torstai 10. heinäkuuta 2014

Youngbloodilta uusi silmänrajaus!

Mainitsin jo alkukesästä, että Youngblood lanseeraa uuden tussimaisen silmänrajausvärin ja nyt on meillä myynnissä. Eye Mazing Liquid Liner Pen ( 39€) on paras tussirajaus jota olen kokeillut. Se pysyy ihan erinomaisesti, mutta lähtee hyvin puhdistusmaidolla pois.

Värisävyjä on nyt kolme. Kesän muotiväri on Azul eli kirkas turkoosi, Noir on ihan perusmusta ja Marron on mustanruskea. Veikkaan, että tuo Marron on suomalaisten suosikki. Se on hyvin tumma, tavallaan hiukan murretun sävyinen musta, eikä niin napakan pikimusta, kuin tuo Noir. Tussi on hyvän mallinen, koska sen sivellin on tarpeeksi lyhyt. Lyhyellä sivellin osalla on helpompi tehdä tasainen rajaus, kuin pidemmällä siveltimellä jonka värinä näkyy rajauksen epätasaisuutena. Tällä kynällä saa aloittelijakin siistin rajauksen.

Tähän asti Youngbloodin yksi eniten myydyin tuote on meillä ollut Gel Liner silmänrajausväri. Se on ollut helppo käyttää ja uskon, että moni sen käyttäjä ei halua siitä luopua. Tämä tussirajaus on siitä helpompi ettei erillistä sivellintä tarvita. Myös tuo uusi turkoosisävy takuulla kiinnostaa monia. Vaikka aina julistan nämä siniset, ja turkoosit pannaan, niin tämä tussirajaus saa armon minunkin silmissäni. Se sopii oikein hyvin minkävärisiin silmiin tahansa ja saa vähän pilkettä silmiin muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti