keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Silmänympärysvoiteiden aatelinen on Multivitamin Power Firm

Silmänympärysvoiteiden tuttu, turvallinen aatelistason tuote on Multivitamin Power Firm 15 ml 70€. Se on ollut myynnissä jo ennen, kuin Dermalogica tuli Suomeen ja se oli ensimmäinen tuote jota itse kokeilin. Silloin 90-luvun lopulla se oli aivan käsittämätön tuote ja hurahdin siihen täysin. Silloin, kun Dermalogica ei ollut vielä Suomessa seurasin sitä ulkomaisista lehdistä. Muistan kerran ison Voguen lehtijutun missä suosikkinäyttelijäni Sharon Stone ja Meg Ryan sanoivat Multivitamin Power Firmin olevan tuote minkä he ottaisivat mukaan autiolle saarelle, jos vaan yhden tuotteen saisi mukaansa.

Multivitamin Power Firmin koostumus on erilainen, kuin voiteiden yleensä. Se sulaa ihon rakenteeseen ja siloittaa ja vahvistaa ohutta silmäluomea silminnähden. Voide täytyy kokea itse ennen, kuin ymmärtää miltä se tuntuu. Multivitamin Power Firm oli Dermalogican ensimmäinen tuote missä oli tämä ihoon sulautuva koostumus. Nyt niitä on SkinPerfect Primer ( 77€), Barrier Repair ( 50 ml, 62€) ja Multivitamin Power Serum ( 110€) joiden voidepohjan ominaisuus on tämä ainutlaatuinen sulautuvuus. Multivitamin Power Firm sopii kaikille yli kolmekymppisille yöksi ja päiväksi. Se poistaa pieniä ryppyjä, kosteuttaa ja vahvistaa ohentunutta ihoa. Voide käy hyvin myös meikin alle.

Multivitamin Power Firm käy myös pehmittämään suunympärysryppyjä. Tuotteessa on antioxidanttisia aineita, jotka hidastaa ihon vanhenemista. Antioxidantit saadaan greipinsiemenestä saadusta C-vitamiinistä ja siksi voiteessa on aivan ihana tuoksu. Multivitamin Power Firm sopii erinomaisesti helposti valuville silmille, koska se suojaa suolaiselta ja kuivattavalta kyynelnesteeltä. Sulaessaan ihon solurakenteeseen voide ei jää ihon pintakerrokseen ja se ei myöskään lähde pois kyynelnesteen mukana, vaan nimenomaan suojaa kyynelnesteeltä. Suosittelen kokeilemaan tätä silmänympärysvoidetta ellet ole vielä koskaan kokeillut todella vaikuttavaa ryppytuotetta silmäluomille.

4 kommenttia:

 1. En vielä 27-vuotiaana koe tarvetta tälle, mutta tilasin kyllä tänään teiltä clearing mattifyerin kesäihon hoitovoiteeksi. Omat lempparini ovat Ultra Calming-sarjan silmänympärysseerumi ja Intensive Eye Care talvisin

  VastaaPoista
 2. Huomasinkin, että teit tilauksen, kiitos. Tuo Clearing Mattifier on joka kesäinen suosikki. Sitä voi käyttää kuivaihoisempikin hillitsemään helteen tuomia näppyjä. Tuota Multivitamin Power Firmiä suosittelisin vasta yli kolmekymppiselle ellei iho ole poikkeuksellisen kuiva. Nyt kesäksi hyvä silmänymp.voide on Total Eye Care koska siinä on aurinkosuoja. Ja sekin on nyt tarjoushinnalla.

  Nuo tarjouksessa olevat After Sun Repairit on nyt loppu ja saamme perjantaina lisää. Ne menikin heti parissa päivässä, mutta onneksi lisätilaukset tulee pikaisesti.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti laittaa tilaus jo viime kuun tarjoustuotteista mutta tuli sitten vähän epätasapainoa talouteen.

   Total Eye Care on ensimmäinen Dermalogican tuote jonka koskaan ostin. Vaikka siinä onkin monta hyvää ominaisuutta samassa niin pidän paljon enemmän noista muista silmänympärystuotteista. Nykyään poikaystäväni käyttää tuota Total Eye Carea, silloin harvoin kun muistaa käyttää voidetta.

   Poista
 3. mitä silmänympärystuotetta suosittelisit 5-kymppisille atoopikolle? juuri tuota multivitamin power firmiä?

  VastaaPoista