lauantai 5. lokakuuta 2024

Pimeää kauppaa vielä kerran

 Nyt muistuttelen viimeisen kerran, että Pimeän kaupan alennus -20% on verkkokaupassani voimassa sunnuntai-iltaan 6.10 asti. Jatkoin tätä Pimeän kaupan kampanjaa viikolla, koska kaikki asiakkaat eivät siihen kerenneet mukaan.

Tapahtumapäivät ovat välttämättömiä yrittäjille

Tämän tyyppiset tapahtumat kuin tämä Hämeenlinnan Pimeän kaupan tapahtumakin on, ovat pienten kaupunkien keskustojen yrittäjille välttämättömiä. Hämeenlinnassa tämä Pimeän kaupan tapahtuma on saanut ihan poikkeuksellisen hyvän jalansijan, ja minun yritykseeni se vaikuttaa suuresti. Harvoin kauneushoitolat lähtevät näin vahvasti mukaan liike-elämään, kuin itse teen ja siinä he tekevät suuren virheen. 
Yleinen selitys on, että osallistuminen aiheuttaa liikaa työtä ja vaivaa. Sitten he kyllä osallistuisivat, jos joku taho järjestäisi heille asiakkaita jonoksi asti ilman muuta vaivannäköä. Tämä on ihan utopinen unelma, koska kaiken menestymisen takana on aina työ ja myös luovuus. Olen itse vuosien aikana kehittänyt tätä Pimeän kaupan tapahtumaa niin, että se toimii myös verkkokaupassani eli ympäri Suomea siihen osallistutaan. 

Hyviä tuotteita joita harvemmin ostetaan

Kerron vielä muutamasta tuotteesta, joita asiakkaat eivät ole löytäneet, ja ilmeisesti en ole osannut niistä kertoa riittävän tehokkaasti. Dermalogican Retinol Clearing Oil (90€-20%) on aivan loistava tuote iholle, johon tulee välillä finnejä, mustapäitä ja rasvaista kiiltoa. Tämän seerumin retinolipitoisuus on mieto, mutta tehokkaasti vaikuttava. Se sulattaa mustapäitä, talitukkeumia ja hilseilyä kuivattamatta ihoa. 

Dermalogican Retinol Clearing Oil


Ikääntyvä rasvainen iho hyötyy Retinol Clearing Oil seerumista erityisen paljon, koska siinä yhdistyy retinolin ryppyjä silottava vaikutusta ja talin erityksen rauhoittaminen. Tämä retinoliseerumi estää myös talviajan kuivattavan vaikutuksen, koska se öljymäisyys suojaa ihoa hyvin.

Dermalogican PowerBright Overnigh Cream (95€-20%) hoitovoide on erinomainen juuri nyt, koska se tasoittaa auringon aiheuttamaa kirjavuutta ja silottaa kesän tuomia ryppyjä ja juonteita. PowerBright Overnight Cream kuuluu pigmenttiä hajottavaan PowerBright hoitolinjaan, mutta se on erinomainen yövoide ihan kaikille. 

Dermalogican PowerBright Overnight Cream



Hormonaaliset muutokset aiheuttavat auringon kanssa yhdessä ihon kirjavuutta, ja juuri tähän on suuri apu PowerBright Overnight Creamista. Hyvin usein viisikymppiset vaihdevuosi-ikäiset harmittelevat ihonsa epätasaista väriä, ja juuri heillä PowerBright Overnight Cream toimii hyvin.

iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (59€-20%) kuorintageeli ei ole vielä löytänyt suurta käyttäjäkuntaa, vaikka siitä hyötyisivät aivan kaikki. Käytän tätä Cleansing Complex Polish geeliä parin kolmen päivän välein, koska se on niin helppo ja myös hellävarainen kuorinta. Teen ensin alkupuhdistuksen ja käytän kakkospuhdistuksena tätä kuorintageeliä. Sen ei tarvitse mitenkään vaikuttaa, vaan yksinkertaisesti pesen kasvot sillä. Se sopii todella hyvin myös ohuelle, kuivalle ja vanhenevalle iholle.


iS Clinicalin Cleansing Complex Polish




Vielä on siis muutama päivä aikaa käydä ostoksilla - 20% alennuksen kera.
Tästä verkkokauppaan, Muista käyttää koodia PK24.


Mukavaa lauantaita!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 1.–7.10.-24.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti