keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Dermalogican hoitotuotteet tukevat toistensa vaikutusta

Tarjous näistä OVERNIGHT REPAIR SERUMISTA ( nyt 78€, norm. 98€) ja MULTIVITAMIN POWER SERUMISTA ( nyt 85€, norm.110€) on voimassa ensi maanantaihin saakka (21.7-14) ja se kannattaa hyödyntää, koska siinä on monia etuja. Saat lahjaksi Age Smart matkapakkauksen, jonka arvo on. 68€ ja ostaessasi kummatkin tuotteet, saat kahden Age Smart pakkauksen lisäksi kaikkien ihotyyppien matkapakkauksen arvo n. 59€. Saat siis lahjaksi tuotteita suuremmalla summalla, kuin maksat näistä serumeista.

Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna, vaan haluan antaa asiakkaille mahdollisuuden huomata, kuinka tehokasta hoito on, kun kaikki aineet tukevat toistensa vaikutusta. Toivon tietysti, että kun huomaatte konkreettiset tulokset haluatte myöhemminkin ostaa nämä tuotteet :)
Jo pelkästään tuossa Age Smart pussukassa olevat tuotteet saavat ihon todella hyvään kuntoon. Matkapakkaukset riittävät noin 2-3 viikkoa ja jos ostat kummatkin seerumit ne riittävät 4-6 viikkoa. Sitten voit vielä niiden vaikutusta jatkaa noilla kaikkien ihotyyppien hoitotuotepussukalla, jotka nekin riittää 2-3 viikkoa. Eli jos ostat nyt nämä seerumit et tarvitse muuta, kuin yövoiteen näiden tuotteiden lisäksi seuraavaan pariin kuukauteen. Ja sitten onkin jo talvituotteiden vuoro.

Age Smart pussukassa olevat Skin Resurfacing Cleanser ja Daily Microfoliant ovat kuorivia tuotteita ja niiden käyttö tehotippojen yhteydessä melkeimpä tuplaa tehotippojen vaikutuksen. Tehoaineet imeytyvät kunnolla, kun ihon pinnalla ei ole tukkivaa kuollutta solukkoa. Dermalogican kaikilla hoitosuihkeilla on hoitoaineiden imeytymistä lisäävä vaikutus. Päivävoiteena oleva matkakoko Dynamic Skin Recoverystä sisältää suojakerroin 30. Se estää UV-säteilyn ohentavan ja vanhentavan vaikutuksen. Samalla, kun seerumit vähentävät kuivuutta ja ohentumista Dynamic Skin Recovery sk 30 estää sen ettei auringonvalo lisää sitä. Mukana on myös silmänympärysvoiteet Multivitamin Power Firm yöksi ja Total Eye Care sk15 päiväksi. Ne hoitavat samalla silmänympärysaluetta, kun muut aineet tehoavat muualle kasvoille. Muistathan myös, että Multivitamin Power Serumin voit laittaa myös silmien ympärille.

Sitten nämä kaksi hoitoseerumia tehostavat toistensa vaikutusta. Multivitamin Power Serum ja Overnight Repair Serum ovat kumpikin ihon vanhenemista hidastavia, mutta vaikuttavat täysin eri tavoin. Käyttämällä toista päivällä ja toista yöllä iho saa monipuolisen hoidon ja tuotteet riittää käytössä ainakin kaksi kuukautta, kun niitä käytetään ainoastaan kerran päivässä. Sijoittamalla nyt 163€ saat ihollesi todellisen tehohoidon ja ihan yksinkertaisesti. Tässä kuulostaa olevan monta ainetta, mutta ei sen enempää, kuin yleensäkään. Normaalistikin tarvitaan ihan samat tuotteet eli puhdistusaine ja hoitosuihke, kuorinta ja hoitoaineet yöksi ja päiväksi kasvoille ja silmien ympärille. Näiden tuotteiden lisäksi voisi vielä hankkia yöksi hoitovoiteen ellei sitä ole. Monipuolisin tähän aikaan vuodesta on Active Moist, tai Skin Smoothing Cream.

Älä hukkaa elämäsi tilaisuutta hidastaa ihosi vanhenemista näkyvästi!

2 kommenttia:

  1. Tuhat kiitosta tästä huippu upeasta tarjouksesta. Hain tuotteet maanantaina ja lahjapussit oli todella hulppeat. Et liioitellut tippaakaan, kun kerrot niillä saavan täydellisen kotihoidon. Arvostan tosi paljon sitä, että lahjatuotteesi on todella rahanarvoisia eikä vaan mainoshöpinää.

    Iho tuntuu nyt jo sileämmältä ja meikki levittyy paljon siistimmin.

    VastaaPoista
  2. Ostin maanantaina YB:n tussirajauksen, värin Azul ja se on iiiihana! Se pysyy loistavan hyvin, mutta lähti Special Cleansing Gelillä pois ilman hankaamista. Niinhän sinä kyllä lupasitkin. Mitä muita värejä siinä olikaan tuon turkoosin lisäksi?

    Ritu

    VastaaPoista