perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tehohoito silmänympärysryppyihin

Vanheneminen tuo iholleni niin paljon muutoksia etten tahdo perässä pysyä. On vaikea oppia siihen, että mikään ei enää pysy itsekseen kunnossa, vaan koko ajan pitää jotain kohtaa hoitaa. Ihonhoitoakaan ei saisi hetkeksikään laiminlyödä, tai se kostautuu heti. Olen jo aiemminkin kertonut, että meillä on ollut sen verran kiire kevät ettei omia kasvohoitoja ole ehditty säännöllisesti tehdä. Ellen saa Nanolift hoitoa neljän viikon välein alan olla rusina, kun olen aika laiska hoitamaan ihoani kotona.

Noin kuukausi sitten kauhukseni huomasin, että yläluomeni oli ihan kurttuiset. Varsinkin, kun levitin luomiväriä sekin meni juonteisiin. Silmänympärykset ovat ehdottomasti heikoin kohtani ja tärkein hoitotuotteeni on silmänympärysvoide. Kevään aikana pölyt ja kuivuus ärsytti silmiäni ja käytin aamuin, illoin Loceryl tippoja. Iltaisin usein hieroin oikein voimalla silmiäni, kun ne niin kutisivat. Ilmeisesti nämä asiat kuivatti ja ohensi ohutta yläluomea entisestään ja sen hetkinen hoitoni ei ollut riittävää. Nanolift hoito säännöllisesti olisi hoitanut tilanteen, mutta se oli nyt mahdoton saada.

Otin käyttöön jämerät aseet ja johan alkoi tulla tulosta. Aloin käyttämään aamuin, illoin Multivitamin Power Serumia ( 110€)  joka on erinomainen tehotiiviste myös silmäluomille. Yöksi laitoin Age Reversal Eye Complexin ( 15 ml,  78€), joka on lempisilmänympärysvoiteeni. Se on todella tehokas ja se vaikuttaa myös nopeasti. Age Reversal Eye Complex on varsinainen ryppyvoide silmäluomille enkä suosittelisi sitä alle nelikymppisille jatkuvaan käyttöön. Yleensäkin sitä käytetään ainoastaan yövoiteena. Hyvin ohut ihoisten kannattaa aloittaa Age Reversal Eye Complexin käyttö ensin joka toinen ilta ettei iho ala uudistua liian nopeasti. Voide sisältää uudistavaa retinolia, joka voi saada aikaan hilseilyä ellei aloita sen käyttöä rauhallisesti. Retinolin lisäksi voiteessa on peptidiyhdiste, joka parantaa ja lisää kollageenin muodostusta ja näin ihon kimmoisuus palautuu.

Päiväkäyttöön otin Total Eye Caren sk 15 (15 ml, 62€ NYT TARJOUS 48€), joka on hyvin kosteuttava ja tekee hyvän pohjan silmämeikille. Siinä on myös viidentoista UV-suoja joka on ulkoillessa tärkeä asia, koska silmänympärykset ovat erityisen herkät pigmenttimuutoksille. Jo parin viikon käytön jälkeen vaikutus oli selvästi näkyvissä. Sain vielä hoidettua pois nuo luomirypyt ja olen tosi tyytyväinen. Suosittelen hoitokuuria myös muillekin yli viisikymppisille. Hyvin monilla silmät alkavat kuivua ja nuo erilaiset kostutustipat kuivattaa ohutta silmäluomen ihoa todella paljon. Paradta olisi tehdä hoito ennalta ehkäisten eikä herätä vasta siinä vaiheessa, kun rypyt on tosi asia. Omalla kohdallani sain vielä rypyt hoidettua pois, mutta sekin päivä koittaa ettei ne enää lähde ja ne on opittava, vaan sietämään. 

3 kommenttia:

 1. Mulle sattui harmillinen vahinko tämän UltraCalming Eye Serumin kanssa. Jotenkin unissani kai olin, niin kahtena aamuna kiersin pullosta vahingossa koko korkin auki ja hulautin sieltä oikein kunnon annoksen kädelleni. Kyllä harmitti, kun varmaan puolet aineesta meni hukkaan. Yritin levittää sen edes naamaani, mutta sitä lensi pitkin lattiaakin. Siinähän on se pieni tippakorkki mikä on helppo käyttää. Varoitan toisiakin, katsokaa mistä kohdin kierrätte korkkia auki.

  VastaaPoista
 2. Aivan sama onnettomuus sattui minullekin. About puolet meni hukkaan. Yritin sitä kämmenselältä saada takaisin pulloon, mutta onnistui tietenkin vain osittain.

  Eli pullon avaamiseen kannattaa keskittyä:) Luulisin muuten, että emme ole ainoita tämän anonyymin kanssa.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että kerroitte nyt osaan varoittaa siitä muitakin. Tosi kurja juttu, jos kallista ainetta menee hukkaan.
  Kertokaa, jos vastaavia tilanteita on jonkun muun jutun kanssa. Yleensä on parempi, että voin etukäteen kertoa vahingoista, niin asiakas osaa ne välttää.

  Inkeri

  VastaaPoista