lauantai 19. heinäkuuta 2014

Muista hyödyntää tehotippatarjous!

Viimeinen mahdollisuus hyödyntää tehotippatarjous on maanantai 21.7-14. Otan työpäiväni päätteeksi klo 17.00 verkkokaupasta pois nuo tarjoushinnat ja sen jälkeen hinnat ovat normaalit sekä verkossa, että hoitolassa.

MULTIVITAMIN POWER SERUM 85€ ( 110€)

OVERNIGHT REPAIR SERUM 78€ ( 98€)

Ostaessasi jomman kumman seerumin saat lahjaksi Age Smart matkapakkauksen jonka arvo on 68€, kun ostat kummatkin saat niitä kaksi ja vielä ylimääräisenä etuna matkakoot kaikille ihotyypeille ja senkin arvo on 58€. Lue lisää viime viikonlopun postauksista.

Sinulla on siis mahdollisuus saada lähes 200€ edestä matkakokoja ostaessasi nämä kaksi huipputehokasta tuotetta. Tämä on meiltä ihan ohittamaton tarjous. En luultavasti pysty näin hyvää tarjousta tekemään ainakaan vuoteen, koska noita matkakokoja ei ole aina edes tarjolla. Haluaisin, että mahdollisimman moni asiakas pystyisi tuotteet hankkimaan, koska niillä saa taatusti näkyviä tuloksia. Saat käyttöösi tehotipat jotka tukevat toistensa vaikutusta ja niistä tulee kaikki teho irti, kun käytössä on muutkin sarjan tuotteet. Tuo yksi matkakokopakkaus riittää noin 2-3 viikkoa.

Kun saat tässä vaiheessa kesää ihosi huippukuntoon ja tuotteet riittää tuonne syyskuun puoleen väliin, niin syksyn kuivattava vaikutus ei pääse heti ihoosi käsiksi. Tällaisella tehokuurilla on pitkäaikainen vaikutus ihonhoitoon, vielä joulunakin ihosi voi paremmin. Jos olet yli 40-vuotias ja hiukankin kuivaihoinen tuotteet kannattaa ostaa tuplana. Voit aivan hyvin käyttää peräkkäin kaksikin pakkausta tehotippoja. Silloin pääset niillä jo lokakuulle saakka ja ihon tilanne on takuulla pelastettu koko talveksi.

Ellet ole aikaisemmin käyttänyt Dermalogican tuotteita hyödynnä tämä tarjous niin pääset kerralla kiinni tuotteiden vaikutukseen. Parin kolmen viikon käytön jälkeen tulee ihan näkyviä tuloksia. Yleensä tuo Overnight Repair Serum vaikuttaa jo ensi levityksellä hämmästyttävän tehokkaasti. Iho siloittuu ja pehmenee ja kaikki kiristys häipyy. Nämä tehotipat yhdessä käytettynä on parasta mitä voit ihollesi tehdä hidastaaksesi sen vanhenemista.

PS. KISSAKOTI KATTILASSA ON MYYJÄISET 19.7 KLO 13-19!
Auttavaa kättä taas tarvitaan, koska Kattilan noin kahdeksankymmentä karvakorvaa tarvitsee ruokaa ja eläinlääkäripalveluita. Myyjäiset on keino ansaita yhdistykselle rahoitusta, jotta tuo kissakatras voisi mahdollisimman hyvin. Annoin sinne runsaasti arpavoittoja, joten käykää ostoksilla ja kannattamassa Kattilan toimintaa. Kiitos niille ihanille vapaaehtoisille, jotka jaksavat aina puurtaa tämän tärkeän asian puolesta. Se on valtavan tärkeää, että sellaisia ihmisiä löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti