maanantai 26. toukokuuta 2014

Vielä ehdit hyödyntää toukokuun tarjoukset

Toukokuu alkaa olla lopuillaan ja uudet tarjoustuotteet tulee kesäkuun alussa. Nyt on viime hetket käsillä, jos haluat hyödyntää tämän hetken tarjoukset. Näissä tämän hetken tarjouksissa on loistavia perustuotteita, jotka kannattaa käyttää.

PRECLEANSE 55€, NYT 42€ on kaikille tuttu esipuhdistusaine, jota ilman ei halua olla, jos sitä on kerrankin kokeillut. Tähän puhdistustuotteeseen jää koukkuun. Kesähelteellä tosi hyvä tehopuhdistaja, joka sulattaa helteen tuottamaa ihotalia, mutta ei kuivata ihoa. Samalla tuotteella lähtee vahvinkin meikki. Suosittelen myös harrastelijanäyttelijöille. Joka kesä meille tulee muutama asiakas joiden iho on aika kamalassa kunnossa teatterimeikkien jälkeen. Ne eivät todellakaan lähde pois tavallisilla puhdistusaineilla ja yhden esityskauden jälkeen iho on tukossa aivan varmasti.

SKIN RESURFACING CLEANSER 62€, NYT 47€ on lievästi kuoriva ja hoitava puhdistusmaito yli kolmekymppiselle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille ja huuhtoutuu vesipesulla hyvin pois. Edes auttaa myös seuraavaksi käytettävien tuotteiden imeytymistä. Näin helteisinä päivinä pitää ihon puhdistamiseen erityisesti kiinnittää huomiota ja Precleanse + Skin Resurfacing Cleanser yhdistelmä puhdistaa ja hoitaa ihoa.

SKIN RENEWAL BOOSTER 84€, NYT 65€. Tämä tehotippa sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja uudistamaan ihoa. Erinomainen myös hiukan rasvoittuvalle vanhenevalle iholle. Siloittaa ja tasoittaa pikkuryppyjä ja juonteita. Supistaa huokosia ja poistaa hilseilyä.

DAILY RESURFACER 35 kpl 113€ NYT 88€. Tätä tuotetta pitäisin ihan pakollisena kaikille yli nelikymppisille. Mikään tehotiiviste ei vaikuta niin monipuolisesti, kuin Daily Resurfacer. Se kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää. Iholle jää napakka ja puhdas olo. Jos tätä käyttää aamuisin, niin meikki pysyy koko päivän siistinä ja kiiltämättömänä. Supistaa myös huokosia, mutta toimii kuorintana todella herkällekin ja couperoottiselle iholle. Oikein supertehohoitona on muutama asiakas käyttänyt Daily Resurfaceria aamuisin ja Multivitamin Power Serumia ( 110€) iltaisin. Tarkoitus on ollut saada iho hyvään kuntoon kesän juhlia varten ja yhdistelmästä on tullut harvinaisen paljon kiitoksia.

EXFOLIANT BODY SCRUB 53€ NYT 41€.  Todella helppo ja nopea vartalon ihon kuorinta. Otetaan  noin ruokalusikallinen pesusieneen ja sillä pestään suihkun yhteydessä iho. Silloin ei tarvitse muuta suihkutuotetta ja kuorinta käy yhtä nopeasti ja helposti, kuin pesu yleensäkin. Kuorintaa voi käyttää joka päivä ja iho tuntuu silkiseltä ja näyttää tasaisemmalta ja hehkeämmältä.

YOUNGBLOOD neljän luomivärin paletti 71€ NYT 55€. Edullinen tapa uudistaa meikkivalikoima. Paletteja on viisi erilaista ja kaikki on tarkoitettu aikuiselle ihmiselle ja luomivärit sopii myös  rypistyneelle luomelle. Esimerkiksi Purple Majesty on kaunis liila paletti ja Vintage on punaruskeita värejä sisältävä. Yleensä paletissa on kaksi vaaleaa pohjustusväriä ja kaksi tummempaa korostusväriä.

6 kommenttia:

 1. http://yle.fi/uutiset/rehelliset_kampaamot_nostavat_omaa_hantaansa__harmaa_talous_yha_yleisempaa/7259122?origin=rss&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä linkistä. Harmaa talous on aina vaan paheneva ongelma, vaikka ainakin Hämeenlinnassa on verottja alkanut tekemään verotarkastuksia kauneushoitoloihin. Oma yritykseni tarkastettiin maaliskuussa ja olen oikein tyytyväinen, että verottaja tekee työtä harmaan talouden kitkemiseksi.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Osaatko yhtään kertoa mitä uusissa tarjoustuotteissa on? Mielin tuota Multivitamin power serumia,koskakohan se tulee tarjoukseen?

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en tiedä tarjoustuotteita varmasti, mutta en usko, että Multivitamin Power Serum on niissä. Luulen ettei tuo Multivitamin Power Serum tule aikoihin tarjoukseen, koska se tuli myyntiin vasta viime vuonna. Yleensä uudet tuotteet ei ole näissä tarjouserissä.

   Inkeri

   Poista
 4. Voiko Skin Resurfacing Cleanseria käyttää joka ilta, jos aamulla käyttää hoitotassuja? Tuleeko kuorintaa jo liikaa? Sopiiko Skin Reneval Booster couperosa iholle? Olen nelikymppinen ja ihoni on kai sekaiho. Nyt on näppylävaihe, mutta talvella kiristää ja hilseilee. Poskipäillä on lievää couperosaa, mutta se on rauhoittunut kun käytin talvella Overnight Repair serumia. Enkä nyt halua uudestaan sitä ärsyttää.

  Tuija

  VastaaPoista
 5. On suositeltavaa käyttää Daily Resurfaceria aamuisin ja iltapuhdistuksessa Skin Resurfacing Cleanseria. Ne kuorivat eri ihokerroksia ja kuorintaa ei tule liikaa. Skin Renewal Booster sopii couperosaihollekin ja se toimii kosteutustuotteena hyvin. Tämän hetken näppylävaiheeseesi Skin Renewal Booster on oikein hyvä tasapainottaja.
  Overnight Repair Serum on oikein hyvä myös punoitukseen ja couperosaan ja se kannattaa ottaa talvella käyttöön. Nyt Skin Renewal Booster on tähän tilanteeseen parempi, koska se sulattaa myös talitukkeutumia.

  Inkeri

  VastaaPoista