keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Miliumin poisto kuuluu kasvohoitoon

Olen saannut mielenkiintoista palautetta kevään aikana koskien ihonpuhdistusta ja miliumien poistoa. Muutama asiakas, joka harvemmin käy hoidossa on tullut kasvohoitoon sen takia, kun missään muualla ei kosmetologi ole poistanut miliumeja.

Siihen en osaa ottaa kantaa mitä muut kosmetologit tekevät, mutta meillä miliumin poisto kuuluu kasvohoitoon ja myös Nanolift hoitoon. Aina, kun näen isomman selvästi havaittavan miliumin, talitukkeuman yms.otan sen pois on kyseessä millainen kasvohoito hyvänsä. Mitä iloa on kasvohoidosta, jos tällaiset ikävät ihoon kuulumattomat epäpuhtaudet ei hoideta pois. Milium on talitukkeuma joka on koteloitunut huokosen suulle valkoisena pallona. Yleensä siinä on talin lisäksi kalkkia, keratiinia ja muuta ihon kuona-ainetta. Tämä pallo ei lähde pois ellei siihen tehdä kertakäyttöneulalla pientä reikää. Valitettavasti miliumin poisto sattuu ja siitä saattaa jäädä pieni jälki pariksi päivää.

Silloin, kun kosmetologi aloittelee työuraansa nämä miliumien poistot ovat varmaan haastavin osa ihonpuhdistusta. Siihen oppii kyllä pian, kun rohkeasti vaan harjoittelee. Tässä vaiheessa työelämää se on rutiinijuttu ja käy aika nopeasti. Mitään pitkää puristelua ja rassaamista ei saa tehdä, koska siitä jää jälki. Missään tapauksessa miliumin poistosta ei saa jäädä pysyvää jälkeä. Yleensä jälki paranee seuraavaan päivään, joskus vaikeassa tapauksessa jälki näkyy muutaman päivän. Itse ei saa miliumeja ottaa, koska on aivan mahdotonta saada kunnon otetta omasta ihostaan. Miliumin poisto on aina toisen ihmisen tehtävä, koska se ei todellakaan itseltä onnistu ja tulee vain pahaa jälkeä.

2 kommenttia:

  1. Anteeksi tyhmäkysymys, mutta minkä niminen ja missä tämä kauneushoitola sijaitsee? :)

    VastaaPoista
  2. Kauneushoitola INKERI VALTONEN, Raatihuoneenkatu 33 A 4, 13100 HÄMEENLINNA | (03) 675 9780

    VastaaPoista