maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tehotipoista apua ihon vanhenemiseen

Joskus vielä nykyäänkin kuulee väitteitä ettei kosmetiikalla voida vaikuttaa ihon vanhenemiseen. Se on ihan vanhentunut ja aikansa elänyt käsitys. Näen se joka päivä työssäni miten paljon hyvä kosmetiikka ja ihonhoito vaikuttaa ihoon. Voin vakuuttaa, että jokainen yli kahdeksankymppinen asiakkaani näyttää 10-15 vuotta ikäistään nuoremmalta.

Meillä Suomessa ilmasto on suuri tekijä ihon vanhenemisessa ja auringon säteily on aina se pahin asia. Kummankin vaikutuksia voidaan todella hyvin ennalta ehkäistä. Ellei iho pääse kuivumaan talven sisälämmityksen aikana takuulla monen rypyn syntyminen estyy. Suurin vaikutus kosmetiikassa on ennalta ehkäisy, mutta jo syntyneille rypyille voidaan myös paljon. Nyt pikatarjouksessa olevat tehotipat Overnight Repair Serum ( 98€ NYT 78€) ja Multivitamin Power Serum ( 110€, NYT 85€) ovat erittäin tehokkaita hidastamaan ihon vanhenemista ja rypistymistä.

Multivitamin Power Serum vaikuttaa ihoa siloittavasti, koska sen peptidiraaka-aine vahvistaa ihon kollageeni-ja elastiini säikeitä. Sen kiinteyttävä vaikutus estää turvotuksen veltostuttavaa vaikutusta ja se on erinomainen esimerkiksi laihduttamisen jälkeen. Estrogeenin väheneminen nelikymppisten jälkeen aiheuttaa helposti turvotusta, vaikka sitä ei aina silminnähden huomaa. Multivitamin Power Serum sisältää myös runsaasti antioxidantteja, jotka ovat vasta-aineita UV-säteilyn aiheuttamalle ihon vanhenemisprosessille. Joka kerta, kun ihminen menee ulos iho saa annoksen sätelyä ja siksi kesällä olisi tärkeää käyttää jotain antioxidantteja sisältää kosmetiikkaa. Multivitamin Power Serum on myös siitä loistava, että sen voi käyttää silmienympärille, joka on erityisen herkkä alue rypistymään ja veltostumaan.

Overnight Repair Serum sisältää arganöljyä, joka on huippuaine suomalaiselle ilmaston ohentamalle iholle. Overnight Repair Serum on aivan ainutlaatuinen tuote, jonka öljymäinen koostumus ehkäisee ihon ohentumista ja vahvistaa jo ohentunutta ihoa. Ohentuminen on kaikkien ihojen ongelma estrogeenin vähentyessä ja ohentunut iho taas rypistyy helposti. Myös kuivuminen aiheuttaa ryppyjä ja siihen Overnight Repair Serum on omiaan auttamaan. Se palauttaa ihon kosteustasapainoa ja poistaa jo syntyneitäkin ryppyjä, jos ne johtuu kuivuudesta.

Multivitamin Power Serum ja Overnight Repair Serum toimii loistavasti yhdessä ja jos haluaa oikean tehokuurin rypistymistä vastaan ne kannattaa käyttää nyt. Muista myös, että saat ne ostaessasi lahjaksi huipputehokkaat tuotteet matkakokoisina. Tarjous on voimassa 21.7 saakka, joten toimi nopeasti.

4 kommenttia:

 1. Voisin hankkia elämäni ekan tehotipan, kun täytin 25-vuotta. Kumpaa näistä tarjousaineista minulle suosittelet. Ihoni kuivui talvella todella pahasti ja koko pintakerros taisi hilseillä pois ennen, kuin löysin Intensive Moisture Balance voiteen. Auringossakin olen aika paljon, koska harrastan lintubongausta ja välillä, vaan koko aurinkovoideasia unohtuu, kun näkee jonkun harvinaisuuden. Retkeillessä muutenkin tuo ihonhoito on vähän satunnaista ja yritän korjata tilannetta kotioloissa.

  Tipuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että saat vastauksen vasta nyt. Tein tähän kyllä jo kerran vastauksen, mutta se näköjään katosi taivaan tuuliin.

   Multivitamin Power Serum on sinun ikäiselle sopiva ensimmäinen tehotippa, mutta käytä sitä vaan yöksi. En suosittele sitä montaa pakkausta peräjälkeen, vaan sitten. kun tuubi loppuu ota seuraavaksi Skin Hydrating Booster.
   Multivitamin Power Serum sopii tilanteeseesi hyvin, koska se korjaa UV-säteilyn aiheuttamaa ihon rappeutumista. Meillä on myös tarjouksessa aurinkovoide Defence Solar Booster sk 50 ( 66€,norm.85€)mikä olisi sinulle todella tärkeä, jos olet pitkiä aikoja auringossa. Voisit käyttää sitä ihan päivävoiteena.

   Inkeri

   Poista
 2. Minulla on sekaiho, ikää 43 v ja ongelmana finnit ja suuret ihohuokoset. Millaista tehotippaa suosittelet minulle?

  VastaaPoista
 3. Näistä kahdesta tehotipasta voisit valita Multivitamin Power Serumin ja käytä sitä aamuin, illoin. Hyvä valinta sen kanssa olisi nyt tarjouksessa oleva Clearing Mattifier 53€, norm.69€. Jos ihosi on yhtään pintakuiva, tai hilseilevä niin sitten voisit ottaa yöksi tämän Overnight Repair Seruminkin.
  Multivitamin Power Serum on oikein hyvä tehotippa rasvoittuvalle iholle, koska se ei taatusti rasvoita. Sen kiinteyttävä vaikutus supistaa myös jonkin verran huokosia. Tuota Clearing Mattifieriä suosittelen siksi, koska se on tarkoitettu juuri kuvailemallesi iholle. Sillä saat finnit ja rasvaisuuden rauhoittumaan ja se supistaa myös huokosia. Talvella suosittelisin ilman muuta myös tuon Overnight Repair Serumin, koska silloin kaikkien iho on niin pintakuiva, että se tarvitsee ohutta, öljymäistä tehoainetta.

  Inkeri

  VastaaPoista