lauantai 31. toukokuuta 2014

Nanolift on meidän vastaus ihon kiinteytymistä haluavalle!

Tuntuu, että joka paikassa puhutaan mikroneulauksesta ja moni kosmetologi tekee nykyään sitä. Me emme tee mikroneulausta!
Emmekä näillä tiedoilla tulla koskaan tekemäänkään. En ymmärrä miten tämä mikroneulaus on päässytkin ammattilaisten suosioon, kun kukaan ei kuitenkaan pysty kunnolla perustelemaan mitä hyötyä siitä on. Tämä on samantyyppinen ilmiö, kun aikanaan mikrohionta. Sitä teki lähes kaikki kosmetologit, vaikka jo alkuvaiheessa osoittautui siitä olevan iholle enemmän haittaa, kuin hyötyä. Jos tuo mikroneulaus on käytössä vielä viiden vuoden päästä ja sen hyödyt on selvästi osoitettavissa, niin sitten vasta se tulee meille.

Meidän hoitomenetelmä hidastamaan ihon vanhenemista on Nanolift kasvohoito. En tee koskaan mitään sellaista hoitoa mikä voi kääntyä jossain vaiheessa asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia vastaan. Nanolift kasvohoidossa käytetyt hoitovaiheet ovat olleet käytössä jo kymmeniä vuosia ja niiden teho ja turvallisuus on käytännössä kokeiltu. Nanolift on kokonaisvaltainen kasvohoito jossa yhdellä hoitokerralla paneudutaan useampaan ihon ongelmaan ja näin tasapainotetaan ihon tilannetta. Mielestäni on turhaa hoitaa ihon kimmosäikeitä  ja siloitella ryppyjä, jos iho huutaa kosteutta ja kasvot ovat hilseilystä harmaana.

Nanolift kasvohoito vaikuttaa hyvien hoitoaineiden avulla ihon kosteuteen ja pehmeyteen. Mieto mikrovirta parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja saa aikaan kiinteytymistä kasvolihasjumpan avulla. Tehokkaat käsintehdyt hieronnat poistaa turvotusta ja parantaa aineenvaihduntaa ja tietysti ne rentouttavat ja poistavat stressiä. Olen moneen kertaan kertonutkin, että minun mielestäni hyvän kasvohoidon pitää tuntua rentouttavalta ja antaa myös henkistä ja fyysistä mielihyvää. Jo yksi Nanolift hoitokerta parantaa kasvojen ja ihon ulkonäköä silminnähden. Lisäämällä Nanolift hoidon tueksi tehokkaan ja yksilöllisen kotihoito-ohjelman saa parhaan mahdollisen tuloksen ryppyjen ja ihon kimmoisuuden hoidossa. Ja takuulla turvallisesti, ilman ikäviä yllätyksiä.


PS Muista TARJOUSTUOTTEET. Vielä maanantai iltapäivään saakka verkkokaupassa on tämän hetken tarjoustuotteet. Sitten päivittyy uudet. Jos et vielä ole hankkinut Daily Resurfaceria NYT 88€, norm.113€, niin hanki se nyt. Parempaa tuotetta kesäiholle ei olekaan.

4 kommenttia:

 1. Olen käynyt muutaman vuoden säännöllisesti teillä Nanolift hoidossa ja olen todella tyytyväinen. Aloitin käymään teillä vasta kuusikymppiä täytettyäni ja siitä huolimatta ihoni virkistyi silmin nähden. Laihduin parikymmentäkiloa ja kasvoni olivat ryppyiset ja veltot. Otin ensin kolmen kerran sarjahoidon Power Rich voiteineen ja teen sen nyt joka vuosi. Voin sanoa, että ihoni nuortui ja kiinteytyi ihan yli odotusten.

  Toisaalta sekin tuntui hyvältä ettei minulle heti edes luvattu mitään mullistavaa, vaan sain ihan järkeenkäyvän selvityksen mitä ihossa tapahtuu. Voin myös luottaa kosmetologini ammattitaitoon ja siihen ettei minulle tehdä jotain joka aiheuttaa ongelmia kymmenen vuoden päästä. Sisareni kävi happokuorinnoissa muutama vuosi sitten ja ihosta irtosi ihan riekaleita solukkoa. Seuraavana keväänä tuli todella pahat pigmenttiläiskät, joita nyt ihotautilääkäri hoitaa. Koko ajan on suojattava ja pysyttävä mieluummin sisätiloissa. Siitä opin ettei mihinkään epämääräiseen hoitoon kannata mennä.

  VastaaPoista
 2. Käyn itsekin Nanolift hoidoissa ja olen hyvin tyytyväinen. Sen parempaa rentouttajaa ei olekaan, kuin hyvä kasvohoito.

  Nyt kuitenkin heräsin tuossa edellisessä kommentissa noihin happokuorinnan aiheuttamiin pigmenttiläiskiin. Tiedätkö Inkeri miten yleistä se on ja törmäättekö niihin? Parikin tuttavaa lähipiirissäni on tänä keväänä kertonut saaneensa pigmenttiläiskiä jonkun kasvohoitokäsittelyn jälkeen. Toisella oli vieläkin ihan näkyvät tumman ruskeat läntit silmien alla ja ohimoilla. Hän oli ollut jossain kasvohoidossa Tallinnassa keväällä -13 ja ne olivat tulleet heti silloin. Talvella ne vaaleni ja ilmestyivät taas huhtikuulla. Kuulosti ihan kamalalta sivuvaikutukselta. Eikö tuossa mikroneulauksessa ole sellaista vaaraa? Sitä tuntuu mainostavan ihan jokainen kosmetologi ja se kuulostaakin vaaralliselta.

  A-M

  VastaaPoista
 3. Nanolift on huippuhoito ja Inkerillä huipputaitavat kädet!
  Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Olen jo vuosia ollut Marin hyvissä käsissä ja pidän kasvohoitoa arjen juhlahetkenä. Se on hetki omaa aikaa ja kasvot ovat monta viikkoa paremman näköiset.

  VastaaPoista