maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kevät ja siitepölyt ovat aiheuttaneet silmien ärsyyntymistä erittäin paljon

Tämän kevään siitepölyt ovat kiusanneet asiakkaitani poikkeuksellisen paljon. Moni on tuplannut normaalin lääkityksensä ja siitä huolimatta on oireita. Sellaisetkin asiakkaat, jotka eivät ole koskaan olleet allergisia valittavat silmien kutinaa, rähmimistä ja nenän tukkoisuutta.

Kaikki silmiin liittyvät asiat vaikuttavat myös silmienympärysihoon ja sitä kautta silmänympäryksen hoitotuotteisiin. Aina, kun joutuu tiputtelemaan lääketippoja silmiin niitä valuu myös luomille ja ohut  iho kuivuu ja ärsyyntyy. Silloin, kun silmät kutisee niitä on aivan pakko hieroa ja ainakin unissaan siihen sortuu. Hierominen on ohuelle iholle tosi rasittavaa ja ärsyttäää silmänympärysihoa varmasti. Jos tunnistat itselläsi jonkun näistä ongelmista pitää silmänympärysihoon kiinnittää erityistä huomiota. Joskus myös silmämeikki saataa aiheuttaa luomille ongelmia ja hankalasti poistettavat ripsivärit ärsyttävät myös ihoa. Silmämeikin poistoon pitää olla hellävarainen, mutta tehokas tuote. Pelkästään veteen liukeneva ripsiväri ei oikein kuulosta hyvältä, koska ihoa lämpöisempi vesi huuhtelee ihostakin kaiken rasvan. Pidän paljon parempana meikkiä, joka poistetaan hoitavalla meikinpoistoaineella.

Dermalogican silmämeikinpoistoon tarkoitettuja aineita on kaksi. Kosteuttava geelimäinen Eye-Make up Remover ( 42€)  on aivan ihanan hoitava ja rauhoittava kuivalle, ärtyneelle silmäluomelle. Precleance ( 55€) on helppo öljymäinen alkupuhdistusaine, johon liukenee paksuinkin silmämeikki. Precleance on meillä todella suosittu, koska se sopii kaikille ihoille ja estää ihon kuivumista. Uusin silmänympärysvoide UltraCalming Eye Serum ( 85€) on tarkoitettu rauhoittamaan rohtunutta ja herkistynyttä silmäluomea. Se tuntuu ihanan viileältä ja rauhoittavalta jo levitysvaiheessa. Silloin, kun on kyse pahasta silmäluomien ärtymisestä ja allergisesta ihmisestä UltraCalming Eye Serum on Dermalogican paras vaihtoehto.

Hyvin kuivalle ja ohuelle silmänympärykselle on paras valinta Multivitamin Power Firm ( 70€) joka on meidän suosituin silmänympärysvoide. Nyt, jos kyse on vain kuivuuden aiheuttamasta rohtumisesta Multivitamin Power Firm on hyvä valinta. Sen kanssa yhdessä, kun käyttää kosteuttavaa Skin Hydrating Boosteria ( 94€) ei parempaa yhdistelmää olekaan. Kuivuus ja rohtuminen häipyy varmasti alle parissa viikossa. Katupöly on ollut myös niin hankala, että olen pyöräilevillä asiakkailla nähnyt samanlaista silmäluomien rohtumaa, kuin talven tuiskuissa. Katupöly on kuin hiekkapuhallus, joka takuulla kuivattaa muutenkin ohuen silmäluomen. Heillä tämä tehotippa Skin Hydrating Booster ja silmänympärysvoide Multivitamin Power Firm on ollut erinomainen yhdistelmä. Multivitamin Power Firm sulaa ihon rakenteeseen ja jättää suojaavan pinnan. Näin ei pölyt ja kyynelneste pääse rasittamaan ihoa, kun voide estää sen. Tämä yhdistelmä on myös hyvin siloittava ja ryppyjä poistava tehohoito. Kannattaa kokeilla.


1 kommentti:

  1. Anonyymi10:14

    Yllättävän hyvä apu kutiseville luomille tuli tuosta Ultracalming eye serumista. Punoitus ja kutina helpotti parissa päivässä.

    VastaaPoista