässä nämä odotetut tarjoukset tulee!

KAIKISTA NORMAALIHINTAISISTA DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEISTA -20%!
Ostaessasi 100€ edestä tuotteita saat LAHJAKSI MULTIVITAMIN SET pakkauksen jossa on matkakoot Multivitamin Thermofoliant kuorinnasta, Multivitamin Nail and Hand Treatment käsivoiteesta, Multivitamin Power Serum tehotipasta ja SkinPerfect Primeristä. Arvo 62€. Matkakoot ovat pakattu tyylikkääseen mustaan tekonahkaiseen meikkipussiin (koko noin 12cm x 15 cm). Minusta tuo pussi on kaunein mitä Dermalogicalla on koskaan ennen ollut.

TÄHTITARJOUKSENA on viisi tuotetta ja niissähän alennus on suurempi, kuin tuo -20% ja ne ovat voimassa koko lokakuun.

MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 53€ (69€)
Tämä naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Multivitamiininaamio vähentää herkkyyttä, kuivuutta ja tasapainottaa näppyjä ja punoitusta. Vanhenevalla iholla se siloittaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja tekee ihosta sametin pehmeä. Välttämätön tuote kaikille Suomen talvessa.
SUPER RICH REPAIR NYT 95€ (127€)
Dermalogican täyteläisin hoitovoide joka käy yö-ja päivävoiteena. Sopii kaikille yli 30-vuotiaille. Super Rich Repair suojaa ihoa tuulelta, pakkaselta ja sisälämmityksen kuivattavalta vaikutukselta. Se sopii myös silmänympärille ja meikin alle.
LIP RENEWAL COMPLEX NYT 32€ (43€)
Erittäin tehokas huulihoito suunympärysrypyille. Käytetään vähintään aamuin illoin koko suunympärysalueelle ja huulille. Lip Renewal Complex on myös erinomainen huulirasva rohtuneille huulille.
YOUNGBLOOD LIQUID MINERAL FOUNDATION NYT 58€ (75€)
Ohut voidemainen mineraalimeikkivoide joka peittää hyvin, mutta näyttää luonnolliselta. Kolme värisävyä.
YOUNGBLOOD MINERAL PRESSED RICE POUDER NYT 45€ (56€)
Kiinteä puuteri joka kiinnittää meikin ja tekee ihosta mattamaisen ja vähentää kiiltoa. Yksi värisävy, joka sopii kaikille ihoille.

Vanhaan tapaan tarjoukset ovat verkkokaupassa voimassa sunnuntai iltaan saakka. Ellette ehdi perjantaina 30.9 käymään voitte tehdä listan sähköpostilla ja kertoa, koska noudatte tuotteet. Pyrimme Marin kanssa olemaan mahdollisimman joustavia, että kaikki saisivat nämä hyvät tarjoukset hyödynnettyä. Mitään ostorajoituksia ei ole eli samaa tuotetta voi ostaa useampiakin.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi09:58

    Jippiii! Poikkean perjantaina:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi16:56

    Upeat tarjoukset! Kiitos Inkeri��

    VastaaPoista
  3. Anonyymi01:20

    Loistava ajoitus näillä tarjouksilla. Ajattelinkin käydä ostamassa tuon multivitamiininaamion. Käytin jo yhden pullon meikkivoidetta niin nyt pitäisi varmaan ottaa vaalein sävy talvea ajatellen. Paras meikkivoide mitä olen koskaan käyttänyt. Peittää hyvin couperosaposket, mutta ei näytä maalatulta. Tuo puuteri olisikin uusi tuttavuus, mutta varmaan kerrotte käydessäni tarvitsenko sitä. Kiitos näistä tarjouksista. Nähdään perjantaina.

    VastaaPoista