sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tehopuhdistus edulliseen hintaan!

Keväällä myyntiin tullut Precleanse Wipes ( 20 kpl, 29€) on saanut suuren suosion. Kaikki sitä kokeilleet ovat kiitelleet sen helppoutta. Kysehän on puhdistusliinoista, jotka ovat suursuosikki Precleansen ( 150 ml, 54€) sisarustuote. Precleanse on esipuhdistusaine, joka sopii kaikille ihotyypeille ja poistaa paksuimmankin meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Precleanse Wipes käytetään aivan samoin pakkaus on vaan erilainen ja kätevä pitää matkalla mukana.

Nyt meillä on TARJOUSPAKETTI jossa saat lahjaksi matkakoon puhdistusmaitoa, kun ostat Precleanse Wipes pakkauksen. Maksat siis 29€ ja saat sillä Precleanse Wipes paketin ( 20kpl) ja 50ml matkakoon valitsemaasi puhdistusmaitoa. Tuo matkakoko riittää noin 3-4 viikon käyttöön. Pääset kokeilemaan kolmenviikon ajan miten tehokas yhdistelmä on käyttää ensin puhdistusliinaa ja sitten pestä ihotyypinmukaisella puhdistusmaidolla. Puhdistusmaidon voit valita seuraavista tuotteista: Dermal Clay, Ultra Calming Cleanser, Skin Resurfacing Cleanser, Special Cleansing Gel. Dermal Clay on savipohjainen rasvoittuvan ihon puhdistusmaito, Ultra Calming Cleanser sopii kaikille ihotyypeille myös kuivalle iholle. Special Cleansing Gel on geelimäinen puhdistusaine kaikille ihotyypeille ja Skin Resurfacing Cleanser on kuoriva vanhenevan ihon puhdistusmaito. Puhdistusmaitojen matkakokojen hinta on 10-15€, ja nyt saat sen kaupan päälle.

Tarjous on voimassa kesäkuun loppuun saakka, ehkä pidemmällekin riippuen siitä miten pakkauksia riittää. Verkkokaupassa ei ole tätä tuotetta näkyvissä ja se lisätään vasta uuteen verkkokauppaan, joka vihdoinkin valmistuu heinäkuussa. Voit kuitenkin hyödyntää tämän tarjouksen laittamalla meille sähköpostilla tilauksen ja kerro siinä minkä puhdistusmaidon haluat. Lähetämme sinulle sähköpostilla laskun ja kun raha näkyy tilillä laitamme tuotteet postiin. Lähetämme ne ilman postimaksua, joten etu on todella hyvä. Jos samalla tilaatte muita tuotteita verkkokaupasta, voit laittaa tilauksen lisätietoihin, että otat tämän tarjouspaketin.

Suosittelen lämpimästi hyödyntämään tämän loistotarjouksen. Voit pitää pakettia aina matkatuotteina, koska siinä se on todella käytännöllinen. Tuon puhdistusmaidon matkakoon korkki on kierrekorkki ja voit lisätä pikkupulloon isosta puhdistusmaito pullosta, jos sinulla se on käytössä. Tyhjää matkakokopulloa ei siis kannata hukata, vaan täyttää uudelleen. Näin kesällä tuo kaksoispuhdistus on erittäin tarpeellinen, koska helteellä hien mukana ihoon kertyy talia ja muuta likaa enemmän. Precleanse poistaa öljyisen lian todella hyvin ja samalla hoitaa ihoa. Ellet ole vielä aikaisemmin kokeillut kaksoispuhdistusta, niin nyt se kannattaa kokeilla. 

13 kommenttia:

  1. Anonyymi12:30

    Tosi hyvä tuote, suosittelen.
    Sitä olen miettinyt miten nämä liinat pitäisi hävittää, voikohan ne vetää veskistä alas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yrittänyt muistaa sanoa jokaiselle ostajalle ettei puhdistusliinoja saa laittaa vessan pönttöön, vaan ne laitetaan roskiin. Puhdistusliinat ovat maatuvia, joten ne voi laittaa vaikka kompostiin. Dermalogica ajattelee aina tuotteissaan niiden ekologisuutta ja se on myös minulla ja Marille tärkeä asia.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi13:42

    Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, ihan huippujutska. Tykkään Precleanseöljystäkin, mutta tämä on helpompi pitää mukana ja puhdistusliina on vähemmän öljyinen. Ihoni on suurihuokoinen ja rasvoittuva ja käytän Dermal Clayta toisena putsarina. Se selvästi supistaa huokosia ja iholle tulee raikas puhdas tunne.
    Oikein hyvä tarjous ellei ole aiemmin puhdistusliinoja kokeillut, niin nyt se kannattaa.

    Milla

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:25

    Nämä Precleanse Wipesit ovat varsinainen pelastus iholleni. Näyttelen kesällä harrastelijateatterissa ja meikkini on todella paksu. Pari vuotta sitten ihoni oli kesän jälkeen aivan kamalassa kunnossa. Silloin kävin Inkerin hoidossa ekaa kertaa ja hän suositteli ihotautilääkäriä. Sainkin antibioottikuurin, että finnit ja näpyt rauhoittui. Normaalisti ihoni on ihan hyvä ja enempi kuivaiho.
    Viime kesänä käytin Precleanse+Skin resurfacing cleanser yhdistelmää ja iho pysyi kunnossa. Nyt otin nämä Precleanse Wipesit käyttöön ja ne ovat vielä helpommat. Olen ihan vannoutunut Dermalogican käyttäjä kokemuksieni jälkeen.

    VastaaPoista
  4. Sarianna14:36

    Oikein hyvä uudistus Precleanseen nämä liinat. Lennän parikin kertaa kuussa jenkkeihin ja Precleanse Wipesit ovat huippujuttu matkoilla. Nyt voin puhdistaa ihoni kunnolla koneessakin, kun vettä ei juurikaan tarvitse.
    Tämä tarjous on myös erinomainen. Ostin Saksasta normaalihinnalla Precleanse Wipes 20kpl ja Ultra Calming Cleanser 50ml ja hinta oli 39€ ja Saksassa on yleensä selvästi halvempaa Dermalogicaa. Nyt olisin säästänyt kympin, jos olisin ostanut Inkeriltä.
    Tosin ostan vaan hätätapauksessa Dermalogicaa muualta, kuin Inkeriltä. Arvostan hänen neuvojaan ja ohjeitaan mitä en mistään muualta saisi.

    Sarkku

    VastaaPoista
  5. Anonyymi16:27

    Ostin nuo Precleanse Wipesit heti, kun ne tuli myyntiin ja nyt on menossa kolmas pakkaus. Tuota aikaisempaa Precleansea en ole kokeillut, kun olen aika hiljattain tutustunut koko Dermalogicaan. Viitsitkö Inkeri vastata teenkö oikein, kun käytän Daily Microfoliant kuorinnan heti Precleanse Wipesin jälkeen. Puhdistan meikin pois liinalla ja huuhtelen kasvoni vedellä ja sen jälkeen kuorin Daily Microfoliantilla. Jätän tuon puhdistusmaitopesun väliin. Ihoni on ollut rasvainen ja näppyläinen, mutta tämä pesusysteemi on muuttanut sen täysin. Ihoni ei ole ollut koskaan niin hyvässä kunnossa, kuin nyt. Varsinkin tämä päivittäinen kuorinta Daily Microfoliant on laatutuote.
    Viime viikolla ostin Clearing Mattifierin ja sekin vaikuttaa oikein hyvältä. Dermalogica on ollut selvästi hyvä valinta iholleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit ihan hyvin käyttää Daily Microfoliantin heti Precleansen jälkeen ellei meikkisi ole kovin paksu. Daily Microfolian ei sulata meikkiä ja siksi olisi hyvä käyttää vielä Precleansen kanssa puhdistusmaito, joka poistaa kaikki meikin rippeetkin. Ellet käytä meikkiä voit hiukan oikaista tässä kohtaa ja jättää puhdistusmaidon väliin.
      Clearing Mattifier on oikein hyvä rasvaisuuden rauhoittaja, suosittelen sitä lämpimästi, jos kiiltäminen tai pikkunäpyt hiukankin vaivaa.

      Inkeri

      Poista
  6. Anonyymi16:34

    Asiani ei koske tätä juttua enkä yleensä edes kirjoittele netissä, mutta nyt on pakko kiittää Multivitamin Power Serumista. Olen vasta keväällä alkanut käyttää Dermalogicaa ja ostellut tuotteita yksitellen. Mitään vastaavaa ainetta en ole kokeillut, kuin tämä seerumi. Olen käyttänyt sitä nyt kuukauden verran ja puolet tuubista on vielä jäljellä. Aivan selvästi ihoni on silottunut ja näyttää paljon paremmalta. Uskomaton tuote, suosittelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että kerrot kokemuksistasi. Tästä Multivitamin Power Serumista tulee todella paljon hyvää palautetta. Harvoin mikään tuote kirvoittaa näin paljon myönteistä palautetta. Silloin, kun asiakkaat itse kehuvat ja huomaavat tuotteen vaikutuksen voi olla varma, että tuote toimii.

      Inkeri

      Poista
  7. Anonyymi19:53

    Onko nämä puhdistusliinat myynnissä jatkuvasti, vai onko kyse jostain kesätuotteesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Precleanse Wipes eli puhdistusliinat ovat tulleet jäädäkseen. Tämä tarjous jossa saat 50 ml matkakoon puhdistusmaitoa, kun ostat puhdistusliinapakkauksen on tämän hetken tarjous ja se on voimassa kesäkuun loppuun. Tarjous on todella edullinen ja se kannattaa hyödyntää.

      Inkeri

      Poista
  8. Anonyymi16:15

    Täytyy tähän väliin kyllä sanoa, että se ihan perus Precleanse on mahtavaa tavaraa! Varsinkin yhdistettynä Skin Resurfacing Cleanseriin! Minulla oli muutama kysymys koskien annostelua, kuinka paljon Precleansea kannattaa kerralla purkista kaataa? Entä tuo SRC, mikä olisi oikea/suositeltu annoskoko? T-lusikallinen? Herneen kokoinen nokare? Entä tuleeko liikaa kuorintaa, jos SRC:n lisäksi käyttää Daily Microfolinatia samalla pesulla? Vai kannattaako sitä käyttää esim. jos käyttääkin SRC:n sijaan Special Cleansing Geliä?

    VastaaPoista
  9. Tämä pullossa oleva Precleanse on aivan ihana, olen siitä samaa mieltä. Ja talvella se on Suomen ilmastossa parempi vaihtoehto, kuin nämä puhdistusliinat. Tuota Precleansea sekä Skin Resurfacing Cleaseria, SRC otetaan kämmenelle hiukan vähemmän, kuin teelusikallinen. Dermalogican tuotteet sisältävät paljon raaka-aineita eli niitä käytetään vähemmän, kuin muuta kosmetiikkaa.
    Näin kesällä voit käyttää samalla pesukerralla Dailyn ja SRC:n. Talvella suosittelen, että käyttäisit kuorinnan aamulla ja iltapesulla tuon SRC puhdistuksen mikä on lievästi kuoriva. Sanoisin, että tämä SRC puhdistusmaidon kuorivavaikutus on noin 30% Daily Microfoliantin vaikutuksesta eli Daily on kolmekertaa tehokkaampaa.

    Inkeri

    VastaaPoista