lauantai 12. lokakuuta 2024

Pitkät upeat ripset!

 Nyt ehdit vielä hankkimaan pitkät tuuheat ripset pikkujoulukautta varten. Maxey Lash Nyt 89€ (108€) ripsiseerumin Tähtitarjous jatkuu vielä maanantai-iltaan saakka. Ripsiseerumin avulla saat pienellä vaivalla upeat ripset!


Maxey Lash



Pitkät ripset pikkujouluihin

Maxey Lash kasvattaa ja tuuheuttaa ripset noin 3-6 viikon käytön jälkeen ja näihin upeiksi kasvaneiksi ripsiin tehty Ripsien kestotaivutus (100€) muuttaa koko kasvojen ilmeen. ( Ripsien kestotaivutus ja kulmien muotoilu ja värjäys antaa myös hienon viimeistellyn ilmeen.) Tämä Maxey Lash ripsiseerumi kasvattaa ripsiä ihan silmin nähden, ja se on toiminut ihan kaikilla asiakkaillani. Kyse ei siis ole siitä, että se toimisi vaan satunnaisesti. 

Ripsiseerumi on helppo käyttää, koska se on jo pakattu niin, että sivellin on siinä valmiina. Tuolla kapealla pikkusiveltimella vedetään ohut kerros seerumia ripsirajaan niin, että se kohdistuu juuri karvanystyihin eli ripsen tyveen. 

Joillakin vie aikaa muutama viikko, että ripsien kasvun huomaa ja joillakin sen näkee jo parissa viikossa. Yleensä 6-8 viikon käytön jälkeen ripset ovat sopivan pitkät ja sitten siirrytään yläpitovaiheeseen. Tällöin seerumia käytetään vain 1-2 kertaa viikossa ja ripset pysyvät pitkinä ja tuuheina.

Maxey Lash toimii myös kulmakarvoissa, mutta ei välttämättä niin hyvin kuin ripsissä. Kulmakarvoista saattaa karvatupetkin olla tuhoutuneet ja silloin karvaa ei kasvata mikään. Kannattaa kuitenkin kokeilla, koska olen nähnyt myös kulmakarvoissa hyviä tuloksia.
Maxey Lash ripsiseerumi riittää lähes vuoden verran, joten sitä ei tarvitse yhtenään ostaa. Vaivannäkö on pieni, mutta tulos on näkyvä.


Kestotaivutuksella saa katseen avartumaan.



Kestotaivutuksella kauniit kaarevat ripset

Teen paljon tätä ripsien kestotaivutusta, koska se on niin helppo tapa kaunistaa silmät. Kestotaivutuksella saa kauniin kaarevat ripset ja se nostattaa koko kasvojen ilmettä. Ei uskoisi miten suuri merkitys kestotaivutuksella on, mutta kaarevat ripset avartavat katsetta ja silmät tulee paremmin näkyviin. 

Tietysti mitä pidemmät ripset ovat sitä näyttävämmät niistä tulee. Ihan lyhyisiin ripsiin tai vahvasti turvonneisiin silmäluomiin ei taivutusta kannata tehdä. Joillakin saattaa iän myötä tulla hyvin vahvat turvotukset yläluomeen ja silloin taivutusta on lähes mahdoton tehdä. 

Korostan myös sitä, että pitää olla ripset mitä taivuttaa, koska kestotaivutus ei ole taikakonsti. Ripsien kestotaivutus pysyy yleensä hyvänä noin 6-8 viikkoa ja tämä on yksilöllistä. Kestoväri kuluu pois noin 3-4 viikon aikana ja sitä voi uusia heti, kun haluaa. Itse kestotaivutusta ei tehdä kuin 8 viikon eli 2 kuukauden välein, koska taivutusta ei koskaan tehdä kahta kertaa samaan ripseen. Kahdessa kuukaudessa vanha ripsi on irronnut ja uusi kasvanut tilalle. 

Ajanvaraus Ripsien kestotaivutukseen kannattaa tehdä nyt, jos ajattelee sitä pikkujouluja varten. Olen ”kesälomalla” marraskuun puolessa välissä noin puolitoista viikkoa ja loppu vuoden ajanvaraukset ovat aika täynnä jo nyt.


Ihanaa viikonloppua!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 
8.–14.10.2024.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti