tiistai 27. toukokuuta 2014

Skin Renewal Booster on järkevä ja edullinen ostos

Nyt on viime hetket hankkia itselleen tehotippa, joka varmasti kirkastaa ja siloittaa ihoa. Skin Renewal Booster 84€ NYT TARJOUS 65€  sopii aivan kaikille ihotyypeille ja kaikki hyötyvät siitä, koska se on hyvin moninainen vaikutuksiltaan. Varsinkin tähän vuoden aikaan se on erityisen tarpeellinen ja jos vielä on helteinen kesä Skin Renewal Booster on ihan välttämätön. Yritän aina hankkia tarjoukseen juuri ne tuotteet, joista asiakkaat hyötyvät sillä hetkellä eniten.

Skin Renewal Booster on maitohappoa sisältävä tehotippa ja maitohappo vaikuttaa, joka ihotyypillä vähän eri tavoin. Maitohappo on todella monipuolinen raaka-aine ja siitä hyötyy kaikki ihot. Kesällä ihosolukon hilseily lisääntyy, koska UV-säteily tuhoaa solukkoa ja kuolleen solukon määrä vahvistuu. Hikoilu lisää talineritystä ja sekin kertyy kuolleeseen solukkoon ja syntyy helposti talitulppia. Aurinkosuojavoiteet ei ole kaikilla sarjoilla vesiliukoisia ja ne eivät lähde kunnolla pois. Iho tarvitsee enemmän uudistavia hoitoaineita, kuin talviaikaan. Skin Renewal Boosterin vaikutusaineet hajoittavat kevyesti kaikkea tukkivaa ainetta ja hilseilyä ihon pinnalta. Varsinkin maitohappo vaikuttaa kuorivasti, mutta iho itse muuttaa sen tarpeensa mukaan kosteuttavaksi aineeksi. Maitohappoa voisi sanoa älyraaka-aineeksi, koska se mukautuu ihon tarpeisiin.

Skin Renewal Booster on erinomainen iholle jolle syntyy kesällä helposti finnejä ja hikinäppyjä. Se myös siloittaa pikkuryppyjä ja juonteita ja kirkastaa ihonväriä. Kirjavalle pigmenttiläiskäiselle iholle se on loistava tasoittaja. Se sulattaa pois kasautunutta pigmenttiä ja harmaata kuollutta solukkoa. Ihohuokoset myös supistuu, koska niistä sulaa pois kuona-aineet jotka laajentaa niitä. Kuivalla iholla Skin Renewal Booster saa aikaan ihon oman kosteuden erittymisen. Huomaan omalla rutikuivalla ihollani, että se ei ole niin kuiva ja tuntuu kiinteämmältä.

2 kommenttia:

  1. Miten teillä on perjantaina 30.5 liike auki? Tulisin silloin täydentämään varastojani. Ajattelin, että ottaisin vielä toisen pullon tätä Skin Renewal boosteria se tuntui niin hyvältä ja eka pullo loppui noin viikko sitten.

    VastaaPoista
  2. Olen työssä perjantaina kello 19.00 asti ja avaamme aina klo 10.00. Voit poiketa ostoksille, kun ohi kuljet. Voit ihan hyvin käyttää toisenkin pullon Skin Renewal Boosteria. Tähän aikaan vuodesta se normalisoi ihon toimintoja tosi hyvin.

    Inkeri

    VastaaPoista