torstai 31. heinäkuuta 2014

Helteellä voi kuivallekin iholle käyttää Special Cleansing Geliä

Moni asiakas valittelee hikinäppyjä ja ihon öljyisyyttä. Jatkuva hikoilu tekee iholle tahmean tunteen ja iho ei ole raikas edes pesun jälkeen. Suurimman osan puhdistusaineet ovat suunniteltu Suomen talviolosuhteisiiin ja päätarkoitus on ollut puhdistaa mahdollisemman hellävaraisesti. Nyt iho kaipaa perusteellisempaa puhdistustuotetta, joka ei kuitenkaan kuivata ihoa.

Special Cleansing Gel ( 500ml 60€, 250ml 42€) on Dermalogican suosituin puhdistusaine ympäri maailmaa. Meillä ohittaa Ultra Calming Cleanser sen myyntimäärät, koska talvella Special Cleansing Gel voi olla liian voimakas kuivalle iholle. Nyt suosittelisin sitä ihan kaikille, jotka kaipaavat lisätehoa puhdistamiseen. Special Cleansing Gel on kevyt geelimäinen aine joka sekoitetaan käsissä veden kanssa vaahdoksi. Tämä vaahdotaminen on tärkeää, koska muuten se voi kuivattaa ihoa. Geeliä otetaan noin maapähkinän kokoinen nokare eli pieni määrä riittää. Puolenlitran pullossa on pumppu, mutta siitä ei missään tapauksessa oteta koko pumppausta, koska geeliä menee vaan hukkaan. Mieluummin kannattaa kokeilla ensin vähemmällä määrällä, kuin tuhlata geeliä turhaan.

Special Cleansing Gel poistaa vesiliukoisen silmämeikin ja kevyen meikkivoiteen. Suosittelisin kuitenkin kaksoispuhdistusta, jos on käyttänyt meikkivoidetta. Vielä parempi vaihtoehto meikin kanssa on Precleanse ( 55€) ja sen jälkeen Special Cleansing Gel. Aamuisin voi pestä pelkällä Special Cleansing Gelillä. Tiedän, että moni kuivaihoinen huuhtelee kasvonsa aamuisin vaan kevyesti vedellä. Nyt hikoilu nostaa likaa ja talia ihoon niin paljon, että kannattaa ottaa pesuaine käyttöön aamuisinkin. Special Clenaisng Gel sopii koko perheelle ja on myös vartalon pesuun sopiva, jos selkäänkin tulee hikinäppyjä. Jos vähänkin on ongelmia näppyjen kanssa neuvoisin ensin vaihtamaan puhdistustuotteet. Nythän on myös helteitä luvattu ainakin ensi viikolle, joten hikiongelmia on tiedossa edelleen.


1 kommentti:

  1. Tää on ihana putsari, mut muistakaa vaahdottaa hyvin..:)

    VastaaPoista