tiistai 8. lokakuuta 2024

Kaikkien aikojen paras Pimeän kaupan tapahtuma!

 Nyt vasta ehdin analysoimaan viime viikolla ollutta Pimeän kaupan tapahtumaa. Suuret kiitokset kaikille asiakkaille osallistumisestanne. Minä olen tosi tyytyväinen, kun näen miten hyvin asiakkaat toteuttavat neuvoja ja vinkkejäni!

Pimeän kaupan alekampanjan ehdoton ykkönen oli iS Clinicalin Cleansing Complex (59€)


Vakioasiakkaat jyrää!

Nyt 90% ostoksista tehtiin verkkokaupassa, koska pidin niin lyhyesti perjantaina 27.9  hoitolaa auki. Pahoittelen vielä kerran, jos joku kävi turhaan hoitolan oven takana, eikä someviestini ollut tavoittanut kaikkia. Jouduin lähtemään puolenpäivän jälkeen yrittäjänaisten liittokokoukseen Verkatehtaalle.
 

Verkkokauppatilauksia on nyt sen verran paljon, että niiden pakkaaminen menee varmastikin vielä ensi viikon puolelle. Teen paketit tilausjärjestyksessä ja yritän olla tehokas ja nopea.  Suurin ongelma on, että hoitolan nettiyhteydet ovat olleet poikki lähes koko viime viikon. Telialta käytiin moneen kertaan jo paikan päällä, että ongelma selvitettiin. Pahoittelen, että tämän takia kaikkien verkkopaketit lähtevät vasta tällä viikolla. En ole myöskään vielä täysin analysoinut mitä kaikkea on tilattu, joten tämä on nyt ”mututuntumaa”. 

Sen huomasin heti, että kaikki tilaajat ovat vanhoja tuttuja, jotka ovat olleet verkkokaupan tai hoitolan asiakkaana jo pitkään. Tuntuu todella kivalta nähdä, että myös verkkokaupalla on niin hyvät vakioasiakkaat. 

Yksikään verkkokauppatilaus ei ole minulle läpihuutojuttu, vaan näistä tilaajista tunnistan jokaisen ja katson tarkasti mitä he ovat tilanneet. Muistan yleensä heidän aikaisemmat tilaukset ja mietin mielessäni miten uudet tuotteet soveltuvat niihin.
Laitan myös herkästi viestiä sähköpostilla, jos tuoteyhdistelmä ei mielestäni toimi ja neuvon jotain muita yhdistelmiä. Yksikään verkkokauppani asiakas ei ole minulle ns.kasvoton, niin kuin isoissa verkkokaupoissa voi helposti olla. 

Kiitos siis myös kaikille tutuille ja uusille verkkokauppa-asiakkailleni! 


Suosikkituotteet

Näin äkkiseltään katsottuna muutama tuote nousi heti ylitse muiden ja ehdoton ykkönen oli iS Clinicalin Cleansing Complex (59€).  Taisin myydä maahantuojan varaston aika tyhjäksi, koska noin kolmasosa verkkokaupan asiakkaista oli ostanut Cleansing Complexin. 
Mikään yllätys tämä ei ollut, koska näin on käynyt joka vuosi Pimeän kaupan tapahtumassa ja muutenkin Cleansing Complex on hoitolani myydyin puhdistustuote. 

iS Clinicalin Sheald Recovery Balm oli myös suosittu ostos!




Sitä vastoin yllätys oli, että iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (94€) ohitti Dermalogican Intensive Moisture Balancen (150 ml 108€, 100ml 78€ ja 50 ml 49€) Tämä Intensive Moisture Balance on hallinnut suvereenisti hoitovoidemyyntiä, eikä nytkään ero Sheald Recovery Balmiin ollut suuri. Minulle tämä on hyvä merkki, että vinkkini täyteläisemmistä voiteista talveksi on huomattu. 

Myös Dermalogican Stabilizing Repair Cream (74€) oli hyvin suosittu, mutta jäi jälkeen noista kahdesta ensin mainitusta. Muutenkin näkyi, että voiteita ostettiin laidasta laitaan, eikä enää pelkästään tätä supersuosikki Intensive Moisture Balancea. 

Silmänympärysvoiteista iS Clinicalin Youth Eye Complex (138€) oli suosituin niin kuin aina ennenkin, mutta hyvänä kakkosena tuli Dermalogican uutuus Phyto Nature Lifting Eye Cream (135€) Tätäkin pidän hyvänä asiana, koska kuiva ja herkkäihoiset hyötyvät tästä Phyto Nature Lifting Eye Creamista eniten. Samoin atoopikoille se on välttämätön tuote.



Hyvää tiistaita sinulle!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 
8.–14.10.2024.


Viime viikon arvonnan voitti Kaarina J, joka kommentoi IG puolella. Onnea Kaarina!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:47

    Otatko dermalogican joulukalenterin valikoimaan? Vaikutti mielenkiintoiselta, joskin tyyriiltä Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola13:58

      Kiitos hyvästä kysymyksestä. Päädyin siihen, että en ota tuota joulukalenteria myyntiin. Se on sen verran kallis 249€ ja tuotteet eivät ole parhaita mahdollisia minun asiakkaille. Tuotteet ovat niitä jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja ne eivät ole parhaita mahdollisia Suomen talvessa.
      Tietysti tuollainen joulukalenteri olisi kiva ideana, mutta en ainakaan vielä tänä jouluna ota sitä myyntiin. Nuo muut joulupakkaukset tulevat kyllä myyntiin, mutta vasta parin viikon päästä. Niissä löytyy kivoja vaihtoehtoja jotka ovat selvästi edullisempia vaihtoehtoja.


      Inkeri

      Poista