tiistai 29. heinäkuuta 2014

Age Reversal Eye Complex on tehokas poistamaan harakanvarpaita silmäkulmista!

Näin kirkkaassa kesäauringossa peiliin katsominen on julmaa, kun joka ainoa pikkuryppy näkyy ja suorastaan loistaa esiin. Häikäisevä aurinko vielä lisää ryppyjen syntymistä, kun on pakko siristellä silmiä, vaikka aurinkolasit olisikin käytössä.

Silmänympärysalue rypistyy kaikista helpoimmin, koska se on ohuin ihonalue. Silmänympärillä on yksi ihokerros vähemmän, kuin muualla kasvoissa eikä siinä ole talirauhasia juuri ollenkaan. Silmänympärystät jää yleensä myös huonolle hoidolle, koska tilastojen mukaan ainoastaan noin kuusi prosenttia suomalaisnaisista käyttää erillistä silmänympärysvoidetta. Omassa työssäni näen sen, että silmänympärysiho on ensimmäinen kohta joka alkaa reagoimaan liika kuivuuteen. On hyvin yleistä, että asiakas tulee ensimmäistä kertaa hoitoon sen takia, että silmäluomet ovat kutisevat ja rohtuneet rikki. Talvella se on hyvin yleistä, mutta valitettavan hidasta hoitaa takaisin kuntoon, koska talvi-ilma kuivattaa niitä koko ajan lisää. Siksi olisikin tärkeää, että silmänympärykset olisivat hyvin hoidetut ennen, kuin sisäilman kuivuus alkaa.

Dermalogicalla on useita erilaisia silmänympärysvoiteita eri tarkoituksiin. Nyt tarjouksessa on Total Eye Care sk 15 NYT 48€ norm. 62€. Se on kevyt ja kosteuttava silmänympärysvoide, joka tasoittaa myös tummaa väriä silmäluomilla. Erittäin hyvä pari sille on yökäyttöön tarkoitettu Age Reversal Eye Care ( 78€). Age Reversal Eye Care on oma suosikkisilmänympärysvoide, koska se on niin tehokas vaikutuksiltaan. Se aivan näkyvästi uusii ihoa ja vähentää pikkuryppyjä. Kosteuttamaan se on myös erinomainen ja kuivuminen onkin yli nelikymppisellä jatkuva ongelma. En suosittele Age Reversal Eye Complexia, kuin yli kolmekymppisille. Neljäkymppiä ylittänyt henkilö tarvitsee ihan välttämättä ainakin pari tuubia vuodessa tätä tehosilmänympärystuotetta.

Tämä vuodenaika on erinomainen käyttää Age Reversal Eye Complexia, koska talvella se voi olla hiukan liian uudistava. Ihoa on myös parempi hitaasti totuttaa voiteeseen, koska se on todella tehokas. Ensimmäisenä parina viikkona suosittelen sitä joka toinen ilta ja sitten vasta joka ilta. Koskaan sitä ei käytetä aamuin, illoin, koska silloin se jo uudistaa liian nopeasti. Omat silmänympärykseni ovat ohuet ja kuivat, mutta en ole koskaan huomannut tuota liika uudistumista, vaikka olen nopeana ihmisenä heti käyttänyt sitä joka ilta. Muutama asiakas on kertonut lievästä hilseilystä, mutta he käsittääkseni käytti voidetta heti aamulla ja illalla.

Nyt monella asiakkaalla on tuon tehotippatarjouksen jäljiltä matkakokoja Dermalogican muista silmänympärysvoiteista. Nyt olisi loistava tilaisuus hankkia tuo Age Reversal Eye Complex ja käyttää ne matkakoot päivisin. Toisaalta kannattaisi ostaa nyt tarjouksessa oleva Total Eye Complex sk 15 ja yöksi Age Reversal Eye Complex ja näin saisit supertehokkaan hoidon silmienympärille pariksi kuukaudeksi. Sitten myöhemmin talvella en enää suosittele Age Reversal Eye Complexia, vaan sen aika on nyt ja talvella käytetään suojaavia ja kosteuttavia silmänympärysvoiteita.


3 kommenttia:

  1. Anonyymi11:51

    Hämmästyttävän tehokas silmänympärysvoide. Ei turhaan kehuta:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:48

    Olen käyttänyt vuoronperään yöksi Age Reversal Eye complexia ja Intensive Eye Repairia, tykkään kummastakin. Selvästi tehokkaampi rypyille on tuo Age Reversalvoide, enkä ole huomanut mitään kuorivaa vaikutusta, vaikka käytän sitä heti joka yöksi.

    Helka

    VastaaPoista
  3. Helena Kuusinen16:20

    Miten nyt käytän Multivitamin Power Serumia, kun senhän saa laittaa silmäluomille? Kannattaako vielä sen päälle laittaa tätä Age Reversal Eye Complexia?

    Hellu

    VastaaPoista