sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Naamiot ovat tehokas apu ihon rasvoittumiseen

Helle ja hikoilu saattaa joillekin aiheuttaa voimakasta rasvoittumista, näppylöitä ja hikinäppyä. Toisaalta iho voi olla aika pintakuiva ettei mitään voimakkaita tuotteita voi käyttää. Hikoilu muuttaa ihon ph:ta ja tulehdusta aiheuttavat bakteerit pääsevät iholla mellastamaan liikaa ja aiheuttavat näppyjä.

Naamiot ovat hyvä pika-apu rauhoittamaan näppylöitä ja kirkastamaan ihoa. Ne eivät kuivata ihoa ja jo yksikin käyttökerta tehoaa. Dermalogicalla on kaksi naamiota, joita voi käyttää tähän tarkoitukseen Skin Refening Masque on tarkoitettu sekaihoille ja Sebum Masque rasvaiselle ja acne-iholle. Kumpikin käytetään pesun jälkeen ja mielellään kuorinnan jälkeen. Iholle levitetään paksu kerros, joka vaikuttaa 10-15 minuuttia ja sitten se pestään kunnolla pois ja laitetaan kosteusvoide. Skin Refening Masque toimii kaikilla ihotyypeillä rauhoittamaan satunnaista rasvoittumista. Ennen meikin tekoa se on hyvä apu tasoittamaan ihon väriä ja lisäämään meikin kestävyyttä. Se on savipohjainen naamio ja imee hyvin liiallista talia ja supistaa huokosia. Henkilöt ketkä kärsivät laajentuneista ihohuokosista saavat siihen apua juuri tästä Skin Refening Masquesta.

Sebum Masque on voimakkaasti desinfioiva ja toimii antibiootin tavoin eli rauhoittaa tulehdusta aiheuttavia bakteereita. Siinä on myös valkosavea joka imee ihotalia ja supistaa huokosia. Sebum Masque on tärkeä osa rasvaisen ja acneihon säännöllistä hoitoa. Suosittelen sitä 2-3 kertaa viikossa ja sekin on hyvä käyttää ennen meikin tekoa jolloin se parantaa meikin kestävyyttä. Kumpikin naamio estää mustapäiden syntymistä ja nopeuttaa finnien parantumista.

Älkää unohtako Emergency Spot Fixiä (28€) joka on Clean Start linjaan kuuluva paikallishoitoaine yksittäisiin näppyihin. Kirjoitinkin siitä muutama viikko sitten ja aika moni kävi sitä ostamassa. Olen nyt saanut lisää palautetta siitä, koska asiakkaat ovat olleet tosi tyytyväisiä. Näin helteellä tulee yksittäisiä finnejä niillekin jotka ei yleensä finneistä kärsi ja silloin tuo paikallishoitoaine on hyvä apu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti