lauantai 10. toukokuuta 2014

Aurinkosuoja herkälle iholle on Ultra Sensitive Tint

Vuosi sitten tuli markkinoille Dermalogican uudistuneet päivänvalosuojatuotteet. Dermalogica lisäsi eri ihotyyppien hoitolinjoihin omat aurinkosuojatuotteet ja tavallaan yleissuoja-aineet jäi pois. Näin aurinkosuojavoiteet on kohdistettu myös hoitamaan määrättyä ihotyyppiä. Herkälle ja couperosa iholle tarkoitettu Ultra Calming hoitolinja sai parikin uutta suojavoidetta.

Suursuosikiksi on noussut Ultra Sensitive Tint sk 30 ( 50ml, 69€) siinä yhdistyy hyvä kosteusvoide, tehokas aurinkosuoja ja kevyt sävy. Ultra Sensitive Tintistä tuli viime kesänä monen suosikkituote, jolla he korvasivat myös meikin. Ultra Sensitive Tintin väriaine ei ole meikkipigmenttiä, vaan se on hoitavaa mineraaliväriä. Siitä ei jää mitään rajoja, vaan se häipyy ihon omaan väriin hyvin neutraalisti. Sen päälle voi tietysti laittaa myös oikean meikkivoiteen, tai YB:n jauhemaisen mineraalimeikin ( 65€).

Nyt varmaan herää kysymys mitä eroa on SkinPerfect Primerillä sk 30 ( 22ml 77€) ja tällä Ultra Sensitive Tintillä. Eroa on todella paljon, ne ovat täysin eri asiat. Ultra Sensitive Tint laitetaan suoraan puhtaalle iholle ja se on hyvin kosteuttava ja hoitava. Erityisesti se on tarkoitettu couperosaiholle, tai muuten herkistyneelle punakalle iholle. Siinä on runsaasti antioxidanttisia raaka-aineita, esimerkiksi vihreää teetä ja nämähän korjaavat UV-säteilyn haittoja. Aurinkosuoja tässä voiteessa on yhtä hyvä, kuin Primerissä, mutta siihen yhtäläisyys jääkin. Ultra Sensitive Tintin väri on erittäin kevyt ja sen hoitovaikutukset ovat suuremmat, kuin värin vaikutus.

Ultra Sensitive Tint sopii kesäiseksi kosteusvoiteeksi niille jotka haluavat mhdollisimman helpon päivävoiteen. Talvella sen alle on syytä laittaa jokin tehotippa esimerkiksi Gentle Soothing Booster  ( 30 ml, 83€), joka myös vahvistaa couperosaihoa. Ultra Sensitive Tint sopii kaiken ikäisille ja toimii, vaikka teinitytön ensimmäisenä värivoiteena. Voide sopii myös rasvaisemmallekin couperosaiholle, koska se ohut ja hyvin imeytyvä, eikä kiillä. Miehille Ultra Sensitive Tint on pelastus, jos haluaa hiukan tasoittaa ihonväriä. Kukaan ei takuulla huomaa mitään meikkiä ja kuitenkin iho siistiytyy ja näyttää tasaisemmalta. Miesten iholla on couperosaa yhtä hyvin ja heillekin kevyt punoituksen tasoittaminen on paikallaan. Pyytäkää seuravalla käyntikerralla näytepussi miestänne varten, että hän voi ensin kokeilla haluaako voidetta käyttää.

11 kommenttia:

 1. Tuon Ultra Sensitive Tintin väri peittää ihmeen hyvin couperosaa. Oma ihoni on välillä todella punakka, mutta tuo voide kai rauhoittaakin sitä jotenkin, koska viime kesänä en siitä enää kärsinyt. Se ei ole edes kallis kosteusvoide. Käytin sitä viime vuonna toukokuusta syyskuulle ja kaksi tuubia riitti hyvin, tosin käytin välillä sen alla Gentle Soothing Boosteria.
  Milloin tulee myyntiin se vartalolle tarkoitettu viidenkympin suoja ja tiedätkö jo sen hinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun Vaasassa ja kosmetologillani oli jo viime viikolla myynnissä tuo vartalolle tarkoitettu aurinkosuoja 50. Muistan sen siitä, kun samassa telineessä oli After Sun Repar, joka on suosikkini.
   Tämä After Sun Repair on aivan loistava voide atooppiselle ja kuivalle vartalon iholle. Siinä on vaikka mitä korjaavia ja kosteuttavia tehoaineita ja taiveihottuma paranee viikon käytön jälkeen. Siskoni hoiti sillä kuivat, suorastaan suomuilevat säärensä muutamassa päivässä kuntoon.
   Auringon polttamalle iholle en ole sitä kokeillut, mutta siihenhän se on tarkoitettu ja uskoakseni tehoaa yhtä hyvin, kuin rikkinäiselle ihollenikin.

   Poista
  2. Tuo viidenkympin vartalosuojavoide on jo tullut myyntiin noin pari viikkoa sitten. Valitettavasti maahantuojan erä oli liian pieni ja se loppui kesken. Tein oman tilauksen liian myöhään enkä saanut enää tuotteita, mutta uusi erä tulee varmaankin parin viikon kuluttua. Voiteen hinta on noin 65€.
   Tuosta After Sun Repairin hyvästä vaikutuksesta atooppiselle iholle olenkin kuullut toisilta kosmetologeilta. After Sun Repairin raaka-aineet onkin erittäin hyvin vaikuttavia ja yleensä niitä on vain kasvovoiteissa. Kerron siitäkin lisää kunhan tuotteet on meillä.
   Tarkennan vielä, että After Sun Repair ei ole uusi tuote, vaan on ollut markkinoilla useita vuosia. Sen pakkaus on hiukan uudistettu ja nyt se tulee myyntiin samassa telineessä tuon aurinkovoiteen kanssa.

   Inkeri

   Poista
 2. Kiitos, kun otit vinkistä vaarin ja teit jutun suosikkivoiteestani. Ultra Sensitive Tint on todella riittoisa, niin kuin edellinen kommentoijakin kertoi. Minunkin couperosa pysyy piilossa hämmästyttävän hyvin, vaikka väri on niin kevyt. Sekin on ihana ettei tarvitse pelätä rajoja, kun se hukkuu ihoon niin täydellisesti. Talvisin käytän Skin Smoothing Creamia ja sen päälle Skin Perfect Primeriä, mutta kesäisin jätän ne pois ja käytän suoraan kosteusvoiteena tämän Ultra Sensititive Tintin. Se riitttää kyllä kesällä iholleni oikein hyvin, kun yöksi laitan vähä tukevampaa Pure Nightia.

  VastaaPoista
 3. Itselläni on helposti kiiltävä ja suuri huokoinen iho, joka on kesäisin usein todella ikävän ja epäsiistin näköinen. Inkeri neuvoi jo viime kesänä minua käyttämään Skin Renewal Boosteria aamuin, illoin ja päivävoiteeksi tämä Ultra Sensitive Tint. Kuorintaakin lisäsin, vaikka ensin hiukan epäilin tätä päivittäistä kuorintaa. Se kuitenkin auttoi ihan silmin nähden kiiltämiseen ja höröttäviin huokosiin. Aloitin jo huhtikuulla tuon hyväksi kokemani hoito-ohjelman. Yöllä ja päivällä Skin renewal booster, päiväksi Ultra sensitive tint ja yöksi active moist. Kuorintana viisi kertaa viikossa Daily Resurfacer ja muina päivinä Multivitamin thermofoliant. Aika helppo juttu, mutta ihoni on paremmassa kunnossa, kuin koskaan. Ai, niin ja ikää minulla on 36 v.

  Marilla

  VastaaPoista
 4. Olen 17v.ja käytän Ultra Sensitive Tintiä. Oikein hyvä voide.

