torstai 19. kesäkuuta 2014

Kokeile Dermal Clay puhdistusmaitoa!

Muistan aivan liian harvoin tarjota asiakkaille tätä Dermal Clay ( 500ml 60€, 250ml 42€) puhdistusmaitoa, joka on ihanan raikastava ja puhdistaa tehokkaasti supistaen samalla huokosia. Dermal Clay sopii normaalista rasvaiseen päin oleville ihoille, ainoastaan kuivalle ja atooppiselle iholle en sitä suosittele. Talvella se saattaa olla liian tehokas muille, kuin ihan rasvaisille ihoille. Näin kesäaikaan se on aivan ihana tuote. Se sopii hyvin myös vaihdevuosi-ikäisille jotka hikoilevat yöllä ja iho on rasvainen aamulla ja huokoset höröttää. Dermal Clay sulattaa rasvan hellävaraisesti ja kuivattamatta.

Dermal Clay sisältää valkosavea ja mentholia jotka puhdistavat ja viilentävät ihoa. Dermal Clayta voi käyttää myös hiukan naamion tapaan, koska valkosavi imee itseensä ihotalia. Pese ensin iho normaalisti Dermal Claylla, tai Precleansella levitä pesun jälkeen paksumpi kerros Dermal Clayta ja anna sen vaikuttaa muutama minuutti ja pese vasta sitten pois. Näin myös ihohuokoset supistuu hyvin ja ihosta tulee viileän raikas. Tämän voi tehdä, vaikka aamupesun yhteydessä niin meikki levittyy ja pysyy paremmin.

Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus kokeilla Dermal Clayta, koska saat sen matkakoon ( 50 ml) kaupan päälle, kun ostat Precleanse Wipes ( 20 kpl, 29€) puhdistusliinat. Toinen tarjous koskee neljänneslitran kokoa, ostaessasi 250 ml Dermal Clayta saat Precleanse Wipes puhdistusliinoja 10 kpl lahjaksi. Nämä tarjoukset koskee myös muita Dermalogican puhdistusmaitoja, ei pelkästään Dermal Clayta. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus vaihtaa hetkeksi puhdistustuotetta, koska ihoa virkistää, kun tuote välillä vaihtuu. On myös järkevää käyttää kesällä eri puhdistusainetta, kuin talvella, koska ihon tarpeet muuttuu ilmaston myötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti