keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Tärkeintä kesällä on tehokas ihon puhdistaminen

Suomessa ihonhoito liittyy aina vuodenaikaan. Talvella ihon kosteuttaminen on ensisijaista ja nyt kesällä puhdistus pitää olla tehokasta, mutta ei kuivattavaa. Kesällä lämpimällä ja säällä, tai ihan helteellä iho erittää hikeä huomattavasti enemmän, kuin talvella. Hikirauhanen on samassa ihohuokosessa talirauhasen kanssa ja hien erityksen lisääntyminen alkaa myös talirauhanen tuottamaan enemmän talia.

Hikiseen ja hiukan rasvaiseen ihoon kiinnittyy kaikki ulkoapäin tuleva lika oikein hyvin. Siitepölyt, puutarhatyössä multa, siivouspölyt ja pakokaasujen rasvat saavat päivän mittaan aikaan oikein kunnon likakerroksen. Lämpimällä säällä hikeä erittävät ihohuokoset ovat enemmän auki, kuin talvella ja kaikki lika saa rauhassa valua huokosten sisään. Sama käy myös meikin kanssa, toisaalta meikki on paras mahdollinen suoja ulkoista likaa vastaan, mutta huonolaatuinen meikki aiheuttaa ongelmia, kun se valuu huokosiin. Tässä on useita syitä miksi kesällä pitää tehostaa ihon puhdistamista. Myös aamuisin pitää iho pestä kunnolla, koska hikisinä öinä ihon oma tali tukkeuttaa ihohuokosia. Päivän mittaan meikkikään ei pysy kunnolla, jos se on aamulla tehty kaiken yön aikana eritetyn talin päälle.

Dermalogicalla on useita puhdistusaineita joten varmasti jokainen löytää omansa. Peruspuhdistustuotteista on saatavana kahta kokoa, isoa puolenlitran ( 500ml) pumppupulloa, joka riittää n. 4-6 kk ja pienenpää neljänneslitran pulloa ( 250ml) joka riittää n.2-3 kk. Meillä on vielä kesäkuun loppuun saakka TARJOUS näistä 250 ml puhdistuksista. Ostaessasi jonkun näistä puhdistustuotteista saat lahjaksi 10 kpl pakkauksen Precleanse Wipesiä. Toinen TARJOUS koskee myös Precleanse Wipestä. Ostaessasi normaalin 20 kpl pakkauksen puhdistusliinoja (29€) saat lahjaksi matkakoon ( 50 ml arvo n. 10-15€) puhdistusmaitoa. Lue tarkemmat ohjeet sunnuntain postauksesta. 

2 kommenttia:

 1. Tämä ei liity aivan suoraan tähän postaukseen, mutta ihoon kuitenkin.
  Yli puolella keski-ikäisistä on jokin ihosairaus - usein henkilö itse ei tiedä siitä.
  Tutkimuksessa löytyi myös ihosyöpiä, joista ihmiset itse eivät olleet tienneet.

  http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/ihosairauksien+yleisyys+yllatti/a994062

  Leena

  VastaaPoista
 2. Olisin kiinostunut kuulemaan Dermalogica tuotteiden säilyvyydestä. Ehkä siitä saisi oman blogin, vai onkohan jo joskus ollut?

  Tekstissä puhutaan puhdistusaineista; minulla on ollut puolenlitran pumppupullo Ultra calming cleanseria. Miten voisi tietää vieläkö pullonpohjatkin on pöpöttömiä? Kylpyhuoneessahan on aina lämmintä, kestääkö tuotteet? Samaa olen miettinyt myös silmänypärystuotteiden kohdalla, nyt käytössä Ultrasmoothing eye seerum. Olen sairastanut useamman silmän sidekalvon tulehduksen, siksi pohdinnat.

  VastaaPoista