sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

ChromaWhitelinjan hoitotuotteet kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

ChromaWhite hoitolinja on ensisijaisesti tarkoitettu hoitamaan pigmenttiläiskiä, mutta se toimii ihan kaikilla ihotyypeillä kirkastaen ja tasoittaen ihonväriä. Tähän aikaan vuodesta on viimeiset hetket alkaa hoitamaan pigmenttiläiskiä ellei halua olla syksyllä kirjava, kuin kissanvuota.

Nykyään voimistunut UV-säteily tekee paljon helpommin pigmenttiläiskiä, kuin parikymmentävuotta sitten. Pigmenttiläiskät ja maksaläiskät ovat sama asia. Kaikista tärkeintä on ennalta ehkäistä pigmenttiläiskien syntyä eli aurinkosuojan pitää olla tehokas. Siihen suosittelen Solar Defence Boosteria sk 50. ChromaWhitelinjan oma päivävoide Pure Light sk 30 ( 50 ml 96€) on aika ohut rakenteeltaan ja suomalaisten kosteusköyhälle iholle se on usein liian kevyt. Rasvaihoiset ovat voiteeseen erityisen tykästyneet, koska se imeytyy täysin eikä kiillä.

Monella pigmenttiläiskät liittyy hormoonitoimintaan ja niitä tuleekin yleensä raskaus-ja imetysaikana ja vaihdevuosi-iässä. Käytännössä olen nähnyt, että hormonikierukka ja e-pillerit lisäävät pigmenttiläiskien syntyä. Nykyisin yleistyneet hedelmöityshoidot aiheuttavat lähes aina pigmenttiläiskiä. Ihossa ei tarvitse olla selviä isoja läiskiä, vaan ihon väri on yleisesti epätasainen ja kirjava. Hyvin usein finnien ja näppyjen jälkeen syntyy parantumiskohtaan tummaa pigmentin keräytymää ja näpyt ei häivy näkyvistä, kuin vasta seuraavana talvena. Tässäkin tilanteessa tarvitaan ChromaWhitelinjan hoitotuotteita. Ihmettelen kovasti nyt niin suosittua mikroneulausta, joku osuu juuri tähän pigmenttisolukerrokseen. Onko kohta kaikki mikroneulausta kokeilleet pigmenttiongelmissa.

Tehokkain ChromaWhitelinjan tuote on jauhemainen täsmätuote Extreme-C ( 133€). Sitä laitetaan joko suoraan pigmenttiläiskän päälle aamuin, illoin, tai sekoitetaan hoitovoiteen joukkoon. C-12 Concentrate ( 30ml, 133€)on suosikkitehotippa, koska se on muutenkin hoitava ja kosteuttava. Sitä käytetään aamuin, illoin koko kasvoille ja se pigmenttisolujen hajottamisen lisäksi kosteuttaa ja kiinteyttää. Tuotteita pitää käyttää vähintään kolme viikkoa ennen, kuin hoitotulokset näkyy. Moni meidän asiakas käyttää Pure Night ( 50 ml, 111€) voidetta koko kesän yöksi ja päiväksi. Pidän siitä voiteesta itsekin ja käytän sitä myös meikin alle ja kuiva  ihoisella se imeytyy oikein hyvin ja meikki pysyy siistinä koko päivän.

Silloin, kun hoidetaan pigmenttiläiskiä ja ihon kirjavuutta pyritään tasoittamaan tehokkaat kuorinta-aineet pitää olla kotihoidessa mukana. Joka päivä joko Daily Microfoliant ( 72€), tai Daily Resurfacer ( 35 kpl 113)  ja kaksi kertaa viikossa syvällisemmin kuoriva Multivitamin Thermofoliant ( 75 ml 82€). Harvoin yli nelikymppiselle tulee tasaista rusketusta, vaan estrogeenin muutokset aiheuttaa pigmenttisolujen kasautumisen. Suosittelisin, että kaikki yli nelikymppiset käyttäisivät koko kesän jotain ChromaWhitelinjan tuotetta, että ihon väri pysyy tasaisena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti