keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lista Dermalogican aurinkosuojatuotteista

Nyt, kun aurinko vihdoinkin löytyi niin muistuttelen näistä suojaamisasioista. Listaan tähän Dermalogican vaihtoehdot ja ensiksi nuo tarjoustuotteet.

SOLAR DEFENCE BOOSTER SK 50 norm. 85€ NYT TARJOUS 66€
Erittäin tehokas suojavoide kasvoille. Se voidaan sekoittaa jonkun Dermalogican voiteen joukkoon ja näin saadaan suojakerroin 30-40. Silloin, kun voide levitetään suoraan iholle, tai toisen voiteen päälle saadaan tämä suojakerroin 50. Solar Defence Boosteria voidaan helteisenä aikana käyttää suoraan puhtaalle iholle ellei iho ole kovin kuiva.

TOTAL EYE CARE sk 15 norm 62€ NYT TARJOUS 48€
Ohut ja kevyt silmänympärysvoide, joka estää pigmenttiläiskien syntymistä. Voiteessa on kevyt mineraalipigmentti, joka toimii kuin hoitava valokynä ja estää tummien silmänympärysten näkymistä. Sopii kaikille ihotyypeille ja myös nuorille ensimmäiseksi kosteuttavaksi silmänympärysvoiteeksi.

PROTECTION 50 SPORT sk 50 53€
Ohut hyvin imeytyvä suojavoide vartalolle ja kasvoille. Sopii lapsille puolesta vuodesta ylöspäin. Helppo käyttää, koska sama tuote käy kasvoille ja vartalolle ja koko perheelle. Kasvoille on hyvä laittaa kosteusvoide ennen suojavoiteen levitystä.

ULTRA SENSITIVE TINT sk 30 69€
Erittäin suosittu kesäajan kosteusvoide jossa on kevyt mineraalipigmenttisävy. Se ei ole meikki, vaan suojaava raaka-aine joka samalla tasoittaa ihon omaa väriä. Ultra Sensitive Tint on erittäin kosteuttava, mutta ohut ja hyvin imeytyvä. Sen päälle voi laittaa vielä meikin, tai SkinPerfect Primerin. Voide sopii kaikille ihotyypeille, myös ihan nuorille.

SKINPERFECT PRIMER sk 30 77€
Tämä tuote on yksi Dermalogican suosituimmista tuotteista. Se on ihoa siloittava ja tasoittava meikinpohjustusaine, joka samalla suojaa ja hoitaa ihoa. Voiteen sävy tekee ihosta sileän ja tasaisen värisen. Näin kesällä moni asiakas korvaa tällä meikkivoiteen. Erittäin suositeltava tuote kaiken ikäisille, samassa voiteessa hyvä suoja, hoitavuus ja kaunis väri.

DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 30 106€
Meidän suosituin voide kesäaikaan. Dynamic Skin Recovery on ollut myynnissä jo lähes kymmenen vuotta ja se on saanut monia vakiokäyttäjiä. Voide sopii parhaiten yli kolmekymppisille, koska siinä on myös elvyttäviä ja kiinteyttäviä aineita mukana.

SUPER SENSITIVE SHIELD sk 30 86€
Erittäin herkälle ja ohuelle iholle tarkoitettu päivävoide. Sopii hyvin couperosaiholle ja muille joiden iho on allerginen ja helposti punoitteleva.

OIL CONTROL MATTE sk 30 85€
Rasvoittuvan ihon päivävoide, joka sisältää ihan samoja raaka-aineita, kuin Oil Control Lotionkin. Todella ohut ja hyvin imeytyvä voide josta moni mieskin pitää. Sopii oikein hyvin kaljuille suojaamaan päänahkaa.

COVER TINT sk 20 72€
Meikkivoide, joka sisältää aurinkosuojan. Cover Tint sisältää mineraalipigmentin joka levittyy kauniisti jättämättä rajoja. Cover Tint on rasvoittuvallekin iholle mieleinen meikkivoide, koska se pysyy helteelläkin mattapintaisena. Kolme sävyä Dark, Medium ja Light.

SHEER TINT sk 20 72€
Värillinen päivävoide, joka antaa kevyen sävyn ja suojan iholle. Tämä tuote voidaan levittää suoraan puhtaalle iholle, koska se on kosteusvoidepohjalla. Kesäajan suosikkimeikkivoide.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti