sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kosteusvoiteita joka lähtöön

Dermalogicalla on kolme kosteusvoidetta, joita voisi sanoa meidän perusvoiteiksi. Niitä ostetaan kaikista eniten ja varmaan joka asiakas on tullut tutuksi niiden kanssa. Ne eivät sisällä tukkivia mineraalirasvova, niin kuin apteekin perusvoiteet sisältää. Näitä voiteita on saatava kahdessa eri koossa. Pienenpi, niin sanottu normaalikoko on 50 ml ja se riittää noin puolitoista kuukautta, tietysti hiukan riippuen ihotyypistä. Isompi tuubi on 100 ml ja se riittää noin kolme kuukautta. Tätä isompaa tuubia ostetaan kaikista eniten, koska se on halvin kosteusvoide vaihtoehto Dermalogicalla. Kaikki nämä kolme voidetta on tarkoitettu yöksi ja päiväksi.

ACTIVE MOIST 100 ml 76€ ja 50 ml 52€
Tämä voide on kaikista ohuin ja kevyin ja se sopii teini-ikäisille ensimmäiseksi kosteusvoiteeksi. Active Moist ei sisällä tippaakaan rasvaa, vaan ainostaan kosteuttavia raaka-aineita. Se sopii hyvin pintakuivalle öljyisen rasvaisellekin iholle. Active Moist imeytyy aivan täysin ja on rasvoittuvallekin iholle hyvä meikinalusvoide. Yli kolmekymppiselle suosittelisin, että Active Moistin alla käytettäisiin tehotippoja, joissa on sitten enemmän kiinteytystä ja elvytystä. Nyt niin suosittu Multivitamin Power Serum ( 110€) on loistava valinta rasvoittuvalle yli kolmekymppisen tehotipaksi.

SKIN SMOOTHING CREAM 100ml 81€ ja 50 ml 59€
Keskitäyteläisin voiteista on tämä Skin Smoothing Cream ja se myös sisältää hoitavia vitamiineja. Se ei juurikaan sisällä rasvaa ja sopii myös nuorelle kuivalle iholle. Tästä voiteesta voisi sanoa, että se on kaikkien ihotyyppien voide ja sopii ihan kaikilla ihoilla myös meikin alle.

INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100 ml 85€ ja 50 ml 59€
Tämä voide on meillä eniten myydyin tuote. Se on voide mikä on käytössä silloin tällöin lähes kaikilla asiakkailla. Intensive Moisture Balance sisältää runsaasti kosteutta, mutta myös rasvaa, joka sopii suojaamaan ihoa pakkasellakin. Silloin, kun haluaa ihonhoidossa päästä tosi helpolla ja halvalla asiakas käyttää Intensive Moisture Balancea voiteena ja Ultra Calming Cleanseria puhdistusmaitona. Valitsemalla tämän voiteen yli kolmekymppiselle, niin valinta ei mene koskaan pieleen. Intensive Moisture Balance sopii myös nuorelle atooppiselle ja kuivalle iholle. Se imeytyy todella hyvin, vaikka on jo täyteläisempi voidepohjaltaan.

Kaikista näistä kosteusvoiteista saa tehokkaan ryppyvoiteen sekoittamalla joukkoon Map-15 ( 133€)jauheen, joka on antioxidanttinen tehotiiviste. Aurinkosuojavoide niistä tulee, kun sekoittaa joukkoon Defense Solar Boosteria sk 50 (50 ml 85€). Voiteen joukkoon sekoittamalla aurinkosuojasta tulee noin 30.
Tässä yhteydessä oikaisen myös yhden tyypillisen väärinkäsityksen. Näistä voiteista voi myös sanoa, että ne ovat 24:n tunnin voiteita. Moni ymmärtää sen niin, että voidetta ei laiteta kuin kerran 24:ssä tunnissa eli vuorokaudessa. Näin se ei ole. 24:n tunnin voide tarkoittaa sitä, että voidetta voi käyttää yöksi ja päiväksi. Se siis laitetaan aina uudestaan aamulla ja illalla, mutta sama voide sopii 24-tuntia.


14 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt Extreme-C jauhetta Active Moistin joukossa, koska sain viime kesän raskausaikana pahat maksaläiskät. Voiko sen yhdistelmän alla käyttää vielä jotain kiinteyttävää tippaa? Olen 41v ja tuntuu, että iho veltostui vauhdilla raskauden ja imetyksen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai voit käyttää vielä tehotippoja, koska Extreme-C vaikuttaa vaan pigmenttisoluihin. Suosittelisin Multivitamin Power Serumia, koska se on hyvin kiinteyttävä ja korjaa myös UV-säteilyn tuomia haittoja. Se on noussut tosi suosituksi ja on tällä hetkellä Dermalogican suosituin tehotippa meillä.


   Inkeri

   Poista
 2. Asiani ei niinkään liity kosteusvoiteisiin, vaan kysyisin tästä Multivitamin Power Serumista. Käytin sitä jo yhden tuubin ja olin tosi tyytyväinen. Ihosta tuli kiinteämpi, niin kuin lupasitkin. Nyt ostin Daily Resuffacerin, koska olen sitä käyttänyt välillä montakin purkkia ja se on helppo kuorinta kesällä. Hikisenä aikana se tekee ihosta raikkaan ja puhtaaman. Voinko käyttää sitä joka päivä ja laitanko vielä sen päälle Multivitamin Power Serumin ja voiko Serumia laittaa silmäluomille?
  Marke

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kommentissa tulikin heti hyvää palautetta Multivitamin Power Serumista. En edellistä neuvoani kirjoittaessa tätä vielä lukenutkaan. Tuntuu, että kaikki Multivitamin Power Serumin käyttäjät kehuvat sitä enkä yhtään ihmettele, koska se tekee ihon todella jäntevämmän ja tiiviimmän tuntuiseksi. Sekä kirkastaa ihonväriä.

   Daily Resurfacer on oma supersuosikkini varsinkin kesällä ja sitä voi käyttää jatkuvasti. Suosittelen sitä aamuisin, koska se toimii kuin pitkävaikutteinen lääke ja on aktiivinen noin12 tuntia. Se tekee myös ihosta sileän ja supistaa huokosia, joten meikki pysyy siistinä koko päivän näin ihanalla helteelläkin mikä nyt ulkona on.
   Multivitamin Power Serumin voisit käyttää iltaisin ja sen voi laittaa silmäluomillekin. Multivitamin Power Serum vaikuttaa tehokkaammin, kun se imeytyy paremmin kuorinnan yhteydessä. Käytä sen kanssa joko Daily Microfoliantia, tai aamuisin tätä Daily Resurfaceria.
   Ostakaa ihmeessä Daily Resurfacer nyt, kun se on tarjoushinnalla 88€ , norm. 113€. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja neljällä purkilla pärjää hyvin ihan koko vuoden. Joskus asiakkaat kysyy saako tarjoustuotteita ostaa useita kerralla ja tottakai saa. Jos hyödynnätte tarjouksiamme koko ajan, niin kuin olen tarkoittanutkin, niin saatte tuotteet yli 25% edullisemmin.

   Inkeri

   Poista
 3. Joku kommentoija valitti, että kommenteissa kiitetään liikaa. Silloin pitää kiittää, kun on kiittämisen aika!
  Olen todella tyytyväinen teidän hoitoihinne ja ihoni voi hyvin teidän neuvojenne ansiosta.


  Nyt käytössäni on Multivitamin Power Serum ja sitä käytän ensimmäistä kertaa. Senkin vaikutus tuntuu ihan silmin nähden ja sen kanssa käytän Pure Night yövoidetta. Sen jälkeen, kun olen siirtynyt Dermalogicaan ihollani ei ole ollut mitään ongelmia. Aikaisemmin sain joka kevät maksaläiskiä ja juhannuksen tienoilla ihoni oli todella kirjava. Ei ollut mukava mennä kesän juhliin, kun läiskikäs iho herätti huomiota. Nykyiset aurinkotuotteeni on niin hyvät etten edes huomaa aurinkosuojia käyttäväni. Koko kevään olen käyttänyt Dynamin Recoveryä sk 30, sen päällä primeriä sk 30 ja vielä meikiksi mineraalimeikkiä. Systeemi on helppo ja suoja kestää koko päivän. Nyt en ole kirjava ja olen siitä tosi kiitollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiitokset tuntuu tosi mukavilta ja kiittäkää vaan jos aihetta on. Saa toki negatiivistakin palautetta antaa, jos tarve on. Kiitokset motivoi minua ja Maria todella paljon ja se tuo onnistumisen iloa työhön.

   Annoit juuri oikein hyvät vinkit ihon suojaamiseen UV-säteilyltä ja pigmenttiläiskiltä. Hoito-ohjelmasi on ihanteellinen ja todella helppo, niin kuin sanotkin. Päiväksi tulee hyvä ja pysyvä suoja ja samalla tulee kaunis meikki ja hyvin pysyvä sekin. Jos vielä lisäät tähän hoitoon joka aamu Daily Resurfacerin ja iltaisin Daily Microfoliantin hoito-ohjelma on täydellinen.

   Inkeri

   Poista
 4. Saanen huomauttaa ettei voiteet, tai muut kräämit saa imeytyä ihoon. On turha puhua niiden imeytymisestä, kun lakikin sen kieltää. Ei olis kivaa jos verenkierrossa hulisisi kaikenlaiset mömmöt!

  VastaaPoista
 5. Eikös Inkku jo kertaalleen "vääntänyt rautalangasta" ettei se noin ole. Lue vähän tarkemmin tätä blogia.
  Minttu

  VastaaPoista
 6. Siinä olet aivan oikeassa ettei olisi hyväksi terveydelle, jos verenkierrossa pyörisi jotain mömmöjä. Siksi kosmetiikka ei imeydykkään elimistöön ja verenkiertoon. Kosmetiikka imeytyy oikein hyvin ihoon, niin kuin sen kuuluukin. Jos kosmetiikka ei imeytyisi ihoon, niin mitä merkitystä sillä olisi? Mihin luulet voiteen katoavan, kun sen levittää iholle?
  Kosmetiikka imeytyy ihon päälimmäisiin kerroksiin ja vaikuttaa kuolleeseen ja puolikuolleeseen solukkoon. Se ei koskaan saa imeytyä verenkiertoon. Iho ja elimistö on kaksi eri asiaa, vaikka iho onkin osa elimistöä ja ihmisen suurin elin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 7. Minä yritän selviytyä mahdollisiman helpolla ja halvalla ihonhoidolla, kun haluan säästää kaiken liikenevän Marin ihaniin hoitoihin. Olen käyttänyt jo monta vuotta pelkästään Intensive Moisture Balansia ja olen ihan tyytyväinen. Enkä ole edes kyllästynyt. Aina vaan se tuntuu yhtä ylellisen ihanalta levittää. Kun en juuri muuta kosmetiikkaa osta ja kaiken senkin aina Marilta, niin rahaa ei mene turhiin ostoksiin ja mielestäni tuo voide riittää minulle. Käyn mieluummin hoidossa lähes neljän viikon välein ja tykkään, että näin on hyvä minulle.

  VastaaPoista
 8. Olen vuosikausia ollut Inkerin hoidossa ja aluksi minäkin panostin pelkästään hoitoihin ja ostin halpahallista perusrasvaa. Vihdoin ymmärsin, että ihoni kaipaa hoitoa kasvohoitojen välilläkin. Ehkä tuo viidenkympin lähestyminen pisti miettimään tehokasta ryppyhoitoa. Nyt olen käyttänyt kotonakin Dermalogican aineita, jotain Inkerin neuvomaa tehotippaa ja tätä Intensive balance rasvaa. Kasvohoito välejä on vähän pidennetty ja ihoni on nyt parempi. Olen hyvin kuiva ihoinen ja talvella se ehti kuivahtaa hoitojen välillä, kun en rasvannut sitä kunnon rasvoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On monia tapoja hoitaa ihoaan ja jokainen valitsee niistä itselleen parhaiten sopivan. Moni asiakas haluaa nauttia kasvohoidon ihanuudesta mahdollisimman usein ja panostaa eniten hoitoihin. Ihonhoidon tehokkuuden kannalta hyvä kotihoito on todella tärkeä. Kasvohoitojen väliä voi pidentää, jos kotihoito on tehokasta. Riippuu paljon siitä mitä asiakas hoidoltaan haluaa ja hoito-ohjelma suunnitellaan asiakkaan mukaan.

   Inkeri

   Poista
 9. Eikö Pure Night olekaan kosteuttava voide?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pure Night on myös kosteuttava vaikutukseltaan. Tähän juttuun listasin nuo Dermalogican kolme tuubissa olevaa 24:n tunnin voidetta. Pure Night on yövoide jota moni asiakas käyttää myös yötäpäivää, koska se on niin hyvin imeytyvä. Pure Night on ihonväriä kirkastava ja tasoittava ja se kuuluu Dermalogican Chromawhite linjaan, joka on tehty pigmenttiläiskien hoitoon. Pure Night on kuitenkin, niin pidetty ja miellyttävä että se on joidenkin asiakkaiden "perusvoide".

   Inkeri

   Poista