perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannusmeikki aurinkopuuterilla

Youngbloodin aurinkopuuteri Mineral Radiance ( 71€ NYT TARJOUS 55€) ja sen sävy sundance kuulostaakin ihan juhannusmeikiltä. En ole koskaan tykännyt yhdestäkään aurinkopuuterista ennen, kuin tutustuin tähän Youngbloodin Mineral Radianceen. Mielestäni yleensä aurinkopuuterit teki ihon vaan likaisen läiskikkääksi eikä olenkaan kauniiksi.

Mineral Radiance tuli markkinoille viitisen vuotta sitten ja siitä tuli heti kesäajan suosikkimeikki. Ajatuksena tässä aurinkopuuterissa on se, että tällä yhdellä meikillä voisi tehdä täydellisen meikin ja ainoastaan ripsiväriä tarvitaan lisäksi. Aurinkopuuteri on pakattu pyöreään rasiaan, jossa on neljä eri sävyä. Pyöräyttämällä tuuhealla siveltimellä koko palettiin saa kasvoille luonnollisen kauniin päivetyksen sävyn. Hiukan enemmän voi sitä laittaa poskiin ja tehdä siitä poskipuna. Paletin vaalein sävy sopii luomiväriksi oikein hyvin ja sitä voi käyttää luomen pohjustusvärinä, tai sitten ihan yksinään. Kirkkainta paletin sävyä voi myös käyttää huulipunana. Huulille laitetaan väritön huulirasva esimerkiksi Climate Control ( 15€) ja sen päälle sipaistaa aurinkopuuteria. Siitä tulee kaunis väri ja huulirasva tekee siitä hoitavankin. Kaiken tämän saat tehtyä yhdellä ainoalla meikkipaletilla.

Siveltimenä on hyvä olla iso, tuuhea luonnonkarvasivellin. Paras on Youngbloodin oma kabukisivellin ( 58€). Luomille ja huulille aurinkopuuteria voi levittää sormella, tai niillä siveltimillä mitä yleensäkin käytät. Tuo sundance sävy sopii aivan kaikille, koska se on hyvin luonnollinen väri. Kun siveltimeen tulee neljä väriä yhtäaikaa, niin ihosta tulee luonnollisen ja elävän näköinen. Tämä aurinkopuuteri ei sisällä mitään synteettistä väriä, vaan mineraalipigmenttiä, niin kuin kaikki muutkin Youngbloodin meikit. Missään tapauksessa tämä aurinkopuuteri ei tuki huokosia eikä ole muutenkaan haitaksi iholle. Se lähtee hyvin pois puhdistusmaito pesulla.

Muistathan myös PRECLEANSE WIPES TARJOUKSEN? Ostaessasi Precleance Wipes ( 20 kpl 29€) puhdistusliinat saat lahjaksi valitsemasi puhdistusmaidon matkakoon. Matkakoko on 50ml ja se riittää noin 3-4 viikkoa ja sen arvo on 10-15 €. Valita voit näistä puhdistusmaidoista: Ultra Calming Cleanser, Special Cleansing Gel, Dermal Clay, Essentiel Solution tai  Skin Resurfacing Cleanser. Verkkokaupassa ei tätä tarjousta ole, jos haluat että tuotteet lähetetään sinulle laita siitä sähköpostia. Lähetyksestä ei mene postikuluja.
Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun sakka.

Hyvää juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti