tiistai 15. lokakuuta 2024

Tähtitarjoukset 28.10 asti

 Tähtitarjouksena on Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque Nyt 53€ (68€) multivitamiininaamio sekä Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque Nyt 52€ (67€) ja  Nourishing Detox Masque Nyt 52€ (67€) punoittavan ja epäpuhtaan ihon naamiot.


Ambulanssi tuubissa

Multivitamin Power Recovery Masque on jokaisen tuntema hoitotuote kaikkiin iho-ongelmiin, ja siitä on tullut vuosien varrella monen suosikkituote. Jenkit sanovat, että tämä naamio on ambulanssi tuubissa, koska on iholla mikä tahansa hätä, se auttaa aina.

Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque



Erityisesti nyt talvella multivitamiininaamio on tärkeä tehohoito kuivuuden tuomiin ongelmiin. Myös saunan jälkeen tämä naamio on erityisen suositeltava. 

Multivitamin Power Recovery Masque levitetään hyvin puhdistetulle iholle paksuna, selvästi näkyvänä kerroksena. Naamion pitää antaa vaikuttaa vähintään vartin verran, mutta tämän naamion voi jättää vaikuttamaan myös yön ylitse. 
Vielä tehokkaampi vaikutus tulee, jos ennen naamiota kuorii ihon esimerkiksi naamion sisarustuotteella Multivitamin Thermafoliantilla (68€) tai Daily Microfoliantilla (69€).Saunan jälkeen iho on pehmeä ja lämmin ja hyvin vastaanottavainen hoitoaineille. Talvella saunan jälkeen iho saattaa olla niin kiristelevä ja kuiva, että siihen on pakko laittaa muutakin kuin pelkkä voide.

Tämä naamio on siitäkin tosi helppo, ettei sitä tarvitse pestä pois. Tuo paksu kerros imeytyy yleensä täysin puolessa tunnissa, eikä siitä jää pintaa oikeastaan mitään pois pyyhittävää. Jos kuitenkin jää, ylimääräinen kerros taputellaan pois, ettei se tartu petivaatteisiin. Tosin multivitamiininaamio on vesiliukoinen ja lähtee tyynyliinasta pesussa helposti pois. 

Suosittelen naamion käyttöä 2-3 kertaa viikossa.


Täsmähoidot iho-ongelmiin

Youngbloodin naamiot ovat ihan eri tyyppisiä, kuin multivitamiininaamio, joka käy kaikille ihoille. Intense Hydrating and Soothing Masque on täsmähoito punoittavalle couperosaiholle ja ruusufinniin. Tämä naamio rauhoittaa punoituksia ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja ennalta ehkäisee couperosan syntymistä. 

Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque



Intense Hydrating and Soothing Masque on myös kosteuttava ja se jättää iholle sileän ja tasaisen pinnan. Tämä naamio on erityisen hyvä meikinalusnaamio herkästi punoittavalle iholle. Tyypillinen suomalaisten ongelma on, että iho hehkuu punaisena pienenkin lämmönvaihtelun vuoksi. Ennen tärkeää juhlaa kannattaa käyttää tämä naamio ja tehdä meikki sen jälkeen, niin iho ei lähde lehahtelemaan illan mittaan.

Youngbloodin Nourishing Detox Masque on vastaavanlainen täsmähoito epäpuhtaalle ja helposti rasvoittuvalle iholle. Tämä naamio on savipohjainen ja saven ja hiilen yhteisvaikutus imee iholta rasvaa ja rauhoittaa huokosten talineritystä. 

Nourhising Detox Masque 



Nourishing Detox Masque ei missään tapauksessa kuivata, vaan iho jää pehmeäksi ja sileäksi. Kumpaankin naamioon on sama käyttöohje, eli levitetään puhtaalle iholle paksu kerros naamiota ja annetaan sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio huuhdellaan pois lämpimällä vedellä ja sen jälkeen laitetaan ihotyypin mukaiset hoitotuotteet.



Hyvää tiistaita sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 
15.–.21.10.2024.


Viime viikon arvonnan voitti , joka kommentoi  puolella. Onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Mun lemppari naamio on tää Dermalocigan..en muist edes montako tuubia oon jo käyttänyt. Ehkä lähemmäs 10 tai jopa 15.

    VastaaPoista