lauantai 7. kesäkuuta 2014

Youngbloodin riisipuuteri pitää ihon mattapintaisena

Ilmeisesti nettikeskusteluissa on kovasti noussut esille Youngbloodin riisipuuterit, koska moni asiakas kysyy niistä. Oikeastaan harmi etten ole aikaisemmin huomannut niistä kirjoittaa. Youngbloodilla on sekä jauhepuuteri, että puristepuuteri, jotka sisältää iholle hyvin sopivaa riisijauhetta.

Mineral Rice Setting Powder ( 40€) ja Pressed Mineral Rice Setting Powder ( 52€) ovat hyvin suosittuja asikkaillamme. Ne ovat ainoita puutereita joista voi varmasti sanoa, että ne eivät tuki, eivätkä kuivata ihoa. Ne sopivat ihan kaikille ihotyypeille ja tekevät ihosta mattapintaisen ja parantavat meikin kestävyyttä. Ne ovat siis ihan eri asia, kuin tämä jauhemainen mineraalimeikki, joka on meikkivoide puuterimuodossa. Näitä riispuutereita voi käyttää tämän mineraalimeikin päällä estämässä kiiltoa, jos iho on hyvin rasvainen.

Moni asiakkaamme käyttää YoungBloodin mineraalimeikkivoidetta ja se onkin meidän suosituin meikki. Sen takia harva tarvitsee muuta puuteria ainakaan talviaikaan. Näin kesällä ihon hikoillessa riisipuuteri sitoo kiillon ja rasvan pinnalta ja tekee meikistä mattapintaisen. Näitä riisipuutereita voi käyttää myös suoraan voiteiden päälle ellei halua käyttää meikkivoidetta, mutta haluaa mattapintaisen ihon. Myös SkinPerfect Primerin päällä moni käyttää riisipuuteria, jos iho helposti kiiltää päivän mittaan. Meillä on myynnissä kummastakin laadusta sekä jauhepuuterista, että puristepuuterista värisävy medium, joka on kaikista luonnollisin. Se ei tuo iholle mitään väriä, vaan ainoastaan tekee ihosta mattapintaisen. Suosittelen, että tätä puuteria kannattaa kokeilla, koska se ei taakulla ole haitaksi iholle.

5 kommenttia:

 1. Oma ihoni on öljyisen rasvainen ja ainoa puuteri joka pitää meikin siistinä on tuo YB:n irtopuuteri. Se ei tuki ihoa, niin kuin kaikki muut tekee. Siinä on myös hinta/ laatu kohdallaan, koska pieni purkki riittää yllättävän kauan.

  Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuteri on tosiaan edullinen ja pieneltä näyttävä purkki riittää pitkään. Purkki on tehty mahdollisimman pieneksi ettei se vie meikkipussissa tilaa. Usein irtopuuterit ovat kookkaissa purkeissa joita on hankala pitää mukana.
   Mineraalimeikit eivät takuulla tuki.

   Inkeri

   Poista
 2. Onko tuo medium väri tarpeeksi vaalea Youngbloodin Cool Beige sävyn päälle? Onko puuterista olemassakaan muita sävyjä?

  VastaaPoista
 3. Itselläni on medium väri ja käytän ivory sävyä YB:n meikistä ja ihan hyvin sopii. Inhoan sitä, että naama kiiltää jo puoleltapäivin, mutta tää riisipuuteri on tosi hyvä. Nyt ei kiillä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä medium sävy puuterissa sopii aivan kaikkien mineraalimeikkisävyjen päälle ja myös muiden sarjojen meikkivoiteiden kanssa. Puuteri on samalla tavoin läpikuultavaa, kuin mineraalimeikkikin. Siinä on olemassa light joka on aivan valkoinen ja korostaa kalpeutta, sekä dark joka sopii todella tummaihoisille.

  Inkeri

  VastaaPoista