torstai 26. kesäkuuta 2014

After Sun Repair on ryppyvoide vartalolle

After Sun Repair on tuote mikä on täysin aliarvostettu. En aina huomaa kertoa sen vaikutuksista ja asiakas ilman muuta pitää sitä, vaan auringonoton jälkikäsittelynä. Se on nyt tarjouksessa elokuun puoleen väliin saakka ja hinta on 39€ ja se on normaalisti 53€. Toivoisin, että mahdollisimman moni pääsisi sitä nyt kokeilemaan jotta voisi itsekin  todeta sen hienon koostumuksen ja näkyvän vaikutuksen.

Suomalaiset naiset hoitavat vartalon ihoa huomattavasti vähemmän, kuin Euroopan muut naiset. Meillä vartalon kosteusvoiteiden ja kuorinta-aineiden myynti on alle puolet Ruotsin, Ranskan tai Englannin myynnistä kertovat kosmetiikka-alan tilastot. Se on siksikin huono juttu, että meillä ilmaston takia pitäisi käyttää todella huomattavasti enemmän kosteutusta pesujen jälkeen, kuin muissa maissa. Yleensä sitten vasta herätään, kun iho jo kutisee, tai hilseilee näkyvästi. After Sun Repair on helppo ja tehokas vartalovoide, jonka kosteuttava vaikutus korjaa ihoa nopeasti. After Sun Reparin raaka-aineet ovat samoja, kun Skin Hydrating Booster ( 30ml, 94€) tehotipassa on. Se sisältää hyaluronihappoa joka on todella kosteuttavaa, sekä rauhoittavia ja parantavia uutteita aloesta, allantoiinistä ja roobioksesta. Nämä aineet korjaavat nopeasti auringon polttaman ihon punoituksen ja kirvelyn, mutta voidetta kannattaa käyttää päivittäisenä kosteusvoiteena vartalolla kesät, talvet.

Moni atooppisesta taiveihottumasta kärsivä on saanut tosi hyvän avun After Sun Repairista. Kesällä se on erinomainen jalkavoidekin, koska se viilentää ja poistaa turvotusta. Geelimäisenä tuotteena se imeytyy nopeammin, kuin voiteet. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ainakin talvisin vartalon iho pitää kosteuttaa joka pesun jälkeen. Vanhusten ohuelle iholle se on todella tärkeää jo ihan terveyden takia, koska ohut ikäihmisen iho rikkoutuu helposti ja tulehdukset syntyy nopeasti. Perheen ja suvun vanhuksia kannattaa ilahduttaa hieromalla heidän käsivarsiinsa, tai jalkoihinsa hyvää kosteusvoidetta. Kosketus on tärkeää ja iho pysyy ehjänä. Tämä on pieni asia, mutta sillä on suuret ja monet vaikutukset. After Sun Repair sopii myös yli vuoden ikäisten lasten iholle.


7 kommenttia:

 1. Hei, mahtaisiko tästä olla apua käsivarsien keratosis pilarikseen? Ihotautilääkäri ohjeisti käyttämään apteekin ureavoidetta, mutta kun se on niin tahmeaa ja tarttuu vaatteisiin.

  VastaaPoista
 2. Aiempaa kokemusta minulla ei siitä ole, mutta uskoisin että After Sun Repair on tehokkaampi vaihtoehto kuin yleensä vartalovoiteet. Käsivarsien kuorinta on yleensä hyvä apu. Voisit kokeilla käyttää vartalon pesussa Clearing Skin Wash rasvaisen ihon pesugeeliä, joka sisältää salisyylihappoa ja hajoittaa keratiinia ja sen jälkeen After Sun Repairia. Tulos näkyy vasta 2-3 viikon käytön jälkeen ja en usko, että keratosis pilaris siitä kokonaan tokenee, mutta varmasti vähenee.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Ihmeesti tuo geeli on tehonnut sääriini, jotka olivat talven jäljiltä ihan koppurat. Nyt olen kuorinut Body Scrubilla pari kertaa viikossa ja hieronut After Sun Repairin joka ilta tunnollisesti koko sääriin. Iho oli jo niin kuivaan, että raavin yöllä sääret ihan naarmuille eikä sellaisten kanssa kehtaa hametta pitää.
  Onneksi tämä geeli imeytyy sen verran hyvin, että näin laiskiainenkin sen laittaa.

  VastaaPoista
 4. After Sun Repair on osoittautunut oikein hyväksi jalkavoiteeksi. Päivän työn jälkeen se viilentää kivasti ja poistaa aika hyvin turvotustakin. Ja mikä parasta se imeytyy nopeasti joten vaatteet voi vetäistä päälle heti.

  Susa

  VastaaPoista
 5. Olin pari viikkoa toukokuussa Kreetalla ja sain kaulaan ja käsivarsiin aurinkoihottumaa, niin kuin aina alkukesästä. Tämä After Sun Repair oli kyllä erinomainen rauhoittamaan kutinaa, tai punoitusta. Laitoin joka alta useampaan kertaan geeliä ihottumien päälle ja ne oli aamun mennessä ohitse. Kertaakaan en tarvinnut kortisonivoidetta ja jälkikäteen iho ei hilseillyt yhtään. Olisin ehkä paremmin säästynyt aurinkoihottumasta, jos olisin ostanut Protection Sport 50 voiteen. Nyt käytin muulta sarjalta sk 15 ja se ei kai suojannut kunnolla.
  Tuo After Sun Repair ei myöskään haise pahalta, niin muut aurinkotuotteet yleensä tekevät.

  VastaaPoista
 6. Miehelläni on ollut monta vuotta mystinen ihottuma mikä ilmestyy yleensä keväällä selkään ja rintakehään. Jokainen lääkäri antaa sille eri nimen, mutta aina kortisonia voiteeksi ja jotain kutinaa poistavaa suunkautta. Tänä kesänä hän ei ole vielä mennyt lääkäriin, vaan kokeili After Sun Repairia ja ihmeen hyvin se hillitsee kutinaa ja hilseilyä. Yleensä ihottuma parantuessaan hilseilee voimakkaasti ja se taas aiheuttaa kutinaa. Paksu kortisonirasva tuntuu myös ilkeältä vaatteiden alla varsinkin helteellä. Tämä geeli on ollut pitkästä aikaa mukava vaihtoehto ja helppo käyttää.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva, että kerrotte kokemuksianne meidän tuotteista. Meille on todella tärkeää tietää miten tuotteet toimivat eri tilanteissa ja eri ihotyypeillä, niin voimme taas suositella niitä toisille.

  Inkeri

  VastaaPoista