keskiviikko 2. lokakuuta 2024

Pimeä kauppa jatkuu sunnuntaihin 6.10 asti

 Päädyin siihen ratkaisuun, että jatkan tätä Pimeän kaupan tarjousta -20% kaikista kotihoitotuotteista, koska niin moni asiakas ei päässyt perjantaiaamuna kaupoille. Sain maahantuojilta kinuttua myös muutaman hyvän matkakokotarjouksen.

jatkan tätä Pimeän kaupan tarjousta -20% kaikista kotihoitotuotteista sunnuntaihin 6.10 asti
hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla PK24


Verkkokaupassa PK24 alekoodi jatkuu

Tämä -20% alehinta jatkuu vielä hoitolassa ja verkkokaupassa. Jos joltain unohtui jotain ostamatta ehtii sen tehdä vielä tällä viikolla. Tarjous päättyy sunnuntai-iltana 6.10 klo 24.00. 

Päädyin tähän ratkaisuun, kun huomasin miten moni vakioasiakas ei ehtinyt ostoksille perjantaiaamuna. Minulla oli muutenkin huono omatunto, että laiminlöin yritystäni ja menin perjantaina yrittäjänaisten seminaariin Verkatehtaalle. Yleensä laitan hoitolan ja asiakkaani etusijalle, mutta ei tuo naisyrittäjäseminaari ole Hämeenlinnassa joka vuosi. Tapahtuma oli siis merkittävä kaikille Hämeenlinnan yrittäjille.

Tämä Pimeän kaupan tapahtuma on myös yritykselleni merkittävä, koska se palvelee asiakkaitani niin hyvin. Tämä ajankohta on juuri oikea satsata ihon tehokkaampaan kotihoitoon. Heti, kun pakkasyöt alkoivat sen tuntee jokainen kuivaihoinen kireytenä iholla ja kuivuus alkaa vaivata. Ihonhoitotuotteet pitää muuttaa talvisäähän sopiviksi.

Nyt on järkevää ja taloudellista hankkia talven kotihoitotuotteet -20% alennuksella. Muutenkin kotihoidossa kannattaa ajatella taloudellisesti ja jo iso asia on, että hankkii kotihoitotuotteet, jotka ei ole hetken kokeiluja ja ne toimivat niin pitkään, kuin ne riittävät. Ei siis tule turhia purkkeja hyllyille tai roskiin heitettäväksi.

Muistutan vielä ettei kesäajan tuotteita kannata jättää odottamaan ensi kesää, vaan ne kannattaa käyttää nyt loppuun. Jos tuubiin jää vain pieni määrä tuotetta se voi pilaantuu herkemmin, kuin lähes täysi tuubi. Avaamattomanahan tuotteet säilyy 1-2 vuotta. 

Käytä tosiaan nuo kesäajan tuotteet loppuun nyt syksyllä, mutta hoito-ohjelmaan pitää lisätä täyteläisempi seerumi tai hoitovoide. Hyvä idea on ottaa täyteläisempi hoitovoide esimerkiksi iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (96€-20%) ja käyttää sitä ensin yövoiteena ja päivällä käytetään edellinen kesäajan voide loppuun. Sitten, kun tuo kesäajan voide loppuu voi Sheald Recovery Balmia käyttää yöllä ja päivällä.


Matkapakkauksia tarjoushinnalla

Sain muutaman kivan tarjouksen pikkukokoisista hoitotuotteista mitä voi ostaa lahjaksi tai itselle matkakäyttöön. 

Dermalogican Discover Healthy Skin Kit




Dermalogican Discover Healthy Skin Kit Nyt 39€ (61€) ja tässä pakkauksessa on kaikki mitä tarvitsee matkalle mukaan. Pakkaus sisältää Precleanse 30 ml alkupuhdistusöljyn, Special Cleansing Gel 15 ml puhdistusgeelin, Daily Microfoliant 13 g jauhekuorinnan ja Skin Smoothing Cream 15 ml hoitovoiteen sekä näytepussit uutuuksista Pro-Collagen Banking Serum kollageeniseerumista ja Phyto Nature Lifting Eye Creamista. 

Kannattaa muistaa, että kohta tarvitaan jo joululahjoja, joten tämä paketti on hyvä lahjaidea kenelle tahansa. Discover Healthy Skin Kit sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Toinen tarjouspakkaus on Dermalogican Glowing Skin Set Nyt 58€ (75€) ja se sisältää Glycolic Cleanserin 150 ml kevyesti kuorivan puhdistusgeelin ja Daily Microfoliant 40g kuorintajauheen. Tämä Daily Microfoliant on erikoiskoko, koska tuo normipurkki on 70g, mutta tästäkin koostaa saa ainakin viisikymmentä kuorintakertaa. 

Clear Start Kit



Kolmas pakkaus on Dermalogican Clear Start nuorten ihonhoitolinjasta Clear Start Kit Nyt 25€ (35€) sisältää Breakout Cleansing Foaming Wash  75 ml puhdistusgeelin ja Breakout Clearing Liquid Peel 80 ml  kuorintatuotteen. Tuo Liquid Peel on normaali myyntikoko, mutta Foaming Wash on pikkutuubi joka riittää noin kuukauden verran. 
Näillä kahdella tuotteella saa aikaan jo selvän muutoksen teini-iän näppyihin. Clear Startin tuotteet eivät kuivata vaan ne normalisoivat talineritystä ja sopivat kuivan ihonkin näppyihin.


iS Clinicalin Smooth And Repair Duo Nyt 55€ (79€) sisältää Cleansing Complex 60 ml puhdistusgeelin ja Sheald Recovery Balm 15 g hoitovoiteen sekä näytekoot Super Serum ”ryppyseerumista” ja C Eye Serum silmänympärysseerumista. Nämä tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kolmestakympistä lähtien. 

Kaikkia tuotepakkauksia on vain pikkuerä, enkä saa niitä lisää joten olkaa nopeita. Suosittelen erityisesti tuota Clear Start nuorten hoitotuotepakkausta, koska auttavat todella hyvin teini-iän tuomiin finneihin ja mustapäihin. 


Aurinkoista keskiviikkoa! 

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 1.–7.10.-24.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti