perjantai 23. toukokuuta 2014

Dermalogican uudet tuotteet kosteuttavat ja suojaavat

Saimme eilen myyntiin Dermalogican tuoteuutuudet eli aurinkosuojavoiteen Protection 50 sport sk 50 ( 150 ml 53€) ja auringonoton jälkeen tarkoitetun korjaavan voiteen nimeltään After Sun Repair ( 100 ml 53€). Tämä After Sun Repair onkin ollut jo aikaisemminkin myynnissä, mutta nyt sen koostumusta on hiukan paranneltu ja pakkausta muutettu.

Dermalogican aurinkosuojavoiteet ovat parhaita Suomen markkinoilla. USA:ssa on tullut laki, joka määrää kaikki aurinkosuojavoiteet tutkittaviksi lääkeaineiden tavoin. Lain mukaan kaikki suojakertoimelliset tuotteet USA:ssa katsotaan lääkeaineiksi ne käyvät läpi saman tiukan seulan, kuin lääkkeetkin. Tämä myös kertoo siitä miten vakava asia UV-säteily on. Näin tiukkaa kontrollia ei käy läpi mitkään muut, kuin amerikkalaiset tuotteet. Tämä uusi Protection 50 sport sk 50 on tarkoitettu kasvoille, sekä vartalolle. Saimme voiteen käyttöömme jo syksyllä 2013 Los Angelesin kongressissa ja Marin kanssa käytimme sitä Kalifornian pistävässä auringossa. Miellyin heti voiteeseen, koska se oli niin ihanan ohut. Inhoan vanhanaikaisia aurinkotuotteita, jotka lilluivat ihon pinnassa ja haisivat pahalle. Onneksi Dermalogica on onnistunut muuttamaan suojavoiteiden koostumukset ohuiksi ja hyvin imeytyviksi.

After Sun Repair on ollut kesäaikaan hyvin suosittu tuote. Sen aikaisempikin versio sisälsi todella runsaan tehoaineyhdistelmän ja nyt se on parantunut entisestään. Tuote on geelimäinen ja siksi se imeytyy ihoon hujauksessa. After Sun Repair sisältää aloe veraa ja allantoiinia, sekä hyaluronihappoa eli sen raaka-aine koostumus on samanlainen, kuin korjaavissa tehotipoissa. Tässä tuotteessa on hinta ja laatu todella kohdallaan. After Sun Repair ei ole pelkästään auringon ottoon liitettävä hoitogeeli, vaan se on ihana kokovartalon ryppy-ja kosteusvoide. Talven aikana vartalon iho on yleensä huutavan kuiva ja säärissä ja käsivarsissa on suomuileva hilsekerros. After Sun Repair korjaa tilanteen muutaman käyttökerran jälkeen.

Oikea vartalon kauneushoito on pestä iho kuorinta-aineella Exfoliant Body Scrubilla ( 150 ml 51€, NYT TARJOUS 42€) ja sen jälkeen voidella iho After Sun Repairilla. Jo muutaman käyttökerran jälkeen iho on sileä ja pehmeä ja paremman värinen. Kuiva vartalon iho on helposti harmaan kirjava eikä se näytä hyvältä paljastavissa hellevaatteissa. After Sun Repair on atoopikkojen suosikki vartalovoide, koska se parantaa hyvin taiveihottumaa, kuivia läiskiä ja poistaa kutinaa. Se sopii myös lapsille erinomaisesti. Se on vaikutukseltaan viilentävä ja sekin osaltaan poistaa kutinaa ja kirvelyä. Todella superapu After Sun Repair on palaneelle iholle. Tänä keväänäkin on meillä poikennut jo ensimmäiset auringonpolttamat asiakkaat. Nyt helleaika tuli yllättävän aikaisin ja päivät ovat olleet jotenkin pilvisen utuisia ettei jotkut ole huomioineen UV-säteilyn riskejä. After Sun Repair viilentää ihoa ja rauhoittaa punoitusta, kuumotusta ja kutinaa. Sen raaka-aineet myös korjaa ja kosteuttaa ihoa niin hyvin ettei iho hilseile niin pahasti, kuin yleensä auringon polttaman jälkeen. 

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:30

    Olen atoopikko ja käytän After Sun Repairia jatkuvasti vartalovoiteena ja se on paras kortisonin jälkeen korjaamaan kutisevaa, rohtunutta ihoa. Taiveihottumani on ollut parina talvena ihan inhimillinen.

    VastaaPoista
  2. Näin olen muiltakin asiakkailta kuullut. Täytyy kertoa muillekin atooppisille asiakkaille.

    Inkeri

    VastaaPoista