tiistai 1. lokakuuta 2024

Tähtitarjoukset 14.10 asti

 Tähtitarjouksena on Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum Nyt 85€ (100€) retinoliseerumi ja Maxey Lash Nyt 89€ (108€) ripsiseerumi joka kasvattaa ripsiä, mutta myös kulmakarvoja.

Retinoli tyrmää rypyt !

Nyt kannattaa tehdä vastaisku rypistymistä vastaan retinolituotteilla. Retinoli on vaikutusaine, joka siirsi koko kosmetiikan tehokkuuden uudelle tasolle. Edelliset mullistukset raaka-aineissa oli hedelmähappoentsyymit ja c-vitamiini, mutta nyt retinoli vie tehon ihan uusiin sfääreihin. 

Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum



Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum on miedoimmasta päästä retinolituotteita ja siksi hyvin siedetty. Kuitenkaan se ei ole joka tytön tuote, vaan sen kanssa on toimittava normikosmetiikkaa varovaisemmin. En myöskään suosittele mitään retinolituotetta herkälle iholle, couperosa-iholle, enkä missään tapauksessa ruusufinni-iholle.

Sitäkin innokkaammin suosittelen tätä Dynamic Skin Retinol Serumia rasvoittuvalle, epäpuhtaalle iholle ja vanhoihin aknearpiin sen vaikutus on ilmiömäinen. Samoin kuivaihoisille ikäihmisille Dynamic Skin Retinol Serum on erinomainen ryppyseerumi, joka silottaa ja tasoittaa ihoa. 
Nyrkkisääntönä on, että mitä herkempi ja kuivempi iho on, sitä rauhallisemmin iho pitää totuttaa retinoliin. Joten älkää tehkö niin kuin minä tein ja aloin kylmiltäni vetelemään seerumia raskaalla kädellä sekä aamulla, että illalla. Muutaman päivän päästä iho hilseili oikein kunnolla ja riekaleet vain irtoili. 

Retinolin käyttö pitää siis aloittaa hitaasti, että iho tottuu siihen. Suosittelen käyttämään aluksi Dynamic Skin Retinol Serumia 2-4 päivän välein ja vain iltaisin. Samalla muu kosmetiikka pitää olla hyvin kosteuttavaa. 
Muutaman viikon käytön jälkeen voi siirtyä joka iltaiseen käyttöön ja tulokset alkavat näkyä ja tuntua parissa viikossa.


Maxey Lashilla upeat ripset

Maxey Lash ripsiseerumi on tuote jota olen myynyt kymmenkunta vuotta ja jokainen käyttäjä on saanut upeat tulokset. Olen ehkä ihan liian harvoin kertonut tästä tuotteesta, koska sen menekki voisi olla huomattavasti suurempaa.

Maxey Lash 



Maxey Lash ripsiseerumi toimii aivan kaikilla kuka viitsii sitä päivittäin käyttää. Muutaman viikon käytön jälkeen ripset ovat selvästi kasvaneet. Seerumia ei kannata hankkia, ellei sitä jaksa säännöllisesti käyttää. Tämänkin tuotteen käyttö aloitetaan rauhallisesti, eli ensin totutetaan iho tuotteeseen ja käytetään sitä 2-3 päivän välein. 

Maxey Lash ripsiseerumia levitetään ripsirajaan hyvin ohuena kerroksena. Aluksi se saattaa hiukan kihelmöidä, mutta se menee ohitse noin vartissa. Parin viikon käytön jälkeen voi siirtyä käyttämään ripsiseerumia päivittäin ja mielestäni on sama käyttääkö sitä aamulla vai illalla. 

Sitten, kun saavutetaan tavoitepituus siirrytään ylläpitoon ja tuotetta käytetään muutama kerta viikossa. Maxey Lashia voi käyttää myös kulmakarvoihin, mutta niihin en lupaa 100% tulosta, niin kuin voin ripsiin luvata. Maxey Lash ei auta, jos karvanystyt puuttuu ja usein vanhemmiten kulmakarvoja on nypitty niin paljon, ettei karvanystyjäkään enää ole. 

Myöskään alopeciasta kärsiville Maxey Lashista ei ole apua, jos karvatupet on kadonneet. Kaikilla muilla olen nähnyt erinomaisia tuloksia. Pitkiin ripsiin on myös hyvä tehdä ripsien kestotaivutus ja niin on helppo silmämeikki valmis.



Ihanaa tiistaita juuri sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 1.–7.10.-24.

Viime viikon arvonnan voitti     , joka kommentoi   puolella.  Onnea !


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä