tiistai 6. toukokuuta 2014

Äidit toivoo lahjakorttia kasvohoitoon

Taas on kevät siinä vaiheessa, että äitienpäivä on jo ensi sunnuntaina. Tällä viikolla lahjakorttiostajat ovat liikkeellä ja tässä heille ohjeita. Me olemme paikalla joka päivä kello kymmenestä eteenpäin ja yleensä iltaisin vähintään kello seitsemään. Usein olen paikalla myöhemminkin, joten kannattaa soittaa ja tarkistaa, jos olet liikkeellä kovin myöhään. Lauantaina liike on suljettu ja perjantainakin lopetan jo kello 18.00, koska menen vielä yrittäjänaisten tapaamiseen.

Lahjakortin voi ostaa joko määrätylle hoidolle, tai rahasummalle. Kumpikin tapa on yhtä yleinen. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ja lahjan saaja voi itse varata hoitoajan miten sen haluaa. Suosituin hoito on Nanolift ( 118€) ja se tehdään aina ihotyypin mukaan, niin kuin muutkin kasvohoidot. Jos haluaa ostaa yli kolmekymppiselle naiselle parhaan mahdollisen hoidon silloin se on Nanolift kasvohoito. Moni nainen on myös toivonut ihonpuhdistusta ja pyytänyt sellaista. Silloin, parasta olisi valita Täydellinen kasvohoito ( 105€)koska siihen tulee myös perinteinen mekaaninen puhdistus. Ellei puhdistettavaa ole kovinkaan paljoa sen voi tehdä myös Kosteuttavan kasvohoidon
( 87€) yhteydessä.

Silloin, kun kysymys on iäkkäästä henkilöstä joka harvoin käy kasvohoidossa suosittelisin Kosteuttavan kasvohoidon. Siinä menee aikaa noin 1t 15min.ja ikäihmisen kohdalla tämäkin on huomioitava. Moni yli kahdeksankymppinen ei pysty olemaan pitkällään paria tuntia, tai ei enää muuten jaksa niin pitkiä hoitoja. Kosteuttavaan kasvohoitoon tulee pitkä, rentouttava hieronta ja satunnaiselle kasvohoidossa kävijälle se mielyttävä rentoutuskokemus. Tosin panostamme kaikissa hoidoissamme kunnolliseen kasvohierontaan, koska se poistaa stressiä, tuottaa mielihyvää ja tehostaa hoitoaineiden vaikutusta.

Edullisin kasvohoito on Rentouttava kasvohoito ( 66€) jonka hoitoaika on 45minuuttia. Siihen tulee kuorinta, hieronta ja naamio ja koska hoitoaineet valitaan aina asiakkaan mukaan siihenkin saadaan jo paljon tehoa. Kaikkiin kasvohoitoihin kuuluu myös kulmien muotoilu. Vapaita hoitoaikoja näin keväällä ei ole kovinkaan paljoa ja se kannattaa huomioida, kun lahjaa antaa. Ajanvaraus hoitoon kannattaa tehdä ainakin pari viikkoa ennen ajateltua ajankohtaa ja jos kyse on kello 15 jälkeisestä ajasta näin sesonkiaikaan ne saattaa mennä neljäkin viikkoa eteenpäin.

Huomiokaa muutkin, että tämä on kasvohoitojen kohdalla kiireisin aika ja nyt on todella kiire tehdä varaus, jos aikoo toukokuussa päästä hoitoon. Itselläni kesäkuukin on jo aika täynnä, mutta Marilla on vielä hyvin vapaata touko-kesäkuun vaihteessa.

Tervetuloa lahjakorttiostoksille! 

1 kommentti:

  1. Tämä oli mielestäni niin hyvä kirjoitus joka sisälsi paljon myös sinunkin esille ottamia asioita että ajattelin laittaa linkin tänne.

    http://karkkipaiva.indiedays.com/2014/05/06/ihonhoito-for-dummies-osa-1/

    VastaaPoista