keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Hoitolassa on uusi Youngbloodin testeriteline

Vihdoinkin saimme uuden testeritelineen Youngbloodin tuotteille. Odotimme sitä jo, kuin kuuta nousemaan, koska toimitukset oli myöhässä pari kuukautta. Ehdinkin jo moneen kertaan manailemaan, että inhoan tuota vanhaa Youngbloodin testerikköä. Se oli meidän kannalta erittäin epäkäytännöllinen ja keräsi pölyä todella paljon. Se vei myös ihan turhaa tilaa, koska se oli tarpeettoman iso. Näitä seikkoja asiakas tuskin huomaa, mutta omalla työpaikalla epäkäytännöllinen hökötys raivostuttaa. Silloin, kun se meille pari vuotta sitten tuli, niin se vaikutti ihan ihanalta, mutta kaikkeen kyllästyy.

Nyt olen tyytyväinen, että meillä on kaikki uudet ja puhtaat testerit Youngbloodin meikeistä. Ihan paikoillaan ne vielä ei ole, koska testerien kokoaminen on avaruustiedettä. Mari on tehnyt töitä useamman tunnin kaavakuvan ja erilaisten meisseleiden ja pihtien kanssa. Tästäkin olen ennen ärissyt, kun kosmetiikka telineet ovat niin hankalia koottavia. Kaikki on palasina, kun ne maailmalta tulee eikä ohjeet ole ollenkaan, niin hyvät kuin Ikeassa. Eikä meillä aina ole hoitolassa niitä työkaluja mitä tarvitaan. Itse en ollenkaan saisi niitä kasaan, mutta Mari on siinäkin loistava apu.

Nyt kaikki meikit ovat nätisti esillä ja asiakkaan on niitä helppo kokeilla. Tietysti on hyvä muistaa, että meikki näyttää kasvoilla ihan erilaiselta, kuin kädenselkään levitettynä. Dermalogican luomiväri ja poskipuna valikoima tulee testerissä hyvin esille. On taas pakko kehua, että YB:n meikkivalikoima on todella tyylikäs ja suomalaiselle aikuiselle naiselle sopiva. Olen talven aikana vilkaissut muiden sarjojen kokoelmia ja kenelläkään yhteisvaikutelma ei ole näin tyylikäs. Yleensä sarjoilla on pakko olla mukana myös rajuja pintamuodin värejä, mutta YB:llä ei niitä ole. Pystyn ottamaan myyntiin ainoastaan ne meikkivärit jotka sopii meidän asiakkaille. Näin ei tule pakkomyyntiä, että nekin värit on saatava kaupaksi mitkä ovat liian rajuja suomalaisille.

Neljän paletin luomivärit ovat nyt tarjouksessa ja niiden hinta on nyt 55€, kun normaalihinta on 71€. Näistä paleteista löytyy todella hyviä yhdistelmiä, joista saa useampia erilaisia meikkejä ja yksi paletti riittää. Tämän kevään tyylikkäin ja muodikkain valinta on Timeless niminen paletti. Siinä on niin hyvät ruskean sävyt, että ne sopii kaikille ja ne eivät mene keltaiseen, eikä punaiseen. Keväinen pehmeä liilapaletti on Purple Majesty ja sen kanssa sopii hyvin poskipuna väri Zin (42€), joka on viileä roosan sävy. Toinen kesän suosikkiposkipuna on edelleen Tangier, sen heleä kirkas koralli on aina sopiva kesän väri. Myös aurinkopuuteri Sundance ( 71€) on aina yhtä tyylikäs ja se olikin voittanut Tanskassa naistenlehtien kilpailun parhaasta aurinkopuuterista. Muistakaa, että vappu on jo ohitettu ja on viime hetket pistää säästöön talvimeikit ja hankkia uusia. 

6 kommenttia:

 1. Ehdottaisin, että kirjoittasit jutun ja neuvoja Ultra Sensitive Tintistä. Olen tosi tykästynyt siihen, se on ehdottomasti paras koskaan käyttämäni aurinkosuoja. Ihoni on ohut, punakka ja helposti hikisen kiiltävä päivän aikana. Ultra Sensitive Tint on tarpeeksi kosteuttava ja rauhoittaa couperosaa eikä se ala kiiltämään. Suosittelen sitä muillekin. Tietysti olisi kiva, jos se olisi seuraavaksi tarjoustuotteena....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Teen siitä jutun viikonlopuksi. Sitä en pysty lupaamaan saanko sitä tarjoustuotteeksi. Kiva, kun kerrot muille lukijoille omasta kokemuksestasi se on aina avuksi.

   Inkeri

   Poista
 2. Onko tuossa Ultra Sensitive Tintissä useampia eri värisävyjä? Onko YB:n mineraalinmeikeissä olemassa vielä Ivory sävy? Kumpi olisi parempi suoja tältä siitepölyltä tuo Ultra Sensitive Tint vai mineraalimeikki YB:ltä?

  VastaaPoista
 3. Ultra Sensitive Tintissä ei ole, kuin yksi sävy. Se ei ole varsinainen meikkiväriaine, vaan mineraalipigmentti joka sulautuu kaikkien ihonväriin eikä takuulla jätä rajoja. Youngbloodilla on edelleen ivory sävy ja se on kaikista vaalein. Pölyiltä ja tuulelta YB:n mineraalimeikki on kaikista paras suoja, siitä jää kevyt kerros ihonpintaan, joka ei päästä läpi hiertävää katu-ja siitepölyä. Siinä on myös aurinkosuoja 20 ja Ultra Sensitive Tintissä se on 30.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Onko näissä Youngbloodin huulikiilteissä aurinkosuojaa? En juurikaan käytä meikkiä, mutta nämä huulikiilteet ovat suosikkejani. Koko talvena en ole päiväaikaan tarvinnut huulirasvaa ja samalla tulee kaunis värikin. Mitä mieltä olet, onko sävy Siren liian tumma näin kesälä? Olen tummatukkainen ja tumma myös ihon väriltäni. Käytän paljon vaatteissani liilaa ja kirkastakin violettia näin kesällä ja niihin mielestäni parhaiten sopii tuo Siren sävy.
  Eveliina

  VastaaPoista
 5. Kyllä huulikiilteessä on 20 aurinkosuoja. Huulikiilteet on meidän suosikki tuotteita ja itse olen ihan hurmaantunut väriin Coral Kiss. Voit ihan hyvin käyttää Siren sävyä kesät talvet, jos siitä kerran pidät. Ei Youngbloodin meikeissä ole mitään selvää jakoa kesä-tai talvisävyihin.

  Inkeri

  VastaaPoista