sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Precleansen puhdistusliinat kerää kehuja!

Precleanse Wipesit ( 20 kpl, 29€) ovat olleet Suomessa kaupan parisen kuukautta ja niillä on jo nyt vakiokäyttäjäkunta. Itse olen ihan koukussa niihin ja meikin poisto ja ihonpuhdistus on helpompaa, kuin koskaan ennen.

Ihon riittävän tehokas puhdistaminen on ihonhoidon perusasia. Puhdistus pitää olla kunnollinen, mutta se ei saa kuivattaa eikä rasittaa ihoa. Dermalogican kaksoispuhdistus täyttää nämä kriteerit ja Precleanse ( 150 ml, 55€)  on ollut meillä jo vuosia eniten myyty puhdistustuote. Öljymäisen Precleansen rinnalle tulleet puhdistusliinat kehitettiin aluksi matkustavaisten tarpeisiin. Työmatkoja lentävillä asiakkailla oli ongelmia, kun nesteitä ei saa ottaa käsimatkatavaroihin ja pullojen korkit helposti falskaa ilmanpaineiden muuttuessa ja aineet valuu pitkin laukkua. Puhdistusliinat ovat todella helpot pitää mukana, mutta ne ovat niin kivat käyttää, että moni on vaihtanut öljyn näihin liinoihin kotioloissakin.

Meillä on nyt loistotarjous jolla pääset kokeilemaan edullisesti Precleanse Wipesien kätevyyttä. Ostaessasi 20kpl:n pakkauksen puhdistusliinoja, joka maksaa 29€ saat lahjaksi matkakoon ( 50 ml) ihotyypin mukaista puhdistusmaitoa. Hintaetu on noin 10-15€ ja tuo matkakoko riittää 3-4 viikon käyttöön. Näitä matkakokoja on saatavilla neljästä eri puhdistusmaidosta eli Ultra Calming Cleanser, Special Cleansing Gel, Dermal Clay ja Skin Resurfacing Cleanser. Saat myös tuotteet postitettuna kotiisi ilman postimaksuja, jos laitat meille sähköpostilla tilauksen, tai mainitset tuotteet verkkokaupan muun tilauksen yhteydessä. Laitan sinulle sähköpostina laskun ja, kun se näkyy tilillämme lähetän tuotteet. Toimi nyt todella nopeasti, koska tarjouserää ei ole paljoa jäljellä. Tee tilaus, tai poikkea ostoksilla tämän viikon aikana eli 4.7 mennessä. Sen kauempaa en voi luvata tarjouserän riittävän. 

8 kommenttia:

 1. Otsassani ja leukaperissä oli pahat maksaläiskät toukokuisen Kreetan matkan tuloksena. Ostin muutama viikko sitten tämän tarjousyhdistelmän Precleanse ja Skin Resurfacing Cleanser ja nyt ihmettelen, että läiskät ovat lähes häipyneet. Kumpi aine on näin tehokas, vai onko kyse jostain yhteisvaikutuksesta?

  Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Skin Resurfacing Cleanser on kuoriva vaikutukseltaan ja sisältää kuolluttasolukkoa hajoittavaa maitohappoa. Parissa viikossa se ehtii hyvinkin vaalentaa pigmenttiläiskät varsinkin, kun Suomessa ei saa nyt säteilyä lisää, joka pitäisi pigmenttiläiskiä yllä.

   Inkeri

   Poista
 2. Kävin jo kerran ostamassa tämän tarjoussysteemin, mutta voinko hakea niitä vielä lisää vai onko tarkoitus, että yksi per asiakas? Ajattelin viedä myös siskoilleni tuliaisiksi, kun olisi sopivan hintainen ja varmasti käyttökelpoinen lahja.

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä saa ostaa ihan niin monta, kuin haluat. Tervetuloa ostoksille!

   Inkeri

   Poista
 3. Puhdistusliinat on ihan loistojuttu ja ne jää käyttöön pysyvästi. Kokeilin pikkupullon Dermal Clay putsaria ja sekin oli hyvä kokemus. Kiva, kun voi tällaisesta pikkupullosta tutustua miltä uusi tuote tuntuu. Ensin hiukan arkailin Dermal Clayn voimakasta tuoksua ja hiukan kirvelevää tunnetta. Onneksi Inkeri kertoi siitä ostaessani tuotteita. Tässäkin oli hyvä esimerkki siitä miten paljon parempi on ostaa tuotteet palvelevasta hoitolasta. Ellen olisi etukäteen tiennyt, että putsari on aika napakan oloinen sen käyttö olisi voinut lopahtaa yhteen kertaan. Nyt huomasin ettei putsari mitenkään ärsytä, vaan tekee ihanan puhtaan raikkaan olon ja huokosetkin supistui. Voin kuvitella miten hyvä tunne tulisi pestä kovalla helteellä hikistä ihoa näin raikkaalla tuotteella. Ei muuta, kuin hellettä odottamaan!

  VastaaPoista
 4. Puhdistusliinat ovat huippujuttu! Kannattaa kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Käytän Blascon meikkipohjaa ja tuntuu ettei se lähde kunnolla pois millään aineella. En ole koskaan kokeillut Dermalogicaa, mutta nyt nämä pesuaineet kiinnostaisi. Onko kenelläkään kokemusta miten Blascon meikit lähtee näillä puhdistusliinoilla?


  Onko Youngbloodin meikeissä mitään kunnolla peittävää meikkivoidetta? Käytän Blascoa peittääkseni suuret huokoset ja vanhat finniarvet. Joskus kuulee väitteitä, että se tukkii ihoa ja nyt alan sitä epäilemään itsellänikin. Kosmetologini sanoo, että mustapäiden määrä lisääntyy ja näen sen itsekin. Onko tästä kenelläkään mitään kokemusta?

  VastaaPoista
 6. Tuo Blascon meikki on vaikea puhdistaa pois ja koska se sisältää runsaasti mineraalirasvaa ja synteettistä pigmenttiä sillä on myös ihoa tukkiva vaikutus. Oikeastaan ainoa puhdistusmenetelmä, jolla tuon mineraalirasvan saa kunnolla pois on tämä Precleanse+puhdistusmaito kaksoispuhdistus. Mineraalirasva ei liukene, kuin öljymäiseen aineeseen joten Precelanse, tai Precleanse Wipes on sille paras mahdollinen puhdistus, joka ei myöskään rasita ihoa muuten.
  Youngbloodin mineraalimeikki on ihan yhtä peittävä, mutta siinä ei ole näitä huonoja puolia. Todella moni Blascon käyttäjä on siirtynyt luonnollisempaan mineraalimeikkiin. Mitä useamman kerroksen laittaa YB:n mineraalimeikistä sitä paremmin se peittää ja on kuitenkin luonnollisen näköinen eikä jätä rajoja.

  Inkeri

  VastaaPoista