maanantai 7. heinäkuuta 2014

Tuhoa finnit Emergency Spot Fixillä!

Dermalogicalla on noussut esiin uusi hittituote mitä kaikki kehuvat. Se on Clear Start linja Emergency Spot Fix ( 28€) joka on paikallishoitoaine finneille. Clear Start linjahan on nuorisolle tarkoitettu ja joko sarja uudistui täysin viime syksynä ja silloin tämä Emergency Spot Fix tuli myyntiin.

Paikallishoitoainetta yksittäisten finnien päälle tarvitsee lähes kaikki ja Emergency Spot Fix sopii kaiken ikäisille sekä miehille, että naisille. Se on väritön kevyt voide pikkutuubissa ja se imeytyy hetkessä. Voide on bakteereja tappava, tulehdusta poistava ja punoitusta rauhoittava. Tarkoitus on, että voidetta laitetaan paikallisesti finnien päälle. Heti, kun alkaa tuntumaan, että johonkin on nousemassa tulehtunut finni niin Emergency Spot Fix voidetta aloitetaan heti laittamaan näpyn päälle. Pesun jälkeen laitetaan ensin Emergency Spot Fix tulehtuneiden finnien päälle ja sitten vasta kosteusvoide koko kasvoille. Ellei iholla ole meikkiä Emergency Spot Fix voidetta kannattaa lisätä useampaan kertaan päivän aikana.

Kyse ei ole mistään peitepuikosta, tai peittävästä aineesta, vaan ohuesta värittömästä voiteesta joka nopeuttaa finnin parantumista huomattavasti. Jos voidetta alkaa laittamaan tarpeeksi ajoissa se myös estää koko finnin syntymisen. Emergency Spot Fix ei perustu kuivattamiseen eikä se aiheuta hilseilyä. Tuotteen raaka-aineet ovat antiseptisiä tulehdusta poistavia aineita. Voide poistaa myös turvotuksen ja punoituksen nopeasti, joten finni ei myöskään niin paljoa. Itse testasin Emergency Spot Fixiä hyttysenpuremiin. Ilmeisesti yön aikana itikat oli tulleet ikkunasta makuuhuoneeseen lämmittelemään, koska päivällä työssä huomasin muutaman ilkeästi kutisevan näpyn käsivarsissani. Muuta en keksinyt kutinaan laittaa, kun Emergency Spot Fixiä ja olin aivan ihmeissäni, että kerta sively voiteella rauhoitti kutinan ja parin tunnin päästä purema oli puolet pienempi. Se oli ihan hämmästyttävää tehokkuutta.

Suosittelen Emergency Spot Fixin hankkimista joka kotiin, koska finnejä tulee silloin tällöin jokaiselle. Pikkutuubi on myös hygieeninen, niin useampi perheenjäsen voi käyttää samasta tuubista. Verkkokaupassa Clear Start tuotteita ei ole, mutta laittakaan tilaus sähköpostilla, niin laitan teille tuotteesta laskun ja postitan sen teille ilman postimaksuja.

6 kommenttia:

 1. Eikö sitä aikaisempaa Clean Start versiota ole enää myynnissä? sekin oli tosi hyvä. Jos tämä on parempi, niin se on jo ihme.

  Tea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään tuotetta aikaisemmasta Clean Start linjasta ei ole enää myynnissä. Olen saanut huomattavasti enemmän kiitosta tästä Emergency Spot Fixistä, kuin siitä entisestä. Sillä perusteella kyse on paljon paremmasta tuotteesta.

   Inkeri

   Poista
 2. Oliskos tällä tuotteella tehoa hormoonimömmöihin? Olen jo 38v,ja aika kuiva ihoinen, mutta ennen kuukautisia tulee leukaan pari kolme mahtavaa mömmöä, jotka ei tahdo edes parantua.


  Olen kokeillut Overnight Clearing Geliä, mutta se kuivattaa liikaa, kun aine pitäsi osua vain finnikohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sinun tilanteessasi Emergency Spot Fix on mitä parhain. Silloin, kun tarvitaan tehokasta apua yksittäiseen finniin se on tosi hyvä apu. Tuo kertomasi tilanne on varsin yleinen. Hyvin moni kuivaihoinenkin saa ennen kuukautisia kipeitä, isoja tulehtuneita finnejä. Kun näppyä alkaa hoitaa Emergency Spot Fixillä heti, kun sen huomaa yleensä se ei ehdi tulehtua isoksi.

   Inkeri

   Poista
 3. Onko tästä tuotteesta saatavilla näytteitä?

  VastaaPoista
 4. Valitettavasti tästä tuotteesta ei ole näytteitä. Tämä olisi niin vaikea pakata, niin että aineen teho säilyisi. Emergency Spot Fix sisältää niin paljon haihtuvia desinfioivia raaka-aineita ettei sitä voi pakata pikkupusseihin.

  Inkeri

  VastaaPoista