lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hyödynnä tehotippatarjous!

Eilisessä postauksessa julkaisin tämän heinäkuun helletarjouksen. Se kannattaa nyt hyödyntää, koska jo nuo lahjaksi tulevat matkapakkaukset ovat todella tehokkaat.

MULTIVITAMIN POWER SERUM 85€ norm. 110€

OVERNIGHT REPAIR SERUM 78€ norm. 98€

Ostaessasi yhden tuotteen saat lahjaksi Age Smart matkapakkauksen, jonka tuotteet tehostavat todella paljon tehotippojen vaikutusta. Tuotteet on pakattu pieneen mustaan meikkipussiin, joka ei ole kertakäyttötuote, vaan hyvälaatuinen meikkipussi jatkuvaan käyttöön.  Age Smart pakkaus sisältää noin kahden viikon käyttöä varten kaikki kotihoitotuotteet. Puhdista ihosi joka ilta Skin Resurfacing Cleanserilla, joka on kevyesti kuoriva. Se hiukan nipistelee iholla, mutta se kuuluu asiaan ja se on täysin vesiliukoinen. Suihkuta sitten Antioxidant Hydramist hoitosuihke, joka palauttaa ihon normaalin happovaipan ja edesauttaa tehoaineiden imeytymistä. Levitä sitten Overnight Repair Serum, tai ellei sitä ole Multivitamin Power Serum ( tämä myös silmienympärille). Tehotipan jälkeen laitetaan Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide ja sipaise loput suunympärille. Sitten yövoide ja paketissa on pari näytepussia Pure Night ( 50ml, 111€) yövoidetta, niin pääset sitäkin kokeilemaan.

Aloita aamu kuorimalla iho Daily Microfoliantilla, näin kesällä kuorinnan voi tehdä joka päivä kaikille ihotyypeille. Käytä sen jälkeen Antioxidant Hydramist hoitosuihke ja Multivitamin Power Serum, tai jokin muu tehotippa ellei sitä ole. Sitten silmienympärille Total Eye Care sk ja koko kasvoille Dynamic Skin Recovery sk 30. Jos käytät meikkiä, niin tähän päälle sitten meikki ja Dynamic Skin Recovery on siihen hyvä pohjuste koska se imeytyy hyvin ja jättää mattapinnan. Jos ostat kummatkin tehotipat saat kaksi pakkausta näitä Age Smart pussukoita ja sitten vielä meikkipussillisen kaikkien ihotyypin tuotteita. Saat siis kaupan päälle yli neljän viikon käyttöön kaikki vanhenevan ihon tuotteet. Voit jättää omassa käytössäsi nyt olevat tuotteet syrjään ja tehostaa näiden tehotippojen vaikutusta näillä tämän tilanteen mukaisilla kotihoitotuotteilla. 

3 kommenttia:

 1. Käykö tämä age smart pakkaus 33 vuotiaalle, jolla on pintakuiva sekaiho ja onko se kuuri vai voiko käyttää jatkuvasti tuota neuvomaasi hoito-ohjetta?

  VastaaPoista
 2. Ja käykö multivitamin serum 33-vuotiaalle vai onko se vanhemmalle iholle? Ja ymmärsinkö oikein että aamulla puhdistukseksi riittää daily microfoliant?

  VastaaPoista
 3. Kyllä 33-vuotias voi käyttää Multivitamin Power Serumin ja se on tosi suositeltavaakin, mutta ei jatkuvaan käyttöön vielä vaan pari tuubia vuodessa. Sinun ikäisellesi nuo Age Smart matkakoot sopii jatkuvaankin käyttöön. Ainoastaan tuon Skin Resurfacer Cleanser puhdistusmaidon rinnalle suosittlen talvella esimerkiksi Ultra Calming Cleanserin.
  Ei iho ole öljyisen rasvainen tuo Daily Microfoliant riittää aamu pesuun, vaikka se ei ole pesuaine. Öljyiselle iholle se ei sulata rasvaa ja silloin pitää ensin pestä ihotyypin mukaisilla pesuaineilla.


  Inkeri

  VastaaPoista