keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Viisikymppisen salainen ase on Overnight Repair Serum!

Nyt on moni asiakas kysellyt voiko Overnight Repair Serumia (98€) käyttää näin kesällä. Tottakai voi ja pitääkin käyttää. Olen pahoillani, jos olen jotenkin antanut sen käsityksen ettei sitä käytetä kesällä. Overnight Repair Serum on monipuolisesti hoitava tehotippa yli 35-vuotiaille. Yli viiskymppisille suosittelen sitä ihan jatkuvaan käyttöön ainakin talvella. Ehkä tuo käsitys Overnight Repair Serumin käytöstä talvella tulee siitä, että olen korostanut sen välttämättömyyttä Suomen talvessa.


Overnight Repair Serum tuli myyntiin muistaakseni 2012 maaliskuussa ja itse hurmaannuin siihen täysin. Myös jokainen asiakas ihastui siihen jo ensi kokeilulla. Se on siitä todella erityinen tuote, että sen vaikutuksen tuntee aivan heti. En ole koskaan aikaisemmin kokenut mitään vastaavaa. Se on myös juuri sitä mitä suomalainen tarvitsee, koska se hillitsee kaikkia meidän ilmaston tuomia iho-ongelmia. Käytössä se on osoittautunut erinomaiseksi poistamaan punoituksia ja vahvistamaan pintaverisuontenseinämiä eli rauhoittamaan couperosaa. Sen sisältämä arganöljy vaikuttaa niin tehokkaasti ihon vahvistumiseen, että se samalla rauhoittaa ohentumisesta johtuvaa punakkuutta.

Overnight Repair Serumin raaka-aineet ovat sellaisia, että ne vaikuttaa parhaiten juuri yöllä, kun ihon lämpötila hiukan nousee nukkuessa. Muuten sitä voi käyttää myös päivisin, mutta öljymäisenä tuotteena se ei ole paras mahdollinen meikin alle. Nekin asiakkaat jotka pelkäävät öljymäisiä tuotteita  ihon rasvaisuuden takia voivat unohtaa sen Overnight Repair Serumin kohdalla. Arganöljy on vesiliukoinen, vitamiinipitoinen hyvin imeytyvä öljy joka sopii myös rasvaiselle iholle. Mikään nuoren ihon tehotippa se ei todellakaan ole, vaan suosittelen sitä vasta reilusti yli kolmekymppisille.

Mikä ero sitten on Multivitamin Power Serumilla ( 110€) ja Overnight Repair Serumilla? Ne ovat hyvin erilaiset tuotteet ja sopivat erinomaisesti täydentämään toisiaan eli Multivitamin Power Serum päiväksi ja myös silmienympärille ja Overnight Repair Serum yöksi. Multivitamin Power Serum on siloittava ja pintaryppyjä poistava tuote, joka vaikuttaa ensisijaisesti kollageenisäikeiden kimmoisuuteen. Se on kiinteyttävä ja ihoa napakoittava ja hidastaa ihon veltostumista. Overnight Repair Serum on taas vahvistava, suojaava ja kosteuttava. Overnight Repair Serum hidastaa ihon vanhenemista estämällä ihon ohentumista ja kuivumista. Se sopii myös atooppisen kuivalle iholle poistamaan kuivia läiskiä. Multivitamin Power Serum ei ole samalla tavalla kosteuttava, mutta se taas poistaa jo syntyneitäkin ryppyjä.

Kumpaakin siis tarvitaan ja riippuu ihotyypistä ja vuodenajasta kumpi on ensisijainen valinta, mutta parhaimmillaan ne ovat yhdessä varsinkin yli viisikymppisenä.

6 kommenttia:

 1. Olen käyttänyt kaksi talvea tätä overnight serumia ja satunnaisesti näin kesälläkin. Mikään tuote ei saa ihoa näyttämään niin hyvältä, kun tämä öljy. Jos käyttö unohtuu pariksi viikoksi, niin jo yksi yö saa ihon siliämään. Varsinainen Tuhkimojuttu.


  Mirva

  VastaaPoista
 2. Käytin keväällä oikein tehokuurin Inkerin ehdotuksesta. Olin pari viikkoa ollut sairaalassa ja ihoni ihan oli "ruvella", kun kotiuduin. Lätkin aamuisin Multivitamiini seerumia ja iltaisin Overnightia ja naamani elpyi silmissä. Viikon päästä olin jo ihan ihmisen näköinen ja vaikutus on kestänyt näihin asti. Nyt voisin ottaa saman kuurin uudestaan. Suosittelen muillekin.

  Marke

  VastaaPoista
 3. Onko tämä työntekijäsi Mari saanut Suomessa kosmetologikoulutuksensa? Onko hänen äidinkieli Viro, vai Venäjä? Olen ymmärtänyt, että hän on ihan palkkalistoillasi vai miten se on?

  VastaaPoista
 4. Tässä on nyt varmaan jokin väärinkäsitys. Mari on syntyisin Porin läheltä Siikaisista ja valmistunut 15v.sitten Valkeakosken ammattikoulun ylioppilaslinjalta SKY-kosmetologiksi. Äidinkieli on siis ihan suomi. Hän on minulla työntekijänä eli palkansaajana, vaikka hänen työmoraalinsa on ihan yrittäjämäinen.

  Mistähän tämä väärinkäsitys oikein johtuu, koska samaa kyseli eräs uusi asiakas viime viikolla. Hän jopa sanoi, että soittaessaan meille talvella Mari oli puhunut virolaisittain. Silloin ajattelin, että puhelu oli varmaan vahingossa mennyt ihan muualle. Hämeenlinnassakin on useita virolaisia ja venäläisiä kosmetologeja ja myös minua on joskus epäilty venäläiseksi etunimeni takia.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Tästä Overnight Repair Serumin tuoksusta kysyisin. Se tuoksuu niin paljon voimakkaammalle, kuin Dermalogican tuotteet yleensä, että onko siinä jokin hajuste? Tuoksu on kuitenkin aivan ihana, kun siihen ensiksi tottui. Pelkäsin, että se jää pyörimään nenässäni koko yön, mutta se katoaa melkein heti. Yleensä saan päänsäryn heti, kun on vähänkin tuoksua, mutta tästä tuoksusta nautin.

  Lily

  VastaaPoista
 6. Dermalogican mikään tuote ei sisällä hajusteita. Overnight Repar Serum sisältää arganöljyä mikä tuoksuu voimakkaalle. Se voi ensiksi hätkähdyttää, kun on tottunut Dermalogican mietoihin tuoksuihin. Yleensä asiakkaat kehuvat sen ihanaa tuoksua, eikä migreenistä kärsivä ole kertonut, että tuoksu ärsyttäisi.
  Argan on afrikkalainen hedelmä, jonka öljyä käytetään nykyisin paljon kosmetiikassa sen vitamiinipitoisuuden takia. En ole koskaan nähnyt argan hedelmää, mutta se on kuulemma enemmän meidän ruusunmarjan tyyppinen iso marja, joka tuoksuu voimakkaalle ja on erittäin pahan, tai voimakkaan makuinen.

  Inkeri

  VastaaPoista