tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ihotyypin mukainen kuorinta auttaa moneen ongelmaan

Iholla on aika vähän sellaisia ongelmia mihin ei hellävarainen ja ihotyypille sopiva kuorinta-aine ei auttaisi. Dermalogican tuotteista  Daily Microfoliant ( 72€) on sellainen jota voi suositella lähes kaikille iho-ongelmille ja se tehostaa ihan jokaisen ihotyypin kotihoitoa.

Dermalogicalla on myös muita kuorinta-aineita ja tehokkain niistä on Multivitamin Thermofoliant ( 75ml, 82€), joka myös sopii kaikille ihoille, mutta käytetään vaan 2-3 kertaa viikossa. Nuorelle iholle Dermalogicalla on kaksi kuorintaa Gentle Cream Exfoliant ja Skin Reps Scrub ensimmäinen on tarkoitettu herkälle iholle ja toinen on mekaaninen kuorinta vahvalle iholle. Kumpaakin suositellaan 2-3 kertaa viikossa käytettäviksi. Suosittelisin, että jokaisella olisi käytössä jokin näistä kolmesta vahvemmasta kuorinta-aineesta ja sen lisäksi joko Daily Microfoliant, tai Daily Resurfacer ( 35kpl, 113€).

Multivitamin Thermofoliant on myös helppo käyttää, koska sen vaikutus aika on vain 1-2 minuuttia. Se sulattaa kuolleen solukon syvemmältä, kuin Daily Microfoliant ja puhdistaa huokoset liasta ja ihotalista. Daily Microfolianta, tai Daily Resurfacer irroittaa, vaan täysin kuolleen solukon ja siksi niitä voi käyttää päivittäin. Jos ihossa on taipumus kuivuuteen, tai tukkiintumiseen kumpaankin paras apu on kuorinta.

Huomautan vielä, että nyt tarkoitan vaan Dermalogican kuorinta-aineita. Markkinoilla on vielä nykyäänkin aineita, jotka kuorivat liian voimakkaasti ja jotka voivat vahingoittaa ihoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti