keskiviikko 9. lokakuuta 2024

Retinoli on sileän ihon salaisuus

 Tämän hetken Tähtitarjouksena on Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum Nyt 85€ (100€) retinoliseerumi. Retinoli on tehokas vaikutusaine, joka auttaa moneen iho-ongelmaan, ja varsinkin vanhenemisen merkkeihin. 

Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum


Retinoli silottaa ryppyjä

Näin kesän ja aurinkoajan jälkeen retinoli on tärkeä vaikutusaine, koska se nimenomaan vähentää uv-säteilyn aiheuttamia vanhenemisen merkkejä. Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum sisältää kahdenlaista retinolia, joista toinen on hidasvaikutteisempi ja siksi ihoärsytyksiä syntyy vähemmän.

Retinoli on todella tehokas vaikutusaine, joka nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja vanhat kuolleet solut hilseilevät ihon pinnasta pois. Tuon hilseilyn myötä myös kuivuudesta johtuvat pikkurypyt häviävät ja syvätkin juonteet madaltuvat.

Hyaluronic Ceramide Mist



Tätä seerumia kannattaa aloittaa käyttämään hiukan varoen ja ainakin ensimmäisenä viikkona vain joka toinen ilta. Samalla ihonhoitoon kannattaa lisätä kosteuttavia tuotteita, kuten Hyaluronic Ceramide Mist (48€) hoitosuihke ja Circular Hydration Serum (67€) kosteusseerumi. Circular Hydrating Serum on erinomainen pari Dynamic Skin Retinol Serumille, eli kosteusseerumia käytetään aamulla ja retinoliseerumia illalla. 

Dermalogican Super Rich Repair (50 ml 100€ ja 100 ml 151€) toimii hyvin hoitovoiteena sekä aamulla, että illalla. Aluksi iholla saattaa ilmetä ihan näkyvää hilseilyä ja siihen juuri pyritäänkin, eli se ei ole mitenkään huono asia. Tuo hilseily kertoo juuri siitä uudistumisprosessista mitä ihossa tapahtuu ja se vähenee, kun seerumia on käytetty pidempään. Kaikilla tätä hilseilyä ei tule, koska se on hyvin ihotyyppikohtaista miten retinoliin reagoidaan. 
Kuitenkin jokainen ihotyyppi uudistuu retinolin avulla ja iho kirkastuu, rypyt siliää ja ihosta tulee heleä ja tasainen.


Dermalogican Super Rich Repair


Retinoli rauhoittaa rasvaisen ihon ongelmia

Retinoliseerumi ei ole pelkästään ikääntymisongelmiin tarkoitettu, vaan sillä saadaan aikaan erinomaisia tuloksia epäpuhtaalle rasvoittuvalle iholle. Myös vanhat aknearvet silottuvat ja pehmenevät Dynamic Skin Retinol Serumin käytöllä. 

Retinoli pehmentää ja sulattaa huokosiin jääneen ihotalin ja auttaa vähentämään mustapäiden määrää. Myös rasvoittuvan ihon tukkeutumat ja miliumit vähenevät retinoliseerumin avulla. Rasvoittuva iho näyttää helposti paksulta ja harmaan sävyiseltä ja retinoli tuo iholle heleyttä ja poistaa harmahtavaa hilseilyä. 

Dynamic Skin Retinol Serumia voi käyttää ihan parikymppinenkin rasvoittuvan ihon ongelmiin. 
Monilla on aknearvet ikuisuusongelma ja niihin on tähän asti ollut vaikea saada mitään apua. Viime vuosina olen nähnyt miten hyvin Dermatude-kasvohoidot (187€ ja neljän kerran sarja 658€) pehmentävät ja silottavat aknearpia. Varsinkin, kun kotihoidossa käytetään ihoa uudistavaa Dynamic Skin Retinol Serumia, on lopputulos ihan erinomainen. 

Voisi luulla ettei yli viisikymppisen aknearville voi juuri mitään, mutta olen sen nähnyt miten niitäkin voi silottaa ja tasoittaa. Myös suuret ihohuokoset supistuvat eikä huokosiin enää keräänny ihotalia ja hilseilyä. Muistutan vielä, että retinolituotteita ei suositella ruusufinniin tai couperosa-iholle. 


Iloa sinun keskiviikkoosi!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 
8.–14.10.2024.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti