torstai 1. toukokuuta 2014

Vapusta vauhdilla kesään!

Hyvää Vappua kaikille asiakkaille ja lukijoille!

Tämä on minun mielestäni parasta vuoden aikaa, kun kaikki kesän ilot ovat vielä edessä päin. Nyt pitää pysähtyä nauttimaan valoisista päivistä ja vihertävästä luonnosta. Itse olen oppinut vasta ikääntyessäni nauttimaan luonnosta ja huomion sen kauneuden mitä ympärillä tapahtuu. Samalla, kun luonto uudistuu haluaa itselleenkin jotain uutta. Talven tummat vaatteet näyttää ihan masentavilta ja kirkaat kesävaatteet houkuttelee. Auringon valo paljastaa myös ihon harmauden ja huonosti nypityt kulmakarvat. Olen ennenkin kertonut, että en millään enää tahdo nähdä muotoilla omia kulmakarvojani, vaan olen siinä ihan Marin avun varassa. On tosi hankalaa löytää tarpeeksi kirkasta valoa ja hyvää peiliä missä muotoilu onnistuisi.

Meille tulee eniten uusia asiakkaita kasvohoitoon juuri keväällä, valo herättää ihmiset. Toukokuussa aloitetulla ihonhoidolla ehtii vielä saada ihonsa kuntoon kesän juhlia varten. Mieluummin kuitenkin suosittelisin säännöllistä loogista ihonhoitosysteemiä, kuin satunnaisia hoitokertoja ennen tärkeää tapahtumaa. Ihon kannalta paljon parempi olisi tehdä suunnitelmallisesti kasvohoitoja ympärivuoden. Vähintään kolmen kuukauden välein tehdyllä kasvohoidolla pystytään tekemään jo tehokkaampaa jälkeä, kuin parilla hoitokerralla keväisin ja syksyisin. Kun kotihoitotuotteet vielä täsmäytetään ihon tilanteen ja tarpeen mukaan pystytään iho hoitamaan tasapainoon.

Näin kosmetologin näkökulmalta on hiukan rahan hukkaan heittämistä, jos kasvohoitoja tehdään vähän silloin tällöin ilman mitään suunnitelmaa ja kosmetologiakin vaihdetaan joka kerta. Silloin tietysti joutuu vaihtamaan, jos ei ole tyytyväinen saamaansa hoitoon. Itselleni ei ihonhoito ole mikään hauska leikki, vaan vakavasti otettava hyvinvoinnin lähde. Silloin työtekeminen on turhauttavaa, jos asiakas piipahtelee hoidoissa fiiliksen mukaan. Näitäkin kauneushoitoloita löytyy varmasti paljokin, jotka eivät edes halua keskittyä säännöllisiin asiakassuhteisiin, mutta meille se tuo työlle perusteen. Toisaalta meille on hyvin tärkeää, että asiakas rentoutuu ja kokee mielihyvää kasvohoidossa. Se tavallaan tulee hyvän kasvohoidon sivutuotteena.

Jos olette miettimässä ajanvarausta kasvohoitoon ettekä ole aikaisemmin meillä käyneet, miettikää hiukan sitäkin vaihtoehtoa, että ihonhoito voisi olla säännöllistä. Teemme jokaiselle asiakkaalle ensimmäisen hoidon yhteydessä ihonhoitosuunnitelman sekä kotiin, että hoitolahoitoihin. Ja siitä olen ihan varma, että suunnitelmallinen ihonhoito tulee edullisemmaksi, kuin satunnainen ja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti