perjantai 11. heinäkuuta 2014

Huipputarjous tehotipoista!

Olen nyt kehunnut niin paljon tämän MULTIVITAMIN POWER SERUMIN ja OVERNIGHT REPAIR SERUMIN vaikutuksia, että asiakkaiden pitää päästä niitä kokeilemaan. Teen nyt niistä tällaisen pikatarjouksen, että hinta ei olisi kokeilun este.

OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 78€ norm. 98€

MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 85€ norm 110€

Jos ostat edes toisen näistä tuotteista saat lahjaksi Age Smart pakkauksen joka tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Pakkauksessa on matkakoot seuraavista tuotteista: Antioxidant Hydramist hoitosuihke, Skin Resurfacing Cleanser puhdistusmaito, Daily Microfoliant kuorinta, Dynamic Skin Recovery sk 30 päivävoide ja Multivitamin Power Firm silmänymp.voide yöksi ja Total Eye Care sk 15 päiväksi. Tuotteet on pakattu mustaan pieneen vetoketjulla varustettuun meikkipussiin. Arvo 68€
Ostaessasi kummatkin tuotteet saat edellisen matkapakkauksen lisäksi meikkipussiin pakatut Special Cleansing Gel puhdistusgeeli, Multi-Active Toner hoitosuihke,  Dynamic Skin Recovery sk 30 päivävoide, Skin Hydrating Masque naamio, Total Eye Care sk 15 silmänymp.voide päiväksi Ultra Smoothing Eye Serum yöksi. Arvo 59€

Tarjous on voimassa 21.7 saakka eli toimi nopeasti. Jos teet tilauksen verkkokaupasta, muista ettei meillä mene postikuluja yms. Jos et pääse käymään ennen 21.7, tai haluat lykätä ostoksen kuunvaihteen palkkapäivään, niin laita siitä sähköpostia niin pidän ne varattuna.

13 kommenttia:

 1. Olipa hieno tarjous, kiitos. Kiva näin kesäloman alkajaisiksi aloittaa tehohoito kasvoillekin. Laitan tilausta tulemaan.

  Hellu

  VastaaPoista
 2. Kiitos tilauksista. Verkkokaupaan on tullut jo muutama tilaus ja nyt lupaan, että kaikki sunnuntaihin mennessä tuleet tilaukset lähtee maanantaina postiin. Saatte ne siis heti alkuviikosta, niin saatte hoidon heti käyntiin ja iho on hehkeä jo ensi viikonloppuna.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä kehaista teidän verkkokauppaa, se että kirjoititte lähetysten sisältävän runsaasti näytteitä pitää paikkansa ja hyvä niin, näytteiden ansiosta olen löytänyt uusia, itselleni sopivia tuotteita :) Postikuluttomuus on myös iso plussa ja hieno ele teiltä! Itse koen myös tärkeäksi sen, että samalla tuen pienyrittäjyyttä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista. Pyrimme palvelemaan asiakkaamme mahdollisimman hyvin. Toivomme, että myös verkkokauppa asiakkaista tulisi "vakkareita", niin kuin paljolti on tapahtunutkin. Silloin, kun tuotteita ei pääse kokeilemaan paikanpäällä on hyvä kokeilla näytteistä mikä olisi tarpeellista iholle.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. voiko multivitamin power serumin alle laittaa jotain kosteuttavaa seerumia, merkistä riippumatta?( Koen että skinhydrating seerumi ei kosteuta ihoani tarpeeksi)

  VastaaPoista
 6. Se ei mielestäni kannata. Varsinkin jos on kyse muun sarjan tuotteesta se saattaa estää Multivitamin Power Serumin imeytymistä. Muutenkaan ei kannata sekoittaa kahta tehotippaa keskenään. Ellei se jostain syystä tunnu toimivan kannattaa vaihtaa kokonaan toiseen tehotippaan.
  Ellei Skin Hydrating Booster kosteuta tarpeeksi on kysymys muusta, kuin kosteuden puutteesta. Skin Hydrating Booster on puhdasta hyaluronihappoa ja sen kosteuttavampaa vaihtoehtoa ei ole. Ilmeisesti on kyse myös rasvan puutteesta.

  Inkeri

  VastaaPoista
 7. Olen 59v ja siirtymässä näihin teidän aineisiin. Tehotippoja en ole vielä käyttänyt ja ihoni on todella kuiva. Mietin onko tuo Multivitamin Power Serum nyt parhain vaihtoehto? Tuosta Overnight Repair Serumia olen näytepussissa käyttänyt ja se tuntui aivan ihanalta. Jo ne pari pussia siloitti ihon näkyvästi. Jos tilaan vain tuon Overnight Repair Serumin tästä tarjouksesta onko mahdollista saada näytteitä paketin mukana tästä Multivitamin Serumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinun kannattaa hyödyntää tuo Multivitamin Power Serum tarjous. Tuo Overnight Repair Serum riittää hoitamaan kosteuden kuntoon näin kesällä ja tämän Multivitamin Serumin siloittava ja kiinteyttävä vaikutus pääsee hyvin esiin. Niiden päälle hyvä voide olisi Intensive Moisture Balance.

   Inke

   Poista
 8. Olen tykännyt todella paljon kummastakin näistä tehotipoista. Olen jo kuusikympinen ja käytän aina jotain seerumia Super rich repair voiteen alla. Olisko huono idea, että ostaisin tuplana nämä tuotteet ja käyttäisin ne peräkkäin. Nehän varmaan sitten riittäisi pakkasiin saakk

  VastaaPoista
 9. Nyt tuo äskein tekstini jäi kesken ja tuli näkyviin kesken kirjoitukseni. Jatkan vielä.


  Jos ostan kumpaakin tuotetta kaksi kappaletta saanko sitten neljä kappaletta noita Age Smart pussukoita? Voiko näitä matkapakkaustuotteita käyttää niin pitkään peräjälkeen?

  Ritva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ostat neljä tuotetta saat neljä Age Smart pakettia ja niitä voi käyttää,vaikka jatkuvasti. On oikein suositeltavaa käyttää pitempään peräkkäin Overnight Repair Serumia ja Multivitamin Power Serumia.

   Inkeri

   Poista
 10. Mitä arvelet näiden tuotteiden kestoksi käytössä? Olen kerran käyttänyt tuon Overnight Repair Serumin ja ihmettelin, kun pikkupullosta aina vaan tuli. Kaikkihan Dermalogican tuotteet ovat hyvin riittäviä. Sitä ei aina ostaessaan muista ja säihkähtää hintaa, mutta ei niitä sitten kyllä tarvitse yhtenään ostaa.

  Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näitä serumeita käytetään yhtäaikaa ne kestävät pidempään ja sanoisin, että noin 6-8 viikkoa.

   Inkeri

   Poista