  Sinna

  VastaaPoista
 5. Itse taas olen kokenmut tuon UST:n hyvinkin kiiltävänä! Sen jälkeen naama on kuin discopallo :( Toivoisin, että koostumusta hiottaisiin mattaisemmaksi. Itse en tykkää käyttää puuteria mutta tuon kanssa se melkeinpä on pakollista..eli käyttämättä on tuote jäänyt. Vai onkohan minulla vaan joku maanantaikappale käytössä? ( on saatu Dermalogican verkkokaupasta ystävänpäiväkampanjan kautta )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista, että sinulla on niin huono kokemus, että voide jää käyttämättä. Tuo Ultra Sensitive Tint on koostumukseltaan todella ohut, mutta koska siinä on aurinkosuoja se ei ole ihan samanlainen, kuin pelkkä kosteusvoide. Voiteena se on ihan liian ohut Suomen talveen yksinään käytettynä ja sitä myydäänkin etupäässä kesällä. Kuivalle ihollekin se on liian kevyt yksinään ja suosittelen sen alle aina tehotipan. Yleensä asiakkaat eivät ole maininneet kiiltävyydestä, vaan päinvastoin he pitävät voiteen mattamaisuudesta.
   En nyt heti lähtisi syyttämään voidettasi kopiotavaraksi ellei sinulla ole muuta syytä epäillä sitä verkkokauppaa. Jos kyseessä on Strawberry sitten se voi olla kopio. Se voi olla myös jäätynyt ja koostumus on pilalla sen takia. Oletko tarkistanut päiväyksen?
   Kiiltävyys voi johtua ihan siitäkin, että talvella iho saattaa olla niin pintakuiva, että ohut voide ei imeydy kunnolla. Huokoset saattavat olla niin paksun kuolleen solukon peitossa, että voide imeytyy, vaan päälimmäiseen kerrokseen ja siinä se alkaa päivän mittaan kiiltämään. Kuorinta on hyvin tärkeää siinä vaiheessa. Kokeile nyt vielä käyttää sitä, koska näin keväällä ihon tilanne on jo ihan toinen. Se on myös vaikutuksiltaan niin hyvä voide, että on todella harmi, jos se menee hukkaan.

   Inkeri

   Poista
  2. Voide on ihan Dermalogican maahantuojan verkkokaupasta saatu :) Jossain ulkomaalaisessa kosmetiikkablogissa myös harmiteltiin voiteen kiiltelyä. Toki se on omakohtaista, joku kokee pienenkin kiillon kovana ja joku toinen mattana. Olen parina päivänä nyt yrittänyt sinnikkäästi sitä käyttää, mutta kyllä se yhä vaan kiiltää..se myös tuli mieleen, että voiko kiiltely olla eräkohtaista? Jos tuotteessa on mineraaleihin perustuva aurinkosuoja ja olen ymmärtänyt, että jotkut mineraalit ovat kiiltävämpiä kuin toiset..? Mutta ilman tuota kiiltoa tykkäisin tuotteesta todella paljon, hyvä rasva se on kuten sanoit :)

   Poista
 6. En yleensä kirjoittele netissä, vaikka tätä blogia luenkin innolla. Oikeastaan olen toiminut ihan tämän blogin neuvojen mukaan ja laskin myös, että olen säästänyt 176€ tämän kevään aikana ostaessani Dermalogican Inkerin verkkokaupasta kuukausitarjouksina.
  Saan joka kevät ruusufinnin ja melkein joudun syömään antibiootit siihen joka kerta. Olen ollut hyvin tyytyväinen Ultra Sensitive Tintiin, koska se ei ärsytä ruusufinniä lisää. Meikata en yleensä viitsi ja tämä voiteen pieni värisävy riittää minulle. Nyt, kun kevään pölyt on pahimmillaan, niin laitan ensin Barrier Repairin suojaksi iholle ja vasta sen jälkeen Ultra Sensitive Tintin. Suosittelen muillekin ruusufinnipotilaille.
  Kiitos hyvistä ohjeista.

  VastaaPoista
 7. Kiitos hyvistä ohjeistasi. Moni muukin on tykännyt Ultra Sensitive Tintistä juuri ruusufinnin olessa pahimmillaan. Silloin ei oikein mikään imeydy, tai tunnu hyvältä ja lääkkeet kuivattaa lisää. Tuo Barrier Repair on parhaimmillaan juuri näin pölyiseen aikaan ja se muutenkin rauhoittaa ruusufinnin kirvelyä ja kiristelyä. Aurinkosuojaa on pakko käyttää ja paras siihen on tämä Ultra Sensitive Tint sk 30 tai Defence Solar Booster sk50, jos on paljon ulkona.

  Inkeri

  VastaaPoista