sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Uudet tarjoustuotteet!

Tässä lista uusista tarjoustuotteista, jotka ovat voimassa 15.8-14 asti. Yritin taas saada niitä tuotteita mitkä ovat tärkeitä tähän vuoden aikaan ja mitä mahdollisimman moni asiakas pystyisi hyödyntämään.

TOTAL EYE CARE sk15 norm. 62€ NYT 48€ tämä silmänympärysvoide on kosteuttava ja ennalta ehkäisee ihon rypistymistä. Sisältämänsä valoa taittavan mineraalipigmentin voide toimii, kuin hoitava valokynä. Mineraalipigmentti häivyttää tummia silmänympäryksiä ja tekee ihosta sileän näköisen. UV-suoja on 15 ja se estää pigmenttiläiskien syntymistä. Silmien ympärille syntyy kaikista helpoimmin pigmenttiläiskiä ja se on vaikea alue suojata tavallisella aurinkovoiteella. Total Eye Care on suoja ja hoito samalla kertaa ja voide sopii myös yöksi.

SOLAR DEFENSE BOOSTER sk 50 norm. 85€ NYT 66€ erittäin tehokas ja monipuolinen aurinkosuoja. Solar Defense Boosterin voi levittää suoraan iholle, kuin päivävoiteen ja silloin suojakerroin on 50. Boosterin voi myös sekoittaa toisen voiteen joukkoon, vaikka Intensive Moisture Balanceen ja silloin suojakerroin on noin 30. Kuivaihoisella suosittelen ensin päivävoidetta alle ja sitten Solar Defense Booster päälle ja tähän päälle voi laittaa vielä meikin. Paras mahdollinen suojavoide golffareille, pyöräilijöille ja vesiurheilun harrastajille.

CLEARING MATTIFIER 40 ml norm. 69€ NYT 53€ kaikille ihotyypeille tarkoitettu hoitotuote, joka hillitsee talin eritystä, supistaa huokosia ja pitää ihon kiiltämättömänä. Toimii rasvoittuvalla iholla meikinalusvoiteena. Rasvoittuvalle iholle Clearing Mattifier käy sekä yöllä, että päivällä. Sen voi lisätä aina voiteen päälle niihin kohtiin mitkä rasvoittuu. Esimerkiksi sekaihoiselle kasvojen keskiosa rasvoittuu eniten ja siihen voi aina sipaista Clearing Mattifierin.

AFTER SUN REPAIR  norm. 53€ NYT 39€ ihanan ohut geelimäinen vartalonhoitotuote, joka korjaa UV-säteilyn vaurioita. After Sun Repair rauhoittaa punoittavaa auringon polttamaa ihoa ja parantaa rusketuksen väriä ja pysyvyyttä. Tämä voide sopii myös vartalovoiteeksi läpi vuoden. Rauhoittaa atooppisen ihon kuivuutta ja kutinaa.

YOUNGBLOOD MINERAL RADIANCE norm.71€ NYT 55€ erittäin suosittu aurinkopuuteri jossa on yhdessä paletissa neljä sävyä. Tämä oli viime kesänäkin tarjouksessa ja se on saanut kehuja pitkin vuotta. Ne jotka aurinkopuuterin viime kesänä osti voivat loppukesästä tarvita uutta, koska pakkaus riittää noin vuoden joka päiväiseen käyttöön. Värisävyjä on yksi, joka soveltuu hyvin kaikille. Paletissa on neljä sävyä joista kaikista otetaan kerralla, kun pyöräytetään palettia tuuhealla siveltimellä. Näin värisävystä tulee elävä ja luonnollinen. Aurinkopuuteria voi käyttää pelkästään poskipunana, tai levittää koko kasvoille tuomaan lämmintä päivetystä.Tuotteet päivitetään verkkokaupaan maanantaina 2.6 iltapäivällä

11 kommenttia:

 1. Kiitos taas hyvistä tarjouksista, juuri tuota Solar boosteria olenkin vailla. Nyt ei listassa ole mitään tehotippoja, olisi Multivitamin Power Serum paras tässä vaiheessa?

  Hellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo Multivitamin Power Serum on paras valinta tehotipaksi, koska se korjaa UV-säteilyn rappeuttavaa vaikutusta. Myös C-12 Concentrate on hyvä, jos on taipumus pigmenttiläiskiin.

   Inkeri

   Poista
 2. Ostin viime kesänä tuon aurinkopuuterin ja se on ollut paras sävy mitä koskaan olen käyttänyt. Vielä sitä on hiukan jäljellä, mutta takuulla ostan sitä toisenkin. Suosittelen
  Sarkku

  VastaaPoista
 3. Kysyisin tästä Total eye caresta. Tarvitsenko yöksi eri voiteen, vai voiko sitä käyttää Multivitamin power serumin päällä? Entä miten teen Skin hydrating boosterin kanssa olen käyttänyt sitä päivävoiteen alla. Laitanko sitä edelleen silmäluomillekin ennen tuota total eye carea?
  Olen tosi tyytyväinen tuohon Multivitamin power serumiin. Tuntuu, että silmien ympäriltä harakanvarpaat ovat häipyneet, hyvä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multivitamin Power Serumista tulee tosi paljon hyvää palautetta, koska se siloittaa ryppyjä näkyvästi. Voit laittaa yöksi Total Eye Caren sen päälle. Laita aamuisin ensin Skin Hydrating Booster ja sitten sen päälle Total Eye Care, ne ovat erittäin hyvät yhdistelmät.

   Inkeri

   Poista
 4. Miten ihmeessä joka ainoa tuote nykyään sisältää aurinkosuojan?! Onko Dermalogican kosmetologeilla joku pakkomielle, tai pakkomyynti näistä aurinkorasvoista? Ihmettelen, kun kommenteissakin jaksetaan keskustella aurinkorasvoista eikö kukaan muu lukija jo ärsyynny tästä? Kävin viime viikolla eräällä kosmetologilla joka kans myi Dermalogicaa ja jo hän oli löytävinään nenän selästä jotain läiskää. Heti olisi pitänyt rynnätä lääkäriin, vaikka sanoin, että se tavallinen maksaläntti joka ilmestyy joka kevät.

  Tässäkin blogissa joka toinen juttu on auringosta. Ei kai kukaan osta pelkän pelottelun takia, kyllä kuluttajat sen verran ymmärtävät. Ihan kuin ihosyöpä olisi melkein kaikilla. Minä en tunne ketään joka olisi saannut auringosta syöpää. Ärsyttää, kun kosmetologi kauppaa aurinkorasvoja, vaikka sanoin etten ole mikään rantamakoilija. Tykkään tehdä ulkona jotain enkä vaan makoilla. Puutarhatyöt ovat paljon mielekkäämpiä, kuin auringon palvominen.

  VastaaPoista
 5. Voit olla onnellinen ettei kukaan lähipiirissäsi ole sairastunut ihosyöpään. Itse olen siinä ikävässä tilanteessa, että ihoani hoidetaan vuoden välein fotodynaamisesti ja siitä huolimatta alan olla aika kirjava arpeutumien takia. Tunnen myös muita vastaavassa tilanteessa olevia sekä suvussani, että työpaikallani.  Minä en pidä näitä aurinkojuttuja pelotteluna, vaan asiallisena informaationa. Voihan ne jättää lukematta ellei ne kiinnosta. Itse olen tosi tyytyväinen, että tuo Solar Defense Booster on tarjouksessa, koska ilman viidenkympinsuojaa en enää mene ulos. Neuvoisin myös edellistä kirjoittajaa ottamaan vakavasti, jos kosmetologi on lääkäriin lähettänyt. Itsekin pidin omia läiskiäni pitkään iän tuomina maksaläiskinä kunnes työterveyshoitaja huomasi ne.


  VastaaPoista
 6. Olikohan tuo kommentti hiukan provokaatiota? Kerron nyt kuitenkin oman mielipiteeni. Minusta nämä kirjoitukset ovat hyvin asiallisia ja tiedottavia en huomaa niissä mitään pelottelua, tai uhkailua. Hiukan hämmästelen voiko olla ketään aikuista jonka tuttavissa ei olisi ihomuutoksia, tai ainakin niistä keskustellaan. Jo sekin, että säätiedoissa on mukana UV-säteily varoitus kertoo miten vakavasta asiasta on kyse.

  Toivottavasti et Inkeri pahoita mieltäsi tällaisista kommenteista. Tiedän, että teet työtäsi suurella sydämellä ja olet huolissasi aidosti ihosyövän lisääntymisestä. Jatka vaan samaa linjaa tämä blogi on ihan erinomainen tietopankki.

  VastaaPoista
 7. Onpa ikävään sävyyn kirjoitettu viesti. Jos alkaa liikaa ärsyttämään voi varmaan siirtyä lukemaan jotain muuta. On hyvä että Dermalocigan tuotteissa on tuo aurinkosuoja. Minä kärsin aurinkoihottumasta kasvoissa ja kaulalla sekä käsivarsissa. On todella pakko käyttää tuotteita joissa on vähintään tuo suojakerroin 30 mieluiten 50. Hyvistä suojakertoimista huolimatta joinakin kesinä en siedä aurinkoa yhtään. Kutina ja punoitus iholla etenkin kasvoissa on aivan kestämätön ja öisin nukkuessa vaivaa myös. Meille joilla on ongelmia tuon auringon sietämisen kanssa on hyvin tärkeätä saada tietoa tuotteiden auringonsuojasta ja niiden käytöstä. Kiitokset Inkerille tästä blogista ja hyvästä informaatiosta tuotteisiin liittyen.T. Minna

  VastaaPoista
 8. Sunnuntain Hämeen Sanomissa oli koko sivun juttu auringosta ja ihosyövästä ja siinä haastateltiin ihotautilääkäriä. Jutussa tuli esiin ihan samat asiat mistä minäkin kirjoitan, joten se ei ole pelottelua, vaan silkkaa faktaa. Lehtijutun mukaan ihosyöpä lisääntyy Suomessa koko ajan ja UV-säteilyltä pitää suojautua.

  On myös ihan hyvä, että kommenteissa tulee kritiikkiäkin minulle. Yritän asettaa sanani vieläkin tarkemmin etten saisi aikaan pelottelutunnetta. Ymmärrän, että sellainen ärsyttää. Kehoittaisin ottamaan hyvin vakavasti, jos kosmetologi neuvoo lääkäriin. Juuri tuo nenänselkä on tyypillisin kohta solumuutoksille. Parempihan sitä olisi näyttää, että saisi varmuuden mitä se on.

  Se on aika yleistä, että asiakas kokee suuttumusta, kun puhutaan auringon vaaroista. Koen sen silloin tällöin kasvohoitoasiakkaiden kohdalla. Se ehkä on pelon synnyttämää, koska vihaisuus nousee liian helposti pintaan.

  Inkeri

  VastaaPoista
 9. Anonyymi kommentoi: " Ärsyttää, kun kosmetologi kauppaa aurinkorasvoja, vaikka sanoin etten ole mikään rantamakoilija. Tykkään tehdä ulkona jotain enkä vaan makoilla. Puutarhatyöt ovat paljon mielekkäämpiä, kuin auringon palvominen."

  Aivan kuin hän ajattelisi, että "aurinkorasvat" on tarkoitettu vain "rantamakoilijolle". Näinhän ei todellakaan ole. Päivänvalosuojaa - tämä onkin tarkempi termi - sisältäviä tuotteita tarvitsee kyllä myös niin puutarhatöiden tekijä kuin pyöräilijäkin tai kadulla kävelevä.

  Sitä paitsi suojakertoimet eivät ole mikään Dermalogican päähänpinttymä vaan minkä tahansa sarjan päivä- ja meikkivoiteista ne voi löytää - ja aiheesta.

  Menneinä vuosina onnistuin aina keväisin saamaan dekolteelle vaikeasti hoituneen aurinkoihottuman, vaikka kuljin takki päällä kadulla talojen välissä. Mutta takki ei ollutkaan kurkkuun asti napitettu:) Nykyään suojaan dekolteeni ilman muuta aina, kun menen ulos.

  Tänä vuonna aloitin pyöräilyn 22.4. Ajattelin, että on vasta huhtikuun loppu ja kello 17 iltapäivällä. En laittanut aurinkovoidetta, ja rinta oli kuin olikin selvästi punertunut tunnin lenkin jälkeen. Ihottumaa en onneksi kuitenkaan saanut. Mutta sen jälkeen kyseinen kohta on ollut hyvin suojattu.

  Kasvoilla ei ole mitään ongelmia, kun käytän valoisana aikana Dynamic Skin Recoveryn - erinomaisen napakka voide rasvoittumaan taipuvaisellekin iholle - ja meikkivoiteen.

  Auringonvalon aiheuttama syöpävaara on todellinen, mutta vaikka siitä ei piittaisi, aurinko joka tapauksessa vanhentaa. Joten suojat käyttöön, vaikka ei auringossa makaisikaan.

  Leena

  VastaaPoista