tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ihon kiiltävyys kuriin Clearing Mattifierillä

Yksi tyypillisimpiä kysymyksiä meikkivoiteen ostajalla on, että kiiltääkö se iholla. Moni rasvoittuvan ihon omaava suorastaan kammoaa ihon kiiltämistä ja pelkää meikin näyttävän epäsiistiltä. Kiiltävyys onkin ikävä ongelma, mutta siihen löytyy ratkaisu.

Ensiksi pitää kartoittaa mikä on kiiltämisen syy. Iho saattaa kiiltää talven jälkeen ihan kuivuuttaan, kun talirauhaset tuottavat liikaa rasvaa kompensoidakseen kireän ja kuivan ihon pinnan tilannetta. Vaihdevuosivaiheen hikoilu saattaa tuottaa aikaisempaa enemmän talia ja kuona-aineita ihon pintaan ja sekin tulee ilmi kiiltävyytenä. Sitten ihan laadultaan rasvainen ihotyyppi tuottaa voimakkaasti talia ja meikki alkaa päivän mittaan kiiltää. Ihon hoito-ohjelma pitää siis olla kunnossa ennen, kuin kiiltoa aletaan tasoittamaan Medibac linjan Clearing Mattifier ( 40 ml, 69€ NYT TARJOUS 53€) tuotteella. Clearing Mattifier kyllä vähentää myös ihon rasvoittumista ja supistaa huokosia. Aivan liian usein asiakkaat syyttävät meikkivoidetta kiiltämisestä, vaikka perusongelma on ihon huonossa kunnossa ja sen epätasapainossa.

Säännöllinen kuorinta ja Clearing Mattifier rauhoittaa ihon rasvaisuutta ja hillitsee talineritystä ja meikki pysyy siistinä koko päivän. Clearing Mattifier on tehokas hoitotuote normalisoimaan talineritystä. Se ei ole pelkästää meikinalustuote, vaan hoitovoide rasvoittuvalle iholle. Tuotteen rakenne on aivan ihana, koska se ei ole perinteinen voide, vaan se sulaa ihon rakenteeseen. Clearing Mattifierillä on osittain samoja vaikutuksia, kuin supersuositussa meikinpohjustusaineessa SkinPerfect Primerissä sk 30 ( 77€). Clearing Mattifierin päälle ei ole pakko laittaa meikkiä, vaan se toimii ihan päivävoiteenakin.

Kuorintaa ei pidä unohtaa, kun kyse on rasvoittumisesta ja kiiltävyydestä. Varsinkin vaihdevuosi-ikäisen hikoilu nostaa pintaan myös talia ja ikääntyvä iho hilseilee enemmän, kuin nuorempien. Daily Resurfacer ( 35 kpl 113€, NYT TARJOUS 88€)  on loistava meikinalustuote, koska se on kolmivaikutteinen. Se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Sen päälle kannataa vielä laittaa Clearing Mattifier, niin saa taatusti hyvin pysyvän meikin ja siistin ihon pinnan.

4 kommenttia:

 1. Minun kokemukseni on tästä voiteesta todella kiitettävä. Ihoni ei varsinaisesti ole rasvoittuva, mutta mekki on aina pysynyt huonosti ja rasvoittuvan ihon tuotteista ei ole ollut apua. Ne vaan kuivattaa liikaa. Clearing Mattifier on loistava apu estämään kiiltämistä ja ripsiväri ja luomiväritkin pysyy paremmin. Clearing Mattifier on joka päivänen voiteeni ja kiva, kun se on nyt tarjouksessa. Käytän myös Daily Microfoliantia säännöllisesti, koska sekin auttaa meikkiä pysymään siistimpänä.

  Liisa

  VastaaPoista
 2. Kuivattaako Clearing Mattifier? Olen käyttänyt sitä Joe Blascon meikkivoiteen alla ja tuntuu jotenkin siltä ettei meikkivoide liukene kunnolla puhdistusaineeseen. Käytössäni on Special Cleansin Gel ja siitä en haluaisi luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clearing Mattifier ei missään tapauksessa kuivata. Suosittelisin, että ottaisit käyttöön Precleansen tuon Special Clensing Gelin lisäksi. Tuo meikkivoide ei liukene muuhun, kuin öljymäiseen puhdistusaineeseen. Ja ellei se lähde kunnolla pesussa pois iho vaan tukkiintuu. Nythän Precleansea on myös liinoina, joilla on helppo pyyhkiä meikki pois.

   Inkeri

   Poista
 3. Clearing Mattifier on ollut todella hyvä meikinalusvoide.. Ellei se olisi niin tehokasta, niin en sitä käyttäisi. Myös mieheni käyttää sitä parran ajon jälkeen ja on ihan tyytyväinen. Hänellä onnen ollut paha acne ja monesta tyotteesta tulee

  Millan

  VastaaPoista