sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Huomio myös nämä kotihoitotuotteet

 Tänään on viimeinen mahdollisuus hyödyntää Pimeän kaupan tapahtuman alennus -20% kaikista kotihoitotuotteista. Muistutan nyt tuotteista, joita harvemmin ostetaan, mutta jotka olisivat hyvin tarpeellisia ihonhoidossa.

Tasapainoa rasvoittuvalle iholle

Yritän keskittyä syksyn aikana kertomaan monipuolisemmin ihonhoitotuotteista, etten vaan jumitu kirjoittamaan niistä tuotteista, mitkä ovat omia suosikkejani. Tarkoitukseni on antaa ihonhoito-ohjeita aivan kaikille, eikä vain ikäiselleni asiakkaille. Tosin monessa muussa blogissa ja nettijutussa kerrotaan nuorempien ihonhoidosta ja me vanhemmat emme kiinnosta ketään. Se jää siis minun tehtäväkseni opastaa ikäisiäni, mutta myös muita hoitamaan ihoaan oikein.

Youngbloodin Mineral Primer



Youngbloodin Mineral Primer (73€-20%) on väritön meikinpohjustusaine, joka supistaa huokosia, siistii ihon pinnan, silottaa ryppyjä ja suojaa ihoa tuulelta ja tuiskulta. Tämä Mineral Primer toimii talvitakkina myös niillä ketkä eivät käytä värillistä meikkituotetta. 

Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30



Käytän itse joka aamu kosteusvoiteen päällä ensin tämän YB:n Mineral Primerin, sitten Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 (59€-20%) meikinpohjustusaineen ja näiden päällä YB:n Natural Mineral Foundation (65€-20%) jauhemeikin. Tämä kerrostaminen antaa hyvän suojan ja nuo kaksi primeriä päällekäin silottaa ihoa oikein hyvin. Ehkä tässä iässä on jo pakko käyttää kaksi silottajaa päällekkäin, että saa kaikki mutkat suoraksi:). 

Unohdan helposti kertoa näistä rasvoittuvan ihon tuotteista, kun vakioasiakkaistani harva niitä tarvitsee. Kuitenkin minulla on myynnissä Suomen parasta kosmetiikkaa myös rasvoittuvan ihon normalisointiin. 

Deep Breakout Liquid Pats



Deep Breakout Liquid Pats (39€-20%) on aivan erinomainen paikallishoitoaine finneille ja näpyille. Tätä lähes nestemäistä geeliä sipaistaan kevyesti juuri finnin päälle ja tuote tekee siihen näkymättömän laastarin joka estää tulehdusta aiheuttavien bakteereiden toimintaa ja nopeuttaa finnin parantumista. Finnin hoito kannattaa aloittaa jo siinä vaiheessa, kun näkyy vain lievää turvotusta ja punoitusta. Tarpeeksi ajoissa käytettynä Deep Breakout Liquid Pats estää finnin puhkeamista ja sen saa nitistettyä heti alkuunsa.


Rauhoita finnit ja näpyt




Dermalogican Age Bright Clearing Serum



Dermalogican Age Bright Clearing Serum (76€-20%) on tehokas seerumi vähentämään ihon rasvaisuutta, poistamaan kiiltoa ja estämään tulehdusten syntymistä. Age Bright Clearing Serum ei missään tapauksessa kuivata ihoa, vaan normalisoi talirauhasten toimintaa. 
Tätä seerumia käytetään aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle kosteusvoide. Moni pelkää näitä rasvoittuvan ihon seerumeita, kun heillä on kokemus jostain vanhanaikaisesta tuotteesta joka kuivatti ihon karrelle. Sitä ei tapahdu Age Bright Clearing Seerumilla, vaan se normalisoi talirauhasten toimintaa. 

Dermalogican Sebum Clearing Masque



Dermalogican Sebum Clearing Masque (56€-20%) savipohjainen naamio on loistotuote öljyisen rasvaiselle iholle. Se imee itseensä ihotalia ja likaa sekä vähentää tukkeutumien syntymistä. Sebum Clearing Masque jättää iholle kauniin tasaisen pinnan ja supistaa huokoset. Tätä naamiota suosittelen käyttämään noin kolme kertaa viikossa.



iS Clinicalin Active Serum (30 ml, 171€ -20%) ja (15 ml 107€ -20%) on monipuolinen seerumi, jonka uudistava vaikutus sopii monelle ihotyypille. Active Serum tasoittaa pieniä juonteita ja ryppyjä ja pitää ihon sileänä ja tasaisen värisenä. Sekaihoisella Active Serumin uudistava vaikutus nopeuttaa näppyjen parantumista ja ennalta ehkäisee tukkeutumia.  Active Serum on iS Clinicalin suosituin seerumi Suomessa ja sen monipuolinen vaikutus tekee siitä monen ihotyypin suosikin. 


Vielä on siis tämä päivä aikaa käydä ostoksilla - 20% alennuksen kera klo 24.00 asti.
Tästä verkkokauppaan, Muista käyttää koodia PK24.


Rentouttavaa sunnuntaita!

Kosmetologisi, Inkeri



⭐️ Ps. Muista osallistua arvontaan! Seuraa ja kommentoi hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron etukoodi verkkokauppaan, joka arvotaan viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 1.–7.10.-24.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